nekoIzMostara je napisao/la:Schlager je napisao/la:Za ovaj konkretan slučaj,mislim da je kolega @Virtual u pravu,i da nisu bila čista posla juče....U to sam siguran,nakon ovih argumenata koje je okačio,a da li ste vi učestvovali u tome ili niste,ne bih da griješim dušu.
Mozda bih i povjerovao i ja u ovakve navode, ali s obzirom da sam bio na tekmi i u prvom poluvremenu Velez je imao sigurno 6 7 prilika, od kojih su 3 bile 100%. Kada se namjesta mec, kao sto drugi tvrde, ne moze se onoliko prilika stvoriti, jer u situaciji u kakvim je bio Fajic i nezz jos tacno ko nmzs garantovati da neces dati gol. Kada se tekma namjesta onda se namjesta da bude egal tekma pa da se nekako preokrene rezultat. Sad ce veliki strucnjak Virto da stavi opet skrin od kvota, ali pogledaj samo prvo poluvrijeme, i sam ces vidjeti da je onakav tok utakmice nemoguc za neku utakmicu koja je namjestena. Zivio drug

Ne bih ja više pisao o ovome,ali da ne bude da te ignorišem

...Iznio sam stav,a možda si i dosad primjetio da ja nisam od onih,kad se dvojica prepiru,koji ne odustaje dok se jedan ne usere

...Sve što sam mislio reći,rekao sam u svoja dva posta na ovoj temi...živio i ti,drug!