Do 10. se trudio, 11. vidio da ja tu nemam šta raditi

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Mnogi su govorili da je prvi igrač ekipe, pa nek je i drugi, za igrača sa takvim statusom u ekipi je to slabo gledao ili ne gledao ja utakmicu.
Pa onda si trebao da vidis da je igrao samo 10 min, i za taj period postigao tih 6 poena (2/2 iz igre, 2/2 slobodna - ako se ne varam).
Ne moras svaku recenicu bukvalno shvatati. Ne racunajuci zadnju utakmicu protiv Tenerifa, covjek u zadnjih 6 utakmica u tom takmicenju ima oko 15 poena u prosjeku. Hoces reci da je to lose? A eto, uracunaj i nju i prosjek je 13 pts. Druga stvar, mozda je mislio na utakmice u ABA ligi protiv jacih timova.chily-rz je napisao/la: ↑25 mar 2021, 22:15Ma nemam ja problem s Aticom ali za igrača sa njegovim potencijalom pa i reputacijom kakvu danas ima 6 i 4 poena su malo i ne možeš reći da je igrao dobro. Ok, sta ga je ograničilo na deset minuta, lične? I to je možda podatak da nije mogao odigrati odbranu bez faula.
Da se razumijemo, i najboljima se dešavaju loše utakmice, ja sam se samo osvrnuo na post u kojem je Atic dobar u svakoj utakmici i protiv svake ekipe u proteklih par mjeseci. Znači, vjerujem da on za sebe neće reći da je imao dobru utakmicu ako završi s 4 ili 6 poena u porazu svoje ekipe.
Prvo bi sam negdje rekao da se opravda za nenastupanja, druga-mozda. Na Inst je cesto s curom, s kojom ne zivi vec mu dolazi, pa ko zna...Da ima jezik, ima, i moguce je i trece. Cetvrto ce se znati u maju/junu!
Ataman nema Musu u planovima, nije ga on ni tražio, zahvaljujući rezultatima dovoljno je samostalan da mu neće sad još i praviti mjesto kad je već tu.
Singlton, Simon, Plajs, Danston i AndersonNerminFatic je napisao/la: ↑27 mar 2021, 14:33Danas samo cetiri stranca bila u rosteru, dakle morao je igrati da je spreman ili ikoliko Ataman racuna na njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.