Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Istjera ga odmah nakon prve greske,zato Jokara odlicno stiti reket
Zeller ga ubi.

-
- Kontakt:
kakvo je sranje ovaj NBA, nigdje ljubavi prema klubu... sve sami plaćenici, kako mozes dopustit da u 2/4 gubis vec 23 razlike
borba i zalaganje ne postoje (bar ne u Denveru)
borba i zalaganje ne postoje (bar ne u Denveru)
o kakvoj ljubavi pričaš 

umjesto da mu daju loptu na post up izolacije, oni igraju p'n'r na vrhu reketa, gdje mu treba pet koraka da dodje do reketa i gdje je logicno da ce izgubit loptu
bravo za malonea
serem se na telekom i njihovu konekciju nedeljom
bravo za malonea
serem se na telekom i njihovu konekciju nedeljom
Što to Nurko nije igro sinoć?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prije par sedmica sam napisao da Malone i on ocigledno nisu u ljubavi tj da ga Malone ne gotivi, tada su me prozvali ameri itd.
Sada ta tvrdnja ima malo vise smisla, barem se meni cini...
Sada ta tvrdnja ima malo vise smisla, barem se meni cini...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Nurkiću napusti ovo sranje od kluba nek gura Jokića i nek prima 120 poena po utakmici smećar od trenera.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Jusuf Nurkic sat out Monday's practice with a sore knee and coach Mike Malone said after Tuesday's game that he didn't play because of it.
It sounds like Nurkic would have been able to go tonight, but was held out because of the missed practice more than an injury. The Nuggets could have used him to help with DeMarcus Cousins, but it wasn't meant to be. Expect him back for tonight's game against the Clippers, but watch for updates before putting him into a fantasy lineup. Feb. 24 - 12:34 am et
It sounds like Nurkic would have been able to go tonight, but was held out because of the missed practice more than an injury. The Nuggets could have used him to help with DeMarcus Cousins, but it wasn't meant to be. Expect him back for tonight's game against the Clippers, but watch for updates before putting him into a fantasy lineup. Feb. 24 - 12:34 am et
imaju dvije utakmice zaredom, vjerovatno je htio pruzit sansu franuczu posto je bio dobar u prvoj, a juki se svakako zamjera kondcija... malone bi volio vise nego ista da je pobjedio sacramento i tako se osvetio nakon sto su ga nepravedno sutnuli otamo.....ali kurko...Rodjo je oplodio obojicu....
na duze staze i ja bi volio da ode....vec ovo ljeto. povredom je juka puno izgubio. od statusa u ekipi do stagnacije i fizicke nespremnosti. malone ima puno povjerenje u jokica, centra koji u pet utakmica uzastopno ne zna za blokadu...a u nba je rim protection primarno za centra
kako bi zdrav Juka pasao Oklahomi
edit:evo vidim ovaj svjez info
na duze staze i ja bi volio da ode....vec ovo ljeto. povredom je juka puno izgubio. od statusa u ekipi do stagnacije i fizicke nespremnosti. malone ima puno povjerenje u jokica, centra koji u pet utakmica uzastopno ne zna za blokadu...a u nba je rim protection primarno za centra
kako bi zdrav Juka pasao Oklahomi

edit:evo vidim ovaj svjez info
Ne razumijem kako je fizički nespreman. Bila je operacija, stoji to. Al nije se zurilo s povratkom. Imo je vremena da se spremi ko nikad do sad
kad se kaze nespreman misli se na vecu minutazu, preko 25 minuta iz veceri u vecer....bol u koljenu i uganuce zgloba su ga dodatno unazadili...ne moze da udje u ritam, bude na 100%.... u meduvremenu ova druga dvojica koriste minutazu pa ga niko ni ne forsira
Pa sve dok nije dobio potvrdu nije smio opterećavati koljeno i raditi sa loptom a potvrdu je dobio mislim početkom decembraSapce je napisao/la:Ne razumijem kako je fizički nespreman. Bila je operacija, stoji to. Al nije se zurilo s povratkom. Imo je vremena da se spremi ko nikad do sad
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ok.nerminh74 je napisao/la:Pa sve dok nije dobio potvrdu nije smio opterećavati koljeno i raditi sa loptom a potvrdu je dobio mislim početkom decembraSapce je napisao/la:Ne razumijem kako je fizički nespreman. Bila je operacija, stoji to. Al nije se zurilo s povratkom. Imo je vremena da se spremi ko nikad do sad
Pošto ga inače hvale, da ima dobre radne navike, malo sam se zapito što nije spreman, barem fizički
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
opet OUT, vjerovatno opet koljeno, nece da rizikuju ni sekunde.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ipak je DNP - CD. Nešto izgleda zabušava na treningu pa ga trener stavio na kraj klupe. A ne pomaže ni činjenica da je Malone zaljubljen u Jokića.
Ova sezona je zasad za zaborav
Sljedeća sezona mu je biti ili ne biti.
Ova sezona je zasad za zaborav

Mozda da manager napise neko pismo?
To ti je sudbina, kada je Jusuf odlazio u Denver mi smo kukali kako će biti 3 centar jer su prije njega bila dva dokazana NBA centra, a ove sezone smo govorili kako mu je sada super jer mu se sve otvorilo pošto su došla dva rukija i to jokić i lovrenj
Na kraju jokić za rukija igra fantastično, lovrenj je više nego konkretan i sada malone više nama nikakvu potrebu da forsira Jusufa jer ima dva dobra igrača pa je sada na jusufu da daleko više zapne nego što se bude vratio
i da se nada da ce malone prebaciti jokića na 4
Na kraju jokić za rukija igra fantastično, lovrenj je više nego konkretan i sada malone više nama nikakvu potrebu da forsira Jusufa jer ima dva dobra igrača pa je sada na jusufu da daleko više zapne nego što se bude vratio
i da se nada da ce malone prebaciti jokića na 4
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
reče Nurkić da će ovo biti njegova sezona 

Ma Jokic ne moze biti ozbiljan NBA igrac, lik ne zna igrati odbranu. Dzaba njegovih 15 poena kad primi 20, plus nema tu moc da blokira igraca. Nesto slicno igra Kikanovic. Kad neko pogleda Elmedinove brojke rekao bi da je najbolji centar u Evropi.
oooo hahaha. hvala što postojiš. stvarnomercurial je napisao/la:Ma Jokic ne moze biti ozbiljan NBA igrac, lik ne zna igrati odbranu. Dzaba njegovih 15 poena kad primi 20, plus nema tu moc da blokira igraca. Nesto slicno igra Kikanovic. Kad neko pogleda Elmedinove brojke rekao bi da je najbolji centar u Evropi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: 313, AdinSally, alemsa, ANamelessGhoul, armin, Burberry46, fukara87, galia95, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, invincible1921, kakarut, Kaunas, maho_sa, MrPink, One2Play, Quartararo, sagitarius, Sheyi, StevieG8, TripleThreat, VensanKasel, VolimBiH96, zaostrog i 258 gostiju.