Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nakon danasnje akcije, nas "vrhunski" selektor ce vidjeti da Dzeko veliki potencijal za nasu odbranu i protiv Luksemburga ga treba tu ocekivati. Na pitanje novinara zbog cega se odlucio na taj potez dobit cemo sljedeci odgovor:
"Bio sam na utakmici u Muensteru da pogledam Dzeku i Misimovica. Luksemburg je jaka ekipa i ja sam uvidio njegov potencijal da ide u duele sto ne rade neki igraci u odbrani, pa tako da sam mu odlucio tu ukazati priliku".
"Bio sam na utakmici u Muensteru da pogledam Dzeku i Misimovica. Luksemburg je jaka ekipa i ja sam uvidio njegov potencijal da ide u duele sto ne rade neki igraci u odbrani, pa tako da sam mu odlucio tu ukazati priliku".
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Šuti bola. Mora da još nije vidio Kenu kako dribla 
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ovo bi kao trebalo biti smijesno?amerosm je napisao/la:Nakon danasnje akcije, nas "vrhunski" selektor ce vidjeti da Dzeko veliki potencijal za nasu odbranu i protiv Luksemburga ga treba tu ocekivati. Na pitanje novinara zbog cega se odlucio na taj potez dobit cemo sljedeci odgovor:
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
- majestic24
- Kontakt:
Stara izreka " Ko visoko leti,nisko pada"...Dzeko bi to trebao zapamtiti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja mislim da je dobro sto je Dzeko ostao u Wolsburgu,klub koji ima sve i u usponu je,doveli su Kjaera pored zanimanja najvecih timova za njega,cini se da je i Diego njihov,tako da nema potreba da Dzeko prelazi u timove koji su samo po imenu jaci od Vukova.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
zar ne bi bilo bolje da igra u jednom juventusu,milanu,bajernu??? i po imenu i po igrama su bolji od wolfsburgaDylan Dog je napisao/la:Ja mislim da je dobro sto je Dzeko ostao u Wolsburgu,klub koji ima sve i u usponu je,doveli su Kjaera pored zanimanja najvecih timova za njega,cini se da je i Diego njihov,tako da nema potreba da Dzeko prelazi u timove koji su samo po imenu jaci od Vukova.
Koliko sam ja vidio jedini ozbiljni u namjeru da dovedu Dzeku bili su City i Juventus,prvi su ekipa u kojoj nebi pozelio ni jednog dragog igraca,ne moram objasnjavati zasto,a sto se tice Juventusa,svakako veci klub,to niko ne spori,al ovaj Wolsburg + Diego koji gotovo sigurno dolazi bas iz Juventusa bio bi sasvim ravnopravan protivnik Juventusu u medusobnom ogledu.huha je napisao/la:zar ne bi bilo bolje da igra u jednom juventusu,milanu,bajernu??? i po imenu i po igrama su bolji od wolfsburgaDylan Dog je napisao/la:Ja mislim da je dobro sto je Dzeko ostao u Wolsburgu,klub koji ima sve i u usponu je,doveli su Kjaera pored zanimanja najvecih timova za njega,cini se da je i Diego njihov,tako da nema potreba da Dzeko prelazi u timove koji su samo po imenu jaci od Vukova.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
-
analiticar_
- Kontakt:
Lahko je izmisljati i lagati...Avaz je majstor u tome....Ja da zelim lagati mogao bih dnevno plasirati 4-5 hit vijesti koje bi izazivale vrtoglavo interesovanje....Avaz je kaka novina...Odlicje nase drzave..Kriminal+korupcija+ laz gladnim masama....
ja mogu 1 km dati za Avaz samo ako bi se gdje zadesio da nema WC-a pa da mi posluzi ko tariguz....A njihovi novinari su obicni cobani....
ja mogu 1 km dati za Avaz samo ako bi se gdje zadesio da nema WC-a pa da mi posluzi ko tariguz....A njihovi novinari su obicni cobani....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Ja kupujem Avaz samo petkom radi programa 
imas teletext za to il imas na netu kako god ...Bilal je napisao/la:Ja kupujem Avaz samo petkom radi programa
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- The PUNISHER
- Kontakt:
Dzeko je odigro dosta dobro bez obzira na onaj autogol jer je imao i dvije asistencije....ali naravno Edin moze i mora jos puno bolje,.... 
"mes que un club"
Ma te dvije Dzekine asistencije su bile slucajne jer je Dzeko bio na pravom mjesto na pravo vrijeme.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- The PUNISHER
- Kontakt:
Pa dobro sad,...ne bi se slozio da su bas bile slucajne ali to je tvoje misljenje,kod one prve asistencije je odigran odlican dupli pas sa Cicerom a kod drugog gola je isto tako lijepo spustio loptu do Grafitea tako da je ostavio poprilicno dobar dojam,.... 
"mes que un club"
Sto je logicno da ostaju cigani...amerosm je napisao/la:Cigani ostaju cigani. Jucer izmislili interviju s Eliom, kako on zeli u Juventus, danas s Dzekom, sutra ce biti Schweinsteiger, a nista ne pise u Njemackim medijima. Prosle sedmice su rekli da je Goran Stipic, savjetnik nekoliko igraca u BL u Torinu i da pregovara o prelasku tih igraca u Juventus, a na poziv Njemackih medija istog nasli u Berlinu. Juventusova uprava je toliko nesposobna da samo zanaju dovoditi propalitet, a kada dobiju korpu odmah ukljuce svoje medije da izmisljaju intervijue. Da su ovi igraci pametni pa da posalju tuzbu jer po zaknu Evropske unije je to dozvoljeno u slucaju da ti neko izmisli citat. A neki nasi potrcali odmah da pljuju po Dzeki, i ovaj SS.ba bih trebao provjeriti neke informacije prije nego li stavi na stranicu, samo gube svoj ugled koji imaju.
pogotovo taj s tog tvog avatara, pravi cergas
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Zato sto su cigani i vazda ce biti ciganinevjernik je napisao/la:Sto je logicno da ostaju cigani...amerosm je napisao/la:Cigani ostaju cigani. Jucer izmislili interviju s Eliom, kako on zeli u Juventus, danas s Dzekom, sutra ce biti Schweinsteiger, a nista ne pise u Njemackim medijima. Prosle sedmice su rekli da je Goran Stipic, savjetnik nekoliko igraca u BL u Torinu i da pregovara o prelasku tih igraca u Juventus, a na poziv Njemackih medija istog nasli u Berlinu. Juventusova uprava je toliko nesposobna da samo zanaju dovoditi propalitet, a kada dobiju korpu odmah ukljuce svoje medije da izmisljaju intervijue. Da su ovi igraci pametni pa da posalju tuzbu jer po zaknu Evropske unije je to dozvoljeno u slucaju da ti neko izmisli citat. A neki nasi potrcali odmah da pljuju po Dzeki, i ovaj SS.ba bih trebao provjeriti neke informacije prije nego li stavi na stranicu, samo gube svoj ugled koji imaju.
pogotovo taj s tog tvog avatara, pravi cergas
Upravo citam da je Wolfsburg zainteresovan za Ryana Babela. Da li to znaci da planiraju pustiti Dzeku u slucaju dolaska Babela ? Ostaje da se vidi.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zašto bi prodali Džeku u slučaju dovođenja Babela? Babel je krilni igrač, a ne klasični centarfor, pobogu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nista od toga jarane. Po MCLarenovoj postavci igrace Dzeko u napadu sam, sa dva krila sa strane (Babel, Mandzukic, Ziani itd.) Zato i Misimovica zele da prodaju jer se ne uklapa u ovaj sistem nikako.mrjasmin je napisao/la:Upravo citam da je Wolfsburg zainteresovan za Ryana Babela. Da li to znaci da planiraju pustiti Dzeku u slucaju dolaska Babela ? Ostaje da se vidi.![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Werder fino pustio Ôzila da bi napredovao u karijeri, kako pisu novine. Tipicno, svabo nek napreduje jer valja ce to za njihovu repku, a mi svi da dubimo na glavi, nas Dzeki ostaje tu gdje i jeste. Svak te jase kad si mali. 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- NoName
- Kontakt:
Ja ne mislim da je završena ova priča oko Edinovog odlaska ili ostanka.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, rukometubih23, Sheyi i 31 gost.