melic? onaj melic?? maznulia ga CG?Virtu4l je napisao/la:Mogao bi igrati odmah, u aprilu će dvije godine kako ne nastupa za Crnu Goru.Padovan je napisao/la:Koliko vremena treba Meliću još da bi mogao nastupati za našu reprezentaciju, da li bi mogao igrati na EP slijedeće godine (ako se plasiramo)?
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nije ga maznula, nego ga je BiH poklonila, naravno zbog svoje nesposobnosti i stava 'imamo mi takvih igrača'.DANTES je napisao/la:melic? onaj melic?? maznulia ga CG?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Melić kad je igro za Goražde bio je na širem spisku, al ga Demirović nije nešto miriso, Jaškić i Mustafić su imali prednost, onda on dobija poziv CG i odaziva sve ostalo je historija, strašno kako je napredovao za nekolike godine, od igrača za PL BIH došao je do jednog od najjačih evropskih klubova
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nisam vidio da mi je otišao zadnji post... opet me zeza net i opera... uglavnom bilo bi dobro da zaigra, prema cg ne treba imati nikakvog pardona, jer ga ni oni često nemaju..Virtu4l je napisao/la:Nije ga maznula, nego ga je BiH poklonila, naravno zbog svoje nesposobnosti i stava 'imamo mi takvih igrača'.DANTES je napisao/la:melic? onaj melic?? maznulia ga CG?
@legendo on igrao u gz???? ne zayebavas?? ona klasa?!?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
I kažeš Goražde nije rukometni grad, normalno Fahrudin Melić igro za Goražde, mi smo mu bili prekretnica u karijeri, jes i dero onu sezonu kad je bio kod nas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja pamtim rukometne utakmice iz perioda Bilala Šumana krilo Danskog Koldinga pa Senjanim Maglajlija Adem zagreb Bašić Edin Bašić Edhem Sirćo tada su dječaci bili Mirsad Terzić i Muhamed Toromanović uvijek e odnekud skrpi neka ekipa za plasman u baraž,a tu bi nam uvijek bio kraj..Nakon toga dolazi jedan tamni period kad je selektor bio Rađa bilo je i bojkota i svega baraž sa Mađarskom i više nisam ni pratio naš rukomet..trebalo je dosta vremena da se jedna crna rupa prevaziđe i još se mora nastaviti raditi i graditi jer Prce je zabijao po 7-8golova u kvalifikacijma i Islandu više neće treba naći neke nove Prce
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sjecas li se Geke?legenda reala je napisao/la:I kažeš Goražde nije rukometni grad, normalno Fahrudin Melić igro za Goražde, mi smo mu bili prekretnica u karijeri, jes i dero onu sezonu kad je bio kod nas
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- legenda reala
- Kontakt:
dobar pivot je ono bio
jbt sad gledam covjek u PSG-ulegenda reala je napisao/la:I kažeš Goražde nije rukometni grad, normalno Fahrudin Melić igro za Goražde, mi smo mu bili prekretnica u karijeri, jes i dero onu sezonu kad je bio kod nas
Posljednji meč za Crnu Goru je odigrao u aprilu prošle godine(2013) protiv Izraela. Prema propozicijama IHF-a mora proteći period od najmanje tri godine kako bi igrač promijenio dres s državnim grbom.
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 23 jan 2015, 02:27, ukupno mijenjano 1 put.
jedna lasta ne čini proljeće... ma slabo pratim domaće lige skroz... nemam pojma ni kako vi igrate ni ko je prvak zadnjih godina...pratio sam kad je izviđač bio jak i stalno zayebavao bosnu i borac, i slogu koja je kao stalno nešto pokušavala da postane ozbiljan klub...legenda reala je napisao/la:I kažeš Goražde nije rukometni grad, normalno Fahrudin Melić igro za Goražde, mi smo mu bili prekretnica u karijeri, jes i dero onu sezonu kad je bio kod nas
a onda je bosna postala jako ozbiljan klub
mada po meni je izviđač u kom su igrali alilovic, terzić, pavlović i buntić bio možda i najbolja ekipa zadnji godina... baš, baš jak tim bio.. terzić bio napadačka klasa...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- invincible1921
- Kontakt:
da nema neko snimak tekme sa dancima kad je radoncic dao za pobjedu ili one kad je suman sa devet metara pogodio za pobjedu protiv ukrajine u ja mislim najnefikasnijoj tekmi svih vremena 
=\_1921_/=
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
koliko je ono bilo ? 18:17invincible1921 je napisao/la:da nema neko snimak tekme sa dancima kad je radoncic dao za pobjedu ili one kad je suman sa devet metara pogodio za pobjedu protiv ukrajine u ja mislim najnefikasnijoj tekmi svih vremena
Edit: 17-16
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- invincible1921
- Kontakt:
znam da je protiv ukrajine 8 7 prvo bilo XDBosniacum Lilium je napisao/la:koliko je ono bilo ? 18:17invincible1921 je napisao/la:da nema neko snimak tekme sa dancima kad je radoncic dao za pobjedu ili one kad je suman sa devet metara pogodio za pobjedu protiv ukrajine u ja mislim najnefikasnijoj tekmi svih vremena
Edit: 17-16
=\_1921_/=
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Melic je igrao za reprezentaciju prije par mjeseci tako da ne postoje sanse da zaigra za nas.
"Welcome to prime time, bitch!"
-
goranzoran
- Kontakt:
"Nije nas pobijedio Tunis, nego ljudi u crnom"
Will Smith i Tommy Lee Jones
Will Smith i Tommy Lee Jones
Vidi ovoga iz Grčke pokrajine
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
goranzoran
- Kontakt:
Jel se sprema doček u Sarajevu?Virtu4l je napisao/la:Vidi ovoga iz Grčke pokrajine
Jok, sad će berba grožđa pa smo zauzeti pripremama
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jao koji ce haos nastat u svlacionici pola sata pred pocetak utakmice protiv hrvatske kad saznamo da je iran iznenadio one nedisciplinovane afrikance.
- Cautinho
- Kontakt:
Sto imam osjecaj da danas komsije padaju.
BiH sretno!!
BiH sretno!!
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.