FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Poziv svim fanovima F.K.Radnicki da sutra svojim prisustvom u Domu kulture uvelicaju promociju dokumentarca o jednoj od najboljih navijačkih skupina, Siouxa.
Prekosutra (petak) 19h
Da li ima kakvih novosti sa Jošika?
Zvanicno je Selmanovic Mirnes dogovorio s radnickim.
Po meni nam treba stoper, i zadnji vezni. Ukoliko MIrnes ode ne mozemo se oslonit na mladog Benjamina (visok,celav, nije los ali treba mu utakmica) Dovesti nekog napadaca pa iskoristit obojicu.
Zadji vezni treba koji dosta radi na sredini terena.
Po meni bi idealno rjesenje bio Pema, ili neko njegovog kalibra.
Ukoliko zelimo ostati to su stvari koje se treabju rijesit!!
Po meni nam treba stoper, i zadnji vezni. Ukoliko MIrnes ode ne mozemo se oslonit na mladog Benjamina (visok,celav, nije los ali treba mu utakmica) Dovesti nekog napadaca pa iskoristit obojicu.
Sigurno misliš na Mirnesa Selamovića, a to što kažeš Benjamin misliš na Belmina muminovića. Belmin je dobar i mislim da mu treba dati priliku i da će je iskoristiti. Mićo nije loš, ali treba mu napretka, nadam se da ga je ostvario dok je bio na Islandu. Na svakoj poziciji trebamo dobrog iskusnog igrača, a što se Peme tiče taj sigurno neće obući dres Radničkog, mada bih volio s obzirom na njegov kvalitet.JorgeM je napisao/la:Zvanicno je Selmanovic Mirnes dogovorio s radnickim.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
kod nas najlošiji dio tima osbrana.a pojedini se ubiše dovodjenjem vezista i nekih drugih. fali nam lijevi bek , igrala 3 momka polusezonu i slabo. ista stvar na desnom krilu. a imamo dva stopera najblaže rečeno NEISKUSNA .pravili penale , crvene kartone. zaključak treba nam iskusan štoper. ovaj priča o trkaču pa jbg ako sad nismo imali trke , nismo nikad.
Večeras na "Monografiji Sioux Lukavac" sam između ostalih zapazio Elku Kuduza i Lugija..Da li to nešto nagoviještava ? Vidićemo. Za Elku mi nije čudno što je tu, ali Lugavić ?
Pozvani su svi bivsi igraci i to ti je to.Ko voli bio je veceras.Ko ne voli ne mora ni da dodje.Gospodin Lugavic je ispostovao Siouxe i dokazao da je veliki golman i covjek.
Samo Sioux 1989
-
- Kontakt:
Bio je i Mica Barak,Belko,Merdan,Zuco,Saban,Mirso Halilagic od stariji igraca od ovih mladji sam vidio Elku,Lugija,Dzemu,Mikinog izgleda da ovi stariji to malo vise vole...
Bilo je 600 ljudi koji vole Radnicki,ostali novopeceni lukavcani iz turije i poljica i ostalih vukojebina valjda su cekali da im tarik da dozvolu da dodju.
Samo Sioux 1989
Ovo je bio GRAD LUKAVAC...nesto ne vidjeh nikoga iz sda...znaju gdje im nije mjesto...cobani.
Samo Sioux 1989
Mislim da jedan izuzetan skup mnoštva ljudi koji vole Radnicki,ne treba prljati i kvariti politikom.Svako ima pravo da ima svoje političko opredjeljenje, ma kako se to nekom drugom svidjalo, ali SVI treba da volimo i navijamo za Radnicki.Ako vec treba spomenuti, iako mislim da je nebitno, vidio sam dosta ljudi različitih politickih opcija, a najbitnije je da su svi dosli zbog Radnickog.
Moram priznati ispalo je bolje nego sto sam ocekivao i ako koga mogu izdvojiti onda bi to bio Mohe. Ali dobro sa njim je uvijek tako ko ga poznaje bolje. Sta mi je upecatljivo bilo , posebno , kada su kazali da je Lukavac uvijek bio punkerski grad. Nazalost ,danas, je nemoguce to reci za Lukavac jer su nas cajke pojele kako se mijenjala struktura stanovnistva Lukavca. Takodjer mislim da ovde na forumu nije potrebno pisati o SDA , pa zar ne vidite da po facebooku sve sami lazni profili i polupismeni pljuju po nacelniku. Sve je to lopovluk i seljakluk zbog kojih je mnogo Sodjana napustilo ili se sprema napustiti Lukavac u skorije vrijeme. Kako god ,lijep provod vam zelim sutra. Uzivajte !!!
Ima li neko snimak ili dali ce u skorije vrijeme biti izvacen na nekom portalu...da li ima neko novi od sponzora...
Mislim da snimak neće biti dostupan još neko vrijeme, a što se tiče pozvanih svih bivših igrača, od ovih što trenutno igraju sam samo primjetio dvojicu već spomenutih i svaka im čast, nadam se da ćemo ih gledati u našem dresu u što skorije vrijeme.
Petak navece bio pa ovi danasnji igraci nisu mogli doci iz kafica i kladionica,njima je Radnicki nista jer svi sanjaju barsu i real a ni do tuzle ne mogu dobaciti.
Samo Sioux 1989
Otkud momcima za kafića i kladionice, baš im je sve ono redovno bilo sad se razbacuju na pauzi...Anamneko je napisao/la:Petak navece bio pa ovi danasnji igraci nisu mogli doci iz kafica i kladionica,njima je Radnicki nista jer svi sanjaju barsu i real a ni do tuzle ne mogu dobaciti.

-
- Kontakt:
Bas su kvalitet da sta naplate u Radnickom.to su sve nedokazani momci kojima radnicki treba da bude odskocna daska u zivotu i karijeri.ako misle u Radnickom zaradjivati neka okace kopacke o klinJorgeM je napisao/la:Otkud momcima za kafića i kladionice, baš im je sve ono redovno bilo sad se razbacuju na pauzi...Anamneko je napisao/la:Petak navece bio pa ovi danasnji igraci nisu mogli doci iz kafica i kladionica,njima je Radnicki nista jer svi sanjaju barsu i real a ni do tuzle ne mogu dobaciti.
Aha po tebi su kvalitet bili momci koji su prosle sezone uzimali pare i zamalo ispali iz lige, ovi momci koji su igrali bez para nisu kvalitet za radnickog, ja sam samo rekao da se momci bezveze prozivaju za kafice i kladionice, a vjerovatno niko od njih nije dobio poziv za ovu monografijuOmarGabriel je napisao/la:Bas su kvalitet da sta naplate u Radnickom.to su sve nedokazani momci kojima radnicki treba da bude odskocna daska u zivotu i karijeri.ako misle u Radnickom zaradjivati neka okace kopacke o klinJorgeM je napisao/la:Otkud momcima za kafića i kladionice, baš im je sve ono redovno bilo sad se razbacuju na pauzi...Anamneko je napisao/la:Petak navece bio pa ovi danasnji igraci nisu mogli doci iz kafica i kladionica,njima je Radnicki nista jer svi sanjaju barsu i real a ni do tuzle ne mogu dobaciti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.