Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 06 feb 2011, 05:08

Joj sto ne mogu ovih,pa ljudi neznaju pisat a pametuju nesta :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 06 feb 2011, 08:19

Sta ono bi sa Arsenalom jucer?! :lol: Ovakve stvari, kad im bodovi najvise trebaju, se mogu desiti samo malim klubovima koje vode male "vodje"
Razumijem igrace Arsenala, sigurno su se kod 0-4 dosjetili da im brzo slijedi duel sa Barcelonom i noge su im se svezale, ali sam od Wengera vise ocekivao, pa zar on nije u stanju kod 0-4 posloziti redove i sacuvati takav rezultat.
Ne volim Amara Osima iz vise razloga, ali moram priznati da je on za Wengera trener nad trenerima, svega mi bolje bi on Arsenal vodio.

Wenger ooo Loser ooo

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2011, 10:39

chily-rz je napisao/la:Diaby sent off,dva penala i ponisten gol RVP-a u 92 minut
Utakmicu si mog'o gledati, a ne čitati izvještaj na nekom portalu. Diaby je dobio crveni zbog UDARANJA Bartona, penal prvi sam vidio tek sinoć(to sam i jučer napis'o), a drugi penal je čist k'o suza. Gol RVP-a u 92. minuti je iz offside-a dubokog 5 metara. Da, u pravu si, nepravedno je poništen gol. :lol:

A gol Besta koji je poništen je baš išao u korist Newcastle-a. :lol:

Naravno, isfrustriran sam i stoga dolazim ovdje da se naslađujem i tako liječim komplekse. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 06 feb 2011, 10:39

Postao/la chily-rz dana 06 feb 2011, 04:54

Taj tvoj kako ga nazivas surovo snazni Bilbao :lol: bi nakon 15 utakmica u premiershipu vec mogao planirati kako na godinu u Coca Cola ligi osigurati opstanak..Lorente 30+ golova ni uz pomoc magijskih trikova,ama da mu je copperfield amidjic :mrgreen: ne bi postigao vise od 10 golova..E vidis u cemu se razlikujemo,ja cu opet da budem objektivan,i reci da Barcelona igra vjerovatno i najbolji nogomet u europi,Mesi je fenomen,ali bi u Premiershipu se tesko naigrao,jer nema u Primeri Martina Taylora i njemu slicnim,da lome noge driblerima,kakav je i Mesi..O tvojoj ocjeni kvaliteta Premiershipa suvisno je trositi rijeci,takve gluposti moze izgovoriti samo glup covijek ili nezrelo deriste,koje je na ovoj temi iskljucivo iz jedne namjere,da uz izricanje raznih nebuloza pokusa isprovocirati nekog..TODU razmisli malo,ko ce da bude "Inter"ove godine :?:
Hebeš ligu gdje se noge ne lome? Jesi nam to htio na nos nabiti? :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 06 feb 2011, 11:03

Nije htio je rec ebes ligu gdje svakave placipizde igraju :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 06 feb 2011, 11:08

Zadnji put kad sam ja gledao, fudbal je bio muska igra.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 06 feb 2011, 11:10

Koliko je jučer samo palo tiketa? ebo sam sve zivooooo.
4:0 i na kraju 4:4. Nevjerovatna utakmica, i prelijep gol na kraju od newcastle'a
Joooj moji gunnersi nema ništa od naslova.
Ali sreća i united kiksao...
Rođeni

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 feb 2011, 11:26

chily-rz je napisao/la:
Andres je napisao/la:kolko vam je jaka Liga , svako kolo po 15 neregularnih golova i p 5 nepostojecih penala....Smjesna liga kao i svaki klub....Jedan surovo snazni Bilbao bi totalno dominirao ligom, a onakav kalibar napadaca popt Llorentea bi na svom kontu imao 30+ golova.Toliko je smjesna liga da se nezna ko je slabiji od slabijeg.Da li je to Arsenal , New Castlle , United, Wolfsi , Chelsea itd.Svako svakog moze pobjediti jer je liga ujednacena , dakle sve su ekipe podjednako slabasne.Naravno pored onako dominantne Barce i surovog igraca kakav je Messi oni nemaju sta traziti niti se nadati cemu u Evropi.Jedan Real Madrid kojeg Barcelona nogama udara i suta , bi bio bez premca u toj slabasnoj ligi.Na celu sa Special Fiveom bili bi dominantni kao sto ej Barcelona u Primeri.Kvalitet EPL-a se izricito vidi u igrackim kadrovima, naime kod njih se ne zna koji je losiji igrac.Igraci koji vise ne znaju nego sto znaju sa loptom.Naravno ima izuzetaka , ali vecina tih sto znaju su pridoslice iz Spanije, da bi naravno pojacali i te slabasne lige.
Komentar na utakmicu 2 prosjecna kluba je suvisan , samo bi dodao da je New Castlle zasluzio pobjedu i nevjerovatno su pokradeni !
Taj tvoj kako ga nazivas surovo snazni Bilbao :lol: bi nakon 15 utakmica u premiershipu vec mogao planirati kako na godinu u Coca Cola ligi osigurati opstanak..Lorente 30+ golova ni uz pomoc magijskih trikova,ama da mu je copperfield amidjic :mrgreen: ne bi postigao vise od 10 golova..E vidis u cemu se razlikujemo,ja cu opet da budem objektivan,i reci da Barcelona igra vjerovatno i najbolji nogomet u europi,Mesi je fenomen,ali bi u Premiershipu se tesko naigrao,jer nema u Primeri Martina Taylora i njemu slicnim,da lome noge driblerima,kakav je i Mesi..O tvojoj ocjeni kvaliteta Premiershipa suvisno je trositi rijeci,takve gluposti moze izgovoriti samo glup covijek ili nezrelo deriste,koje je na ovoj temi iskljucivo iz jedne namjere,da uz izricanje raznih nebuloza pokusa isprovocirati nekog..TODU razmisli malo,ko ce da bude "Inter"ove godine :?:
Ma bravo strucnjak :lol: :lol: :lol: to je njima mjerilo snage mesarske EPL malo naprednije škotske lige.
Najbitnije je da imaju krkane kao što su Taylor ili Shawcross, koji lome noge...pa fala Bogu pa tamo i ne igraju fudbalski umjetnici kao Messi.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 06 feb 2011, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 feb 2011, 11:48

Kop je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Cuj Llorente ne bi dao vise od 10 golova, pa on je prerastao za te lige..
Nek bi Berbatov u Primeri dao, halal mu qrc,
Bilbao bi se borio za lp u Premier ligi..
Da, ali ovoj nasoj.
Skidam ti kapu na poznavanju Primere..
Liverpool i Sundurlend su trenutno ispod Athletica, tako da bi se sa Totenhamom borili za Lp

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 06 feb 2011, 12:06

zalosno je to sto neki porede EPL i primeru:(
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 feb 2011, 12:24

L_blancos je napisao/la:
Kop je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Cuj Llorente ne bi dao vise od 10 golova, pa on je prerastao za te lige..
Nek bi Berbatov u Primeri dao, halal mu qrc,
Bilbao bi se borio za lp u Premier ligi..
Da, ali ovoj nasoj.
Skidam ti kapu na poznavanju Primere..
Liverpool i Sundurlend su trenutno ispod Athletica, tako da bi se sa Totenhamom borili za Lp
Liverpool ispod Athletica :o .Reci da se salis
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 feb 2011, 13:14

Andres je napisao/la:kolko vam je jaka Liga , svako kolo po 15 neregularnih golova i p 5 nepostojecih penala....Smjesna liga kao i svaki klub....Jedan surovo snazni Bilbao bi totalno dominirao ligom, a onakav kalibar napadaca popt Llorentea bi na svom kontu imao 30+ golova.Toliko je smjesna liga da se nezna ko je slabiji od slabijeg.Da li je to Arsenal , New Castlle , United, Wolfsi , Chelsea itd.Svako svakog moze pobjediti jer je liga ujednacena , dakle sve su ekipe podjednako slabasne.Naravno pored onako dominantne Barce i surovog igraca kakav je Messi oni nemaju sta traziti niti se nadati cemu u Evropi.Jedan Real Madrid kojeg Barcelona nogama udara i suta , bi bio bez premca u toj slabasnoj ligi.Na celu sa Special Fiveom bili bi dominantni kao sto ej Barcelona u Primeri.Kvalitet EPL-a se izricito vidi u igrackim kadrovima, naime kod njih se ne zna koji je losiji igrac.Igraci koji vise ne znaju nego sto znaju sa loptom.Naravno ima izuzetaka , ali vecina tih sto znaju su pridoslice iz Spanije, da bi naravno pojacali i te slabasne lige.
Komentar na utakmicu 2 prosjecna kluba je suvisan , samo bi dodao da je New Castlle zasluzio pobjedu i nevjerovatno su pokradeni !
zato u zadnja tri polufinala lige prvaka u cak 2 su bila po 3 engleska tima,daj argumentiraj kad nesto pricas,nemoj samo ispaljivati...
-kad neki prosjecni spanski klub bude mogao iskesirat 20 milijona za pojacanje,pri tom kupivsi jednog igraca onda nek se javi neko ko ce reci da je Primera bolja(Aston Vila-Bent)
-Kad na tribinama prosjecnog stadiona u Spaniji bude popunjen kapacitet na jednoj tekmi,opet cu posumnjat da su te dvije lige ravnopravne
-Kad pored jedina dva spanska kluba (barcelona i r madrid)budu drugi spremni kupiti neku zvijezdu,onda cu reci da su lige tu negdje(van der Vart,Torres-u Liverpool,Dzeko,Tevez itd u City-to sve govori koliko je liga kvalitetna i izjednacena,da nema apsolutnog favorita za naslov)
-kad svaki klub koji izbori plasman u europu ima obezbjedjene uslove za igranje u istoj(pr radi to nije imao ili Espanoy ili Malaga,ne sjecam se sad)
-kad u ligi bude toliko vrhunskih stranaca,kao u EPL
-kad u ligi bude vise engleza nego u EPL spanaca
i za kraj;Guiza je izjavio:"Spanski nogometas ako hoce da zaradi da ima za hljeb mora otici vani"-dovoljno govori o svemu. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 06 feb 2011, 13:16

E pogledajte start pa nek dođu pametnjakovići i kažu da ovo nije bilo barem za žuti+što nam onaj kreten Daud nakon toga nije ni prekršaj svirao

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 feb 2011, 13:17

chily-rz je napisao/la:
svima je jasno da Bilbao igra u primeri radi ETA-e i jer Baski moraju imati jednog predstavnika inace ode premierova kcerkcia ;)
(ili cija li je vec,jednog od uglednih ljudi u spanskoj vladi uglavnogm) :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 06 feb 2011, 13:22

Pricajte vi sta hocete nebi mogli sa njima u duel, a oni bi uvjek bili oko 7-10 pozc u toj vasoj ligi jer ovi ispod 10 u engl.ligi nisu nista bolji id spanjolskih 8-)

Bilbao nebi dopustio da igra 4-4 :lol:
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 06 feb 2011, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 06 feb 2011, 13:26

Ja mislio ovo tema Arsenala :lol: :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 06 feb 2011, 13:38

Monolog je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:Diaby sent off,dva penala i ponisten gol RVP-a u 92 minut
Utakmicu si mog'o gledati, a ne čitati izvještaj na nekom portalu. Diaby je dobio crveni zbog UDARANJA Bartona, penal prvi sam vidio tek sinoć(to sam i jučer napis'o), a drugi penal je čist k'o suza. Gol RVP-a u 92. minuti je iz offside-a dubokog 5 metara. Da, u pravu si, nepravedno je poništen gol. :lol:

A gol Besta koji je poništen je baš išao u korist Newcastle-a. :lol:

Naravno, isfrustriran sam i stoga dolazim ovdje da se naslađujem i tako liječim komplekse. :lol:

Je li ti stvarno toliko drago sto je NU uzeo bod Arsenalu?kako se mozes ponositi tim bodom koji, budimo realni ne bi bio moguc da nije bilo sudije i njegovih pogresnih odluka?! Mozda je to cisto provociranje paje, boska i ostalih navijaca Arsenala? Ako je ovo zadnje, onda mi nije jasno kako si ti postao moderator? Umjesto da cistis ovo smece koje se nakuplja na temi , ti ucustvujes i dajes povoda ostalima da se ukljuce u besmislene rasprave, da se vrijedjaju medjusobno itd.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 feb 2011, 13:59

Ne znam sta su se navijaci spanskih poluklubova ovdje okupili, njihova smijesna liga se moze porediti samo sa skotskom i ne vidim razloga zasto da raspravljamo. Jasno je da smo juce pokradeni i molim topnike da se ne obaziru na komentare navijaca inferiornih klubova, taj Newcastle je poluekipa koja ce igrati u Championshipu i kojoj je poklonjen bod na nasu stetu i to svi znamo, mislim da treba da se okrenemo narednim utakmicama sigurno je da ce ovo lose utjecati na igrace ali psihicki smo jaki i moramo se brzo oporaviti!

Dominacija je neminovnost!
Dio Arsenala

CB82
Kontakt:

Post Postao/la CB82 » 06 feb 2011, 15:03

-Paja je napisao/la:Ne znam sta su se navijaci spanskih poluklubova ovdje okupili, njihova smijesna liga se moze porediti samo sa skotskom i ne vidim razloga zasto da raspravljamo. Jasno je da smo juce pokradeni i molim topnike da se ne obaziru na komentare navijaca inferiornih klubova, taj Newcastle je poluekipa koja ce igrati u Championshipu i kojoj je poklonjen bod na nasu stetu i to svi znamo, mislim da treba da se okrenemo narednim utakmicama sigurno je da ce ovo lose utjecati na igrace ali psihicki smo jaki i moramo se brzo oporaviti!

Dominacija je neminovnost!
pa ni u skotskoj ligi ekipe ne propuste vodstvo od 4-0,a ta ista poluekipa koja ce igrat u Championshipu je Arsenalu u 2 utakmice uzela 4 boda
Dominacija je neminovnost
kad vec kazes Arsenal dominira de mi reci sta je to Arsenal osvojio u zadnjih 6 god pa dominira ?
Lesinari j*bo vas mladić

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2011, 15:22

niccolo je napisao/la:Je li ti stvarno toliko drago sto je NU uzeo bod Arsenalu
Ne, Newcastle je osvojio bod, a Arsenalu je uzeo 2. Dakako da mi je drago.
niccolo je napisao/la:kako se mozes ponositi tim bodom koji, budimo realni ne bi bio moguc da nije bilo sudije i njegovih pogresnih odluka?
Rekoh već, da nije bilo sudijskih grešaka, osvojili bismo sva 3, ali ipak sam ponosan na momke koji su se vratili nakon 0:4, što i nije tako čest slučaj, zar ne?
niccolo je napisao/la:Mozda je to cisto provociranje paje, boska i ostalih navijaca Arsenala
Provociranje? Zato što klub koji simpatišem zabije 4 gola klubu koji oni simpatišu?! Hm...Nego, ti na koje se ti pozivaš(ne računam @Paju) su jučer pokazali svoje pravo lice psujući i vrijeđajući ostale forumaše, a činili su to i bezbroj puta prije, pa im je progledano kroz prste. Da nastavim, oni su ti koji uvijek provociraju(ne baš svi, al' većina), te koji su uvijek u pravu, bla, bla, bla. Jučer su bili žrtve(yeah right) urote cijelog svijeta, pa su demonstrativno objavili napuštanje foruma. Pošteno.
niccolo je napisao/la:Umjesto da cistis ovo smece koje se nakuplja na temi , ti ucustvujes i dajes povoda ostalima da se ukljuce u besmislene rasprave, da se vrijedjaju medjusobno itd
Nadam se da mi je dozvoljeno izaći iz kuće, popiti koje piće, vidjeti djevojku, roštiljati(kada je lijepo vrijeme), kladiti se...Pobogu, ne mogu ovdje biti 24 sata dnevno. Ili mogu? :o Smeće uvijek biva počišćeno, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.