Moze on kad hoce, ali nakon sto nije osvojio zlatnu loptu nece, a to je samo spekulacija sta vam je. Nasi mu ne bi dali toliku platu nema sanse. Onako iritantan igrac nam ne treba. Zamisli lijeva krila Garnacho i Vini haha pa ne zna se ko je antipaticniji.darker10 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 15:08Po cemu je brutalno?Nula defanzivnih sklonosti.ElAn10 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:19Vinicius, da nije takav kakav je, bi bio odlicno pojacanje i sigurno bi se dobro uklopio, zamisli vinicius, palmer i estevao, brutalno.
Prati li neko naseg golmana u strasbourgu pendersa, vidim da je standardan, ima 2 metra, izgleda bas kao dobar potencijal.![]()
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
- wadethegreat
- Kontakt:
Dribling, 1 na 1, kreativnost, brzina...darker10 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 15:08Po cemu je brutalno?ElAn10 je napisao/la: ↑06 jan 2026, 10:19Vinicius, da nije takav kakav je, bi bio odlicno pojacanje i sigurno bi se dobro uklopio, zamisli vinicius, palmer i estevao, brutalno.
Prati li neko naseg golmana u strasbourgu pendersa, vidim da je standardan, ima 2 metra, izgleda bas kao dobar potencijal.
Odratit ce i neke defanzivne zadatke, ako ne valja onda neka vrate contea i mosesa pa cemo imati defanzivu
Vise sam volio Filipe Luisa, koji kreteni platiti ozbiljnu odštetu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Meni su Luis I Cesc ozbiljnije opcije bil al Eto.
Mozda nas i iznenadi Pa bude brzo ucio na poslu
Vidjet cemo protiv Charltona koju ce formaciju igrati to ce mu valjda biti prva tekma a ne veceras sa Fulhamom.
Dobre Stvari su sto je vec radio sa jako mladim timom ukljucujuci Pendersa I Santosa.
Isto Emegha koji nam dolazi I Barco koji ce vjerujem Doci.
Igra fudbal na posjed Mada dosta drugacije od Maresce.
Od losih stvari isti broj suteva kao Maresca otprilike sto Znaci da mu isto ekipa taj posjed ne pretvara u veliki broj prilika I poluprilika
Golman mu igra prakticno extra stopera u build upu sto bi moglo biti katastrofalno.
Sa druge strane dosta igraca ce igrati sada prirodnu poziciju
Ne znam nemam ocekivanja nikakva.
Ovaj zadnji cirkus je ubio sav optimizam u meni.
Nadam se da cemo nekako uletiti u LP.
Mozda nas i iznenadi Pa bude brzo ucio na poslu
Vidjet cemo protiv Charltona koju ce formaciju igrati to ce mu valjda biti prva tekma a ne veceras sa Fulhamom.
Dobre Stvari su sto je vec radio sa jako mladim timom ukljucujuci Pendersa I Santosa.
Od losih stvari isti broj suteva kao Maresca otprilike sto Znaci da mu isto ekipa taj posjed ne pretvara u veliki broj prilika I poluprilika
Golman mu igra prakticno extra stopera u build upu sto bi moglo biti katastrofalno.
Sa druge strane dosta igraca ce igrati sada prirodnu poziciju
Ma nisam siguran to za prirodne pozicije. Covjek koji je Diega Moreiru stavio jao lijevog vinbeka a svi znate koliko mrzim kad po krilu napada covjek koji igra na istoj strani i sluzi se istom nogom. Onda je Barca sa beka prebacio u sredinu. Radio je i sa Liamom Delapom. Sta je ovo sve neki igraci moraju nositi imena trenera. Prvo Maresca i Fernandez pa sad i Liami Delap i Rosenior. Ja sam optimista, postavljen mu je uslov za LS da se mora plasirat valjda pa da vidimo.wadethegreat je napisao/la: ↑07 jan 2026, 15:22Meni su Luis I Cesc ozbiljnije opcije bil al Eto.
Mozda nas i iznenadi Pa bude brzo ucio na poslu![]()
Sa druge strane dosta igraca ce igrati sada prirodnu poziciju![]()
Nezz dal je istina al opet sam vidio da je Emegha popio suspenziju i to navodno da je gadjao Roseniora flasicom ili sta se vec desilo. Ljudi sve paze na karakter igraca i onda dovedu Emeghu i Garnacha, sta je sve Enzo tek radio. Stvarno cirkus
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa mozda nije imao izbora.
Plus u Hullu je igrao drugu formaciju prilagodi se ekipi.
Vidjet cemo sve zavisi od formacije najvise je igrao neki 3 nazad a tu ti Cucurella moze biti Wing back u 3 4 3 ili 3 5 2 sta god James desno.
Ili ti James moze na stopera desno itd itd ima opcija sve zavisi kazem kako se prilagodi ekipe.
Ali nije Hitler sto se tice formacije.
Ovo sa golmanom je meni samoubistvo al vidjet cemo..

Plus u Hullu je igrao drugu formaciju prilagodi se ekipi.
Vidjet cemo sve zavisi od formacije najvise je igrao neki 3 nazad a tu ti Cucurella moze biti Wing back u 3 4 3 ili 3 5 2 sta god James desno.
Ili ti James moze na stopera desno itd itd ima opcija sve zavisi kazem kako se prilagodi ekipe.
Ali nije Hitler sto se tice formacije.
Ovo sa golmanom je meni samoubistvo al vidjet cemo..

- wadethegreat
- Kontakt:
Btw nas Novi trener nikada nije dobio 3 utakmice za redom 
U Engleskoj valjdawadethegreat je napisao/la: ↑07 jan 2026, 18:40Btw nas Novi trener nikada nije dobio 3 utakmice za redom![]()
Zanimljiv štoperski par koji obećava zabavu na večerašnjoj utakmici.
- wadethegreat
- Kontakt:
Evo ganjamo Barca Znao sam 
I neki dan ste pisali da ganjamo Vinija
-
Majstorinho
- Kontakt:
Moraćemo trpiti Tosina i Badija neko vrijeme zbog novog trenera nažalost. Pitanje je koliko će trebati utakmica da oni useru da bi novi trener shvatio da oni pojma nemaju
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Stoperi plus Neto mi odje ne sjedaju al hajde da vidimo.Radije bih vidio normalne stopere i Estevao ili Estevaa kako vec u igri.
Joj amatera
-
Majstorinho
- Kontakt:
Znao sam da ce faulirati i dobiti crveni, ekipa nam je toliko glupa gadi mi se da Bog da izgubili!!
Koji moron .Ovima ocigledno treba uvest zestoke destimulacije za ove crvene kartone.
Na stranu Cucurella i njegova glupost ali za šta služe naši štoperi da brane napacuvanje protivničkog golmana, koji amateri...
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 07 jan 2026, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.