HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Zna li itko kako se zove video na YT o onoj dvojici braće ,prilog je radio HRT ja mislim ,jedan navija za Velez ,drugi za Zrinjski
Trebo bi mi taj video ako nije problem da netko mi posalje u PP ,hvala unaprijed
Trebo bi mi taj video ako nije problem da netko mi posalje u PP ,hvala unaprijed
Cuj braće?!
A vidi se da nisi odavde!

A vidi se da nisi odavde!

-
- Kontakt:
Bekicu ne ser',ako znas posalji ,ako ne znas nastavi jest gov*a sto si i nauciobekicamir je napisao/la:Cuj braće?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A vidi se da nisi odavde!![]()
Al' ja te ne osudujem ,ti si jbga iz Čapljine i wanna be Mostarac ,jedrena je to stvar
Aje budi mi pozdravljen
Pored Tre Penea dodaj i Dudelange.bekicamir je napisao/la:Cuj braće?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pokusavas biti pametan ili sta ?HzSM je napisao/la:Pored Tre Penea dodaj i Dudelange.bekicamir je napisao/la:Cuj braće?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako je krenulo pola Sarajeva ce zavrsiti kod vas 

-
- Kontakt:
Edin Husić može li neki info o kakvom se igraču radi??
Ako je po vasem Scepanovic pojacanje, onda ce vam jos bolje doci.ZrinjskiMostar je napisao/la:Edin Husić može li neki info o kakvom se igraču radi??
radi se o plavokosom igracuZrinjskiMostar je napisao/la:Edin Husić može li neki info o kakvom se igraču radi??

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Jeli palvokos ili žutokos??astra1922 je napisao/la:radi se o plavokosom igracuZrinjskiMostar je napisao/la:Edin Husić može li neki info o kakvom se igraču radi??
pa isto je salim se naravno.ja znam da je husic dobar igrac tu nema dvojbe.samo je sada pitanje u kakvoj je formi .momak u zadnje vrijeme ne igra u kontinuitetu nakon razlaza sa karlovcem u kojem se amaterski i igralo i treniralo dolazi u sarajevo u kojem nije bio standardan sada ova pauza sve to mora uzeti maha.mozda samo vi ispusite dok se on vrati u formu prode sezona
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ok, hvala za info! Mada on neće doći ali eto.. pozdrav!astra1922 je napisao/la:pa isto je salim se naravno.ja znam da je husic dobar igrac tu nema dvojbe.samo je sada pitanje u kakvoj je formi .momak u zadnje vrijeme ne igra u kontinuitetu nakon razlaza sa karlovcem u kojem se amaterski i igralo i treniralo dolazi u sarajevo u kojem nije bio standardan sada ova pauza sve to mora uzeti maha.mozda samo vi ispusite dok se on vrati u formu prode sezona
Izgleda da nam stize Igor Anicic ! 

e to bi bilo pojacanje,bas nema ugovora s leotaromstarmo94 je napisao/la:Izgleda da nam stize Igor Anicic !
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
On bi bio odlicno pojacanje, ali ne znam je li mu istekao ugovor s Leotarom.Na njihovoj temi pise da je trebao potpisati novi ugovor, e sad je li potpisao ..astra1922 je napisao/la:e to bi bilo pojacanje,bas nema ugovora s leotaromstarmo94 je napisao/la:Izgleda da nam stize Igor Anicic !
-
- Kontakt:
starmo94 je napisao/la:On bi bio odlicno pojacanje, ali ne znam je li mu istekao ugovor s Leotarom.Na njihovoj temi pise da je trebao potpisati novi ugovor, e sad je li potpisao ..astra1922 je napisao/la:e to bi bilo pojacanje,bas nema ugovora s leotaromstarmo94 je napisao/la:Izgleda da nam stize Igor Anicic !
Izgleda da i od njega nema ništa za sada!!
Pročitao sam negdje da je trenirao sa Čelikom pa me malo iznenadilo da on nije uspio naći bolji klub nakon proljetnog djela prvenstva kad je bio jedan od najboljih igrača u ligi (neka se robijaši ne uvrijede ali ni njima kao i nama ne cvjetaju ruže samo što u njih to traje jako dugo).Imam osjećaj da je u Leotaru također dosta teška situacija ,trener otišao na početku priprema i još se ne zna novi, trenira samo 16 igrača itd.Onda i nije čudo da im odlaze najbolji igrači.Nama bi Aničić jako dobro došao ako je istina da se dovodi u vezu sa Zrinjom.starmo94 je napisao/la:On bi bio odlicno pojacanje, ali ne znam je li mu istekao ugovor s Leotarom.Na njihovoj temi pise da je trebao potpisati novi ugovor, e sad je li potpisao ..astra1922 je napisao/la:e to bi bilo pojacanje,bas nema ugovora s leotaromstarmo94 je napisao/la:Izgleda da nam stize Igor Anicic !
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
-
- Kontakt:
On ima slobodne papire po njemu, ali ima nekog managera pa se tu nešto zategnuti odnosi!
Perić je rekao da nam još treba jedan špic ili polušpic a u ovoj lošoj ponudi na našem tržištu Aničić je jedan od boljih (barem ako ćemo suditi po zadnjoj sezoni).Na potezu je uprava.ZrinjskiMostar je napisao/la:On ima slobodne papire po njemu, ali ima nekog managera pa se tu nešto zategnuti odnosi!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.