Raul7 je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:Brnjovac kao prvo nista se nemoj smijat vec idi pisi na onaj tvoj blog gdje i ti sam znas kakvi su komentari,a kao drugo ja mislim da bi Realovci prvi trebali reci ko je najbolji: Inace Ronaldinha su aplauzom ispratili na Bernabeu. A dobro mozda se ti nesjecas te utakmice.
A sto se tice ove utakmice sutra svjestan sam da cete nas rasut ko rizu po tepsiji.
Ronaldinho je definitivno jedan od najtalentovanijih igraca svih vremena ako ne i najtalentovaniji. Medjutim nekada talenat nije dovoljan da bi se uslu medju najbolje igrace svih vremena. 2 godine top forme se ne mogu porediti sa Zidaneovom cijelom karijerom ili Ronaldovom. Za te 2 godine on jeste cinio cuda, zbog toga je i meni postao drag igrac jer sam jednostavno uzivao da ga gledam ali Zizou je u karijeri uradio 200 puta vise i zbog toga ga stavljaju rame uz rame sa Peleom i Maradonom. Ronalda necu da spominjem, svi ce reci da je to najbolji napadac koji je ikada igrao fudbal i koji je ostavio mnogo veci trag u svijetu fudbala od Ronaldinha. Za 2 godine Ronnie je cinio stvari koje niko drugi nije ali trebao je jos par godina konstantno dobro igrati da bi usao medju velikane kao sto su Zizou i Ronaldo. Ronaldinho jeste natjerao bernabeu da mu aplaudira ali sta onda reci za Zizoua koji na zalasku karijere sam pobijedio Brazil predvodjen tada Ronaldinhom koji je bio na samom vrhuncu i Kakom i Ronaldom i ostalim Brazilskim super zvijezdama?
Ronaldinhovu karijeru je uništio nocni život, kao i Adrianovu - isti slucaj i sindrom mnogih brazilskih zvijezda.
Ali evo i dan danas, sa 30 godina i 15 kila viška

Ronaldinho je doktor fudbala za mnoge "zvijezde" koje se prse na posterima i mlate ogromne pare, a nisu ni izbliza današnjem Ronaldinhu, namjerno napominjem Današnjem.
Naravno da on više nije na onom nivou kakav je bio u Barci, ali ovakav kakav danas jeste je opet najbolji fantazista u Italiji. I dan danas igra sa osmjehom na licu, uživa u fudbalu, baš ga briga što ga kriticari ismijavaju kako je spor i debeo, on i dalje igra svoju igru i uživa u svakom minutu na terenu...i ove godine ce talijani fanovi Milana uživati u nekim njegovim vragolijama na terenu,cudnim pasovima i asitencijama, golovima kada se tome niko ne nada, ukratko receno stvarima koje su samo njemu znane.
On je jedan od rijetkih igraca koji je sa vjecnim osmjehom i uživanjem u igri uzimao titule sa lakocom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja