FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Los*Blancos
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 21:40

Raul7 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Brnjovac kao prvo nista se nemoj smijat vec idi pisi na onaj tvoj blog gdje i ti sam znas kakvi su komentari,a kao drugo ja mislim da bi Realovci prvi trebali reci ko je najbolji: Inace Ronaldinha su aplauzom ispratili na Bernabeu. A dobro mozda se ti nesjecas te utakmice.

A sto se tice ove utakmice sutra svjestan sam da cete nas rasut ko rizu po tepsiji.
Ronaldinho je definitivno jedan od najtalentovanijih igraca svih vremena ako ne i najtalentovaniji. Medjutim nekada talenat nije dovoljan da bi se uslu medju najbolje igrace svih vremena. 2 godine top forme se ne mogu porediti sa Zidaneovom cijelom karijerom ili Ronaldovom. Za te 2 godine on jeste cinio cuda, zbog toga je i meni postao drag igrac jer sam jednostavno uzivao da ga gledam ali Zizou je u karijeri uradio 200 puta vise i zbog toga ga stavljaju rame uz rame sa Peleom i Maradonom. Ronalda necu da spominjem, svi ce reci da je to najbolji napadac koji je ikada igrao fudbal i koji je ostavio mnogo veci trag u svijetu fudbala od Ronaldinha. Za 2 godine Ronnie je cinio stvari koje niko drugi nije ali trebao je jos par godina konstantno dobro igrati da bi usao medju velikane kao sto su Zizou i Ronaldo. Ronaldinho jeste natjerao bernabeu da mu aplaudira ali sta onda reci za Zizoua koji na zalasku karijere sam pobijedio Brazil predvodjen tada Ronaldinhom koji je bio na samom vrhuncu i Kakom i Ronaldom i ostalim Brazilskim super zvijezdama?
Zizu je bio u vrhu 8,9 godina :lol: A taj Rony 2,3 :lol: :lol: ovo ostalo sto igra uopce neigra :mrgreen: :mrgreen: novac ga promijenio :evil:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 avg 2010, 21:42

Los Blancos objasnio Zizou bi sada da hoće mogao podučavat ove zvijezde tipa Messi,Ronaldo(portugalac)itd. fudbalu :lol: ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 avg 2010, 22:40

Talenat i umijece ko Ronaldinho niko nema i nije imao. A za te 2-3 sezone koje navodite osvojio je isto sto i Zidan za tih 9. Sa Barcom sve moguce,sa repkom isto tako,i individualno.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 avg 2010, 22:41

Raul7 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Brnjovac kao prvo nista se nemoj smijat vec idi pisi na onaj tvoj blog gdje i ti sam znas kakvi su komentari,a kao drugo ja mislim da bi Realovci prvi trebali reci ko je najbolji: Inace Ronaldinha su aplauzom ispratili na Bernabeu. A dobro mozda se ti nesjecas te utakmice.

A sto se tice ove utakmice sutra svjestan sam da cete nas rasut ko rizu po tepsiji.
Ronaldinho je definitivno jedan od najtalentovanijih igraca svih vremena ako ne i najtalentovaniji. Medjutim nekada talenat nije dovoljan da bi se uslu medju najbolje igrace svih vremena. 2 godine top forme se ne mogu porediti sa Zidaneovom cijelom karijerom ili Ronaldovom. Za te 2 godine on jeste cinio cuda, zbog toga je i meni postao drag igrac jer sam jednostavno uzivao da ga gledam ali Zizou je u karijeri uradio 200 puta vise i zbog toga ga stavljaju rame uz rame sa Peleom i Maradonom. Ronalda necu da spominjem, svi ce reci da je to najbolji napadac koji je ikada igrao fudbal i koji je ostavio mnogo veci trag u svijetu fudbala od Ronaldinha. Za 2 godine Ronnie je cinio stvari koje niko drugi nije ali trebao je jos par godina konstantno dobro igrati da bi usao medju velikane kao sto su Zizou i Ronaldo. Ronaldinho jeste natjerao bernabeu da mu aplaudira ali sta onda reci za Zizoua koji na zalasku karijere sam pobijedio Brazil predvodjen tada Ronaldinhom koji je bio na samom vrhuncu i Kakom i Ronaldom i ostalim Brazilskim super zvijezdama?
Ronaldinhovu karijeru je uništio nocni život, kao i Adrianovu - isti slucaj i sindrom mnogih brazilskih zvijezda.
Ali evo i dan danas, sa 30 godina i 15 kila viška :mrgreen: Ronaldinho je doktor fudbala za mnoge "zvijezde" koje se prse na posterima i mlate ogromne pare, a nisu ni izbliza današnjem Ronaldinhu, namjerno napominjem Današnjem.
Naravno da on više nije na onom nivou kakav je bio u Barci, ali ovakav kakav danas jeste je opet najbolji fantazista u Italiji. I dan danas igra sa osmjehom na licu, uživa u fudbalu, baš ga briga što ga kriticari ismijavaju kako je spor i debeo, on i dalje igra svoju igru i uživa u svakom minutu na terenu...i ove godine ce talijani fanovi Milana uživati u nekim njegovim vragolijama na terenu,cudnim pasovima i asitencijama, golovima kada se tome niko ne nada, ukratko receno stvarima koje su samo njemu znane.
On je jedan od rijetkih igraca koji je sa vjecnim osmjehom i uživanjem u igri uzimao titule sa lakocom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 24 avg 2010, 22:46

Ronaldinho dribla i smije se... Nece se to jos dugo vidjet ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

SeŁŁmir
Kontakt:

Post Postao/la SeŁŁmir » 25 avg 2010, 04:34

Pa dobro ljudi pustite vise tog Ronaldinha,momak je bio dobar u Barci svaka cast :D ...ali meni jasno(vjerovatno ste to vec komentarisali)zasto Gvardioli treba neki vezni igrac tipa Maskerano,Fabregas,Gjurkuf(koji je otiso u Lyon :evil: )...pa zar ne'amo najbolju veznu liniju na svijetu..ipak su svi ti igraci donijeli Spaniji titulu i nevidim kako u ovoj ekipi ima mjesta za Fabregasa(svaka njemu cast dobar je igrac :mrgreen: )ali ipak na SP-u nije imao sanse da igra pored Buskeca tako da mislim da ni sad u Barci za njeg bilo mjesta..mislim da neki "jaci"vezni nije potreban...mozda neki mlad...ali takve Barca prizvodi godina pa nevidim razlog zasto tolika zbrka oko dovodjenja nekog dobrog veznog..po meni bi to bilo same djabe bacanje love....pozz svima
:) :D ;)
Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 25 avg 2010, 05:00

A_d_0 je napisao/la:Ronaldinho je osvojio SVE ALI BAS SVE sto se moglo osvojiti. 2 puta igrac svijeta ne treba vise. Zidanu skidam kapu al za mene je Ronaldinho najveci. I slazem se da je i Ronaldo jedan od najvecih ali i on je jednom prilikom izjavio kako je Ronaldinho najveci Brazilac svih vremena. I ne bih da se vise raspravljamo ljudima trujemo prelijepu temu.
stičem utisak da se ti uopšte ne sjećaš Ronalda, kao ni vas većina koji tvrdite da je Ronaldinjo bolji (bože sačuvaj), pa tom čovjeku (ronaldu) nije trebala ni asistencija ni saigrač ni koji vrag, on je sam dobijo utakmice, El phenomeno...
svi su oni dobri, ali brate stavljati ih zajedno u rečenicu s Ronaldom je smiješno...
1. Ronaldo
...
...
...
...
...
Maradona, Zidan, pa tek svi ostali.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 avg 2010, 11:07

Ronaldo........Ronaldinho ...........Rivaldo najbolji nema vecih 8-)

nadam se da ce biti neki link za tekmu veceras 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 11:33

muXmania je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Ronaldinho je osvojio SVE ALI BAS SVE sto se moglo osvojiti. 2 puta igrac svijeta ne treba vise. Zidanu skidam kapu al za mene je Ronaldinho najveci. I slazem se da je i Ronaldo jedan od najvecih ali i on je jednom prilikom izjavio kako je Ronaldinho najveci Brazilac svih vremena. I ne bih da se vise raspravljamo ljudima trujemo prelijepu temu.
stičem utisak da se ti uopšte ne sjećaš Ronalda, kao ni vas većina koji tvrdite da je Ronaldinjo bolji (bože sačuvaj), pa tom čovjeku (ronaldu) nije trebala ni asistencija ni saigrač ni koji vrag, on je sam dobijo utakmice, El phenomeno...
svi su oni dobri, ali brate stavljati ih zajedno u rečenicu s Ronaldom je smiješno...
1. Ronaldo
...
...
...
...
...
E sad bih ti nasao intervju al mrsko mi imao sam ga pohranjenog u kompjuteru poslije SP u Japanu kada Ronaldo govori kako je Ronaldinho najveci Brazilac svih vremena. Znaci on je priznao a ti se tu nasao pametovat i govorit ko je bolji. Nego da se okrenem vecerasnjoj utakmici. Valjda nas necete puno razvalit ipak je revijalna :D .

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 25 avg 2010, 11:43

E haj sad svako ko posjeti ovu temu neka napise svoje misljenje. :roll: Bezveze spamate temu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 avg 2010, 11:47

1.RIVALDO
2.RONALDINHO
3.RONALDO
-RIVALDO-

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 avg 2010, 12:08

imate srece vcrs ne igra Pato :roll: :cry:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 12:10

Realno da imamo vcs 4 Pata poraz nam negine.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 25 avg 2010, 12:12

muXmania je napisao/la:
1. Ronaldo
...
...
...
...
...
a ja sticem utisak da se ti ne sjecas maradone ustvari jesi li rodjen bio kad je on igrao
sve su prilike da nisi
da znas ne bi ovo stavio kako si stavio
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 25 avg 2010, 12:18

0-1 Ronaldinho 87min
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 25 avg 2010, 12:28

Normalno da ce Ronaldo reci da je Ronaldinho najbolji Brazilac, pa nece valjda sam sebe faliti. Zidane je rekao da je Ronaldo najbolji igrac svih vremena. Po meni su najbolji svih vremena Ronaldo i Zidane jer Maradonu nisam gledao a Pelea je jedino moj dedo gledao.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 avg 2010, 12:49

Ako neko može neka postavi link da vidimo taj doček maestra ! 8-)
FK Pjetlovi

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 avg 2010, 12:51

reds je napisao/la:Ako neko može neka postavi link da vidimo taj doček maestra ! 8-)
[youtube][/youtube] ewo u Milanu a vcrs ce biti na Nou Camp 8-) 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 12:55

Joj koliko dizete u nabesa tog Ronaldhinha, bio je na sceni 2,3 godine ..inace obraz mu guzica 8-) 8-)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2010, 12:58

Dovoljno da u svakoj utakmici ponizi Real.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: sombrero i 8 gostiju.