Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Spominjem utakmicu u kojoj se protivnik Sarajeva ništa nije pitao, niti se tražila njihova saglasnost što je protiv svih pravila. Dan, dva ili pet - nebitno je.Zagor je napisao/la:Kao prvo ne pricamo o ligi, a kao drugo ti spominjes utakmicu koja se pomjerila za jedan dan. Kao trece vasa utakmica je pomjerena za 7 dana u takmicenju kojem bi se trebale utakmice u istim terminima igrati.
Dobro evo. Slazem se s tim. Međutim, utakmice lige su se znale pomjerati malte ne 4 dana prije datuma , pomjere se za dan kasnije ili ranije. I Sarajevu se isto desavalo da ga se ne pita pa se pomjeri mec za dan dva. Mislim čak da se to desilo ove sezone zbog tv prenosa. Kada je mozda 4-5 dana prije meča utakmica pomjerena sa subote na nedjelju. Čisto sumnjam da se tu klubista pitao. Da ne budem dosadan vise, moje misljenje je da je razlog za pomjeranje vase kup utakmice banalan. Naveo sam u prijašnjim komentarima zbog čega i to je to...Virtu4l je napisao/la:Spominjem utakmicu u kojoj se protivnik Sarajeva ništa nije pitao, niti se tražila njihova saglasnost što je protiv svih pravila. Dan, dva ili pet - nebitno je.Zagor je napisao/la:Kao prvo ne pricamo o ligi, a kao drugo ti spominjes utakmicu koja se pomjerila za jedan dan. Kao trece vasa utakmica je pomjerena za 7 dana u takmicenju kojem bi se trebale utakmice u istim terminima igrati.
Virtu4l je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Sretan rođendan baji zdurmitora. Da si živ i zdrav još 1oo godina i da isto toliko godina dinastija hadzikamatarevica vlada bahatim željkanom. Uzdravlje !![]()
Bolje da si sta s guslama stavioRigoletto je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Sretan rođendan baji zdurmitora. Da si živ i zdrav još 1oo godina i da isto toliko godina dinastija hadzikamatarevica vlada bahatim željkanom. Uzdravlje !![]()
sve najbolje i iz mostara, nek je uzdravlje
To, krv joj yebem!!Rigoletto je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Sretan rođendan baji zdurmitora. Da si živ i zdrav još 1oo godina i da isto toliko godina dinastija hadzikamatarevica vlada bahatim željkanom. Uzdravlje !![]()
sve najbolje i iz mostara, nek je uzdravlje
sta je ovo maltene prazan stol, jel tolika kriza u 'stolnom' gradu kod covica, pa ni za malo prsuta i janjetine se nemaProbisvjet je napisao/la:@rigoletto u e-molu![]()
![]()
![]()
Nisu potrebni opijati nikakvi.
![]()
![]()
Vertigo sam dolazi.
đe je mesoProbisvjet je napisao/la:@rigoletto u e-molu![]()
![]()
![]()
Nisu potrebni opijati nikakvi.
![]()
![]()
Vertigo sam dolazi.
Rigoletto je napisao/la:Vidim da se aludira na tamnoputu radnu snagu iz istočnog mostara.Penaltiky je napisao/la:Da za vuču balvana povezano sa prilivom hercegovaca tamo 50ih i 60ihRigoletto je napisao/la: Okrenuli su se domaćoj školi a poznato je da su fizionomijom prikladniji za vuču balvana nego za nogometnu igru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.