FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueTiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueTiger » 14 maj 2012, 23:31

Kakve proslave, kome?

Svečano uručenje pehara (jednog ili oba), počasni krug i svak' sebi. Nit' će se raja pustiti na stadion, nit' će klub organizovati bilo šta drugo. U ovom incidentalnom vremenu, to je jedino logično i pametno rješenje.
Uredu drug, vecina starije raje razmislja isto kao i ti. respekt za to, ali ajde mi reci zasto MI NAVIJACI KOJI SMO ODANI ZELJI, dolazimo cijelu sezonu na Grbavicu, PLACAMO KARTE REDOVNO ILI IMAMO GODISNJE, POLUGODISNJE ispastamo radi nekog Delalica kojem Zeljo sluzi samo za dizanje nekog njegovog imidza u javnosti!

Po meni ako ovo uradimo sto si naveo gore, ZABIJAMO SAMI SEBI NOZ U LEDA radi pojedinaca :!: Treba da stadion cijeli podrzi prave momke sa juga, a MAFIJU DA PROTJERA kao i KLUB DA SE UMIJESA U SVE TO, a ne da gleda sa strane i ceka da padne mrtva glava. Problem treba rijesavati u startu, a ne cekati kako je to obicno kod nas, da nam NEKO TRECI to rijesi. Mada me to uopte ne cudi jer smo **** rat cijeli cekali da nam neka treca stranka rijesi sve to!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 maj 2012, 23:31

nick je napisao/la:mah, ne treba nam nikakva proslava, kome da je prave?
Meni, tebi, i 4000 standardnih... I naravno, jos plus 3000-4000 koji bi dosli da se najavi neka proslava titule u nedjelju.. Mislim da je dosta ???

Alldine, molim te sam se banuj, jer NIKAD u svojih 470 postova nisi rekao nista pametno i vrijedno paznje... Ko smo to mi, ima li tebe tu ??? Na ovom forumu, mi koji i pisemo, idemo i na utakmice, tu nema ovih nehljeba sto sjede kuci i navijaju za Dzeku, City, Barsu i Real... Fkt nakon svih provala koje si imao, od Zebe, Adilovica, tog iz Vojvodine, nastimanog derbija, itd. mene bi bilo stid bilo sta napisati na ovom forumu, makar promjeni nick, ne ofiraj se vise...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 14 maj 2012, 23:33

Nista nek nam opet Koke pjeva :mrgreen: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 14 maj 2012, 23:34

Evo imam informaciju da ce nam pjevati zvjezde sa Hayat-a! ZMBT :lol: :lol: :lol:

Koke ce da povede, pa cemo da vidimo :lol: :lol: :lol:
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 maj 2012, 23:37

Vi bi u covjeku ubili svaku zelju (vecina) !
Željeznicar za život cijeli !

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 14 maj 2012, 23:39

Da ne naprave proslavu zbog ovih sto bi prije na koncert tamo nekog Dzenana nego na proslavu titule? (samo primjer uzimam, previse je Aldinna ovdje, napast ce me -.-) .. Napravite proslavu bar zbog ove 4-5000 koji su tu bili tokom citave sezone, a posebno onima koji su tu bili kada je Zeljo bio na dnu! (ne ponovilo se..)

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 14 maj 2012, 23:40

pa ne dolazak navijaca na utakmice vise odrazava jedno stanje u drzavi, a ne stanje fudbala. Kao prvo za sire mase fudbal se gleda kroz TV, pa tako ako vidis da je bilo gdje bio problem, on odma poistovjecuje taj problem sa svojim dolaskom na utakmicu. Kao drugo citav sport je zapostavljen jer je teska ekonomska situacija u drzavi, ljudi se bave drugim temama, a ako hoce da gledaju sport onda ostanu kuci. Treca stvar davno je prevazidjeno uvjerenje da se publika dovlaci na utakmicu pratijama na terenu tj. da ne budem pogresno svacen to je samo jedan segment, svim klubovima fali marketing, gdje ce kroz taj marketing pribliziti klub i igrace navijacima, gdje se svaki navijac osjeca da pripada tom klubu. Cetvrto tradicija, malo imas primjera na stadionima da roditelj dodje sa djecom (usko povezano sa sigrunosti na istim)Peto ne uslovni stadioni.....tako da ima dosta segmenata na kojim se treba poraditi, zajedno, to je dug proces ali se moze na kraju doci do dobrih rezultata.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 14 maj 2012, 23:45

CLS je napisao/la:pa ne dolazak navijaca na utakmice vise odrazava jedno stanje u drzavi, a ne stanje fudbala. Kao prvo za sire mase fudbal se gleda kroz TV, pa tako ako vidis da je bilo gdje bio problem, on odma poistovjecuje taj problem sa svojim dolaskom na utakmicu. Kao drugo citav sport je zapostavljen jer je teska ekonomska situacija u drzavi, ljudi se bave drugim temama, a ako hoce da gledaju sport onda ostanu kuci. Treca stvar davno je prevazidjeno uvjerenje da se publika dovlaci na utakmicu pratijama na terenu tj. da ne budem pogresno svacen to je samo jedan segment, svim klubovima fali marketing, gdje ce kroz taj marketing pribliziti klub i igrace navijacima, gdje se svaki navijac osjeca da pripada tom klubu. Cetvrto tradicija, malo imas primjera na stadionima da roditelj dodje sa djecom (usko povezano sa sigrunosti na istim)Peto ne uslovni stadioni.....tako da ima dosta segmenata na kojim se treba poraditi, zajedno, to je dug proces ali se moze na kraju doci do dobrih rezultata.
Jedini pametan komentar. Za razliku od ovih št su ivdje 24h i samo napadaju sve redom, kao oni ofiraju nekog i još uvode red ko će pisati haha :lol: :lol:
Bravo momak :)
Potpis!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 14 maj 2012, 23:48

Samo neka se sacuvaju mladi talenti u klubu> B.Čolić,Ramić,Zoletić,Kvesić....a ove starije,ako bude dobra ponuda sa mnogo para :D neka se proda...pa nek opet uložimo u omladinski pogon...treba graditi ekipu za buducnost...mislim da to Željo trenutno i jedini radi u PL.BiH.....tako je uvjek i radio....

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 14 maj 2012, 23:52

avlami97 je napisao/la:- Kaže Žujo:

- Evo ja sad sa sjednice Predsjedništva kluba i rekao sam da se treba dalje ulagati u igrački kadar. Dovesti ćemo 3 igrača koji odmah mogu igrati i pokušati već ove sezone ući u UEFA ligu, a ako to ne uspijemo sljedeće MORAMO. Isto je rekao prije 3 godine - rok istekao

- Deset puta smo uvećali budžet. U prošloj sezoni, uglavnom od transfera, uključujući i Džekin

- Premije za KUP - 2 milje maraka. Ako je budžet uvećan 10 puta, zašto onda premija nije 20 milja maraka?

- Zola će već od naredne godine biti standardan i za njega ćemo uzeti 1 milion. Aha...

- Sljedeće godine ćemo biti jači. Ako Amar ostane na klupi.

- Nakon tri kola prvenstva sam rekao da ne smijemo izgubiti ni jednu do kraja prvenstva. Što ne reče na početku prvenstva. :lol:

- Pričao nešto o porezima i dugovima i rekao da smo na Vrhovnom sudu dobili neku presudu u našu korist u iznosu od 500 000,00KM. Samo još da mu je Sipa rekao koju presudu :o

- Sa Koldžom se treba potpisati ugovor oko stadiona za zapad, a istok bi mogli sami napraviti. Zapad nam je rak rana, ali eto pošto imamo šansu za Svjetsko prvenstvo repka bi trebala igrati na Grbavici ako se napravi. Ako se nešto napravi, napravit će Koldžo, a ne ON

- Grejs period za gradnju stadiona bi bio dvije godine. :?

- Prije bih napravio Grbavicu, nego Vijećnicu. Da ima lektiru iz osnovne pročitanu, možda bi drugačije mislio...

- Kamp za omladinski pogon je naš 99% i to bi se trebalo završiti vrlo brzo. Nije naš, nego Pajin...a mi ćemo biti korisnici

Nabacio sam zbrda-zdola, kao što je to i Žujo činio. Žujo više nego optimističan.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 14 maj 2012, 23:53

Naravno da treba proslava,nemojte tako.Cinjenica da je Zeljo zasluzio vecu posjetu,ali polako poslizice se sve to.
Mnogi koji su godinama dolazili,su sad porodicni ljudi,mnoge posao sprijecava.Evo sam sam takav,**** ga radim u takvoj firmi,da kad god ima kakva bitna utakmica,mi imamo neki program.Derbi ja radim,kup sad ja radim,mnoge tekme repke ili bilo cega drugog, radis.Sto je najveca tuga ,radis u popodnevnim satima.Kako onda stici sve to pratiti.Ima dosta utjcaja,sto je doslo do smjene generacija na tribinama i sto ovi mladji nemaju ono nesto u sebi,ali sve se to da rijesiti.
Ova ekipa je zasluzila postovanje kao i one iz prvog mandata Amara Osima,i nadam se da ce ljubav ,a ne euforija ponovo isplivati,i da ce ljudi dolaziti sa cejfom na tekme.Mnogi su prestali,zbog loseg kvaliteta,zbog sranja na tribinama.**** ga znas koliko raje znam koja je rekla da poslije tekme sa Hajdukom i svih onih sranja,nema namjeru glavu da izgubi na utakmici.Sve je to ostavilo traga.
Ne znaci ni to sto neki redovno dolaze,da vole vise Zelju od nekih drugih,tako da smatram da ce to opet sve doci na svoje,i da je Amarov projekat taj koji ce ljude vratiti na tribine.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 14 maj 2012, 23:56

barbarez je napisao/la:Naravno da treba proslava,nemojte tako.Cinjenica da je Zeljo zasluzio vecu posjetu,ali polako poslizice se sve to.
Mnogi koji su godinama dolazili,su sad porodicni ljudi,mnoge posao sprijecava.Evo sam sam takav,**** ga radim u takvoj firmi,da kad god ima kakva bitna utakmica,mi imamo neki program.Derbi ja radim,kup sad ja radim,mnoge tekme repke ili bilo cega drugog, radis.Sto je najveca tuga ,radis u popodnevnim satima.Kako onda stici sve to pratiti.Ima dosta utjcaja,sto je doslo do smjene generacija na tribinama i sto ovi mladji nemaju ono nesto u sebi,ali sve se to da rijesiti.
Ova ekipa je zasluzila postovanje kao i one iz prvog mandata Amara Osima,i nadam se da ce ljubav ,a ne euforija ponovo isplivati,i da ce ljudi dolaziti sa cejfom na tekme.Mnogi su prestali,zbog loseg kvaliteta,zbog sranja na tribinama.**** ga znas koliko raje znam koja je rekla da poslije tekme sa Hajdukom i svih onih sranja,nema namjeru glavu da izgubi na utakmici.Sve je to ostavilo traga.
Ne znaci ni to sto neki redovno dolaze,da vole vise Zelju od nekih drugih,tako da smatram da ce to opet sve doci na svoje,i da je Amarov projekat taj koji ce ljude vratiti na tribine.
Kapa dole! :D

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 15 maj 2012, 00:37

Aldinn1 je napisao/la:
CLS je napisao/la:pa ne dolazak navijaca na utakmice vise odrazava jedno stanje u drzavi, a ne stanje fudbala. Kao prvo za sire mase fudbal se gleda kroz TV, pa tako ako vidis da je bilo gdje bio problem, on odma poistovjecuje taj problem sa svojim dolaskom na utakmicu. Kao drugo citav sport je zapostavljen jer je teska ekonomska situacija u drzavi, ljudi se bave drugim temama, a ako hoce da gledaju sport onda ostanu kuci. Treca stvar davno je prevazidjeno uvjerenje da se publika dovlaci na utakmicu pratijama na terenu tj. da ne budem pogresno svacen to je samo jedan segment, svim klubovima fali marketing, gdje ce kroz taj marketing pribliziti klub i igrace navijacima, gdje se svaki navijac osjeca da pripada tom klubu. Cetvrto tradicija, malo imas primjera na stadionima da roditelj dodje sa djecom (usko povezano sa sigrunosti na istim)Peto ne uslovni stadioni.....tako da ima dosta segmenata na kojim se treba poraditi, zajedno, to je dug proces ali se moze na kraju doci do dobrih rezultata.
Jedini pametan komentar. Za razliku od ovih št su ivdje 24h i samo napadaju sve redom, kao oni ofiraju nekog i još uvode red ko će pisati haha :lol: :lol:
Bravo momak :)
E moj CLS ja bih se pravo zabrin'o da mi ovaj Aldin pohvali post :lol:

nanek

Post Postao/la nanek » 15 maj 2012, 00:41

Ja hocu ovako! Nista me drugo ne interesuje!
" onclick="window.open(this.href);return false;

Prije 2 god sam kisno ko levat ja i jos nas 2 hiljade, jer je sve bilo neplanski, al eto odradili smo to u inat pitarima! A nisam htio da ostanem na stadionu da mi oni pjevaju tamo roke koke!

LAKU NOC SVIMA!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 15 maj 2012, 08:41

avlami97 je napisao/la:- Kaže Žujo:

- Evo ja sad sa sjednice Predsjedništva kluba i rekao sam da se treba dalje ulagati u igrački kadar. Dovesti ćemo 3 igrača koji odmah mogu igrati i pokušati već ove sezone ući u UEFA ligu, a ako to ne uspijemo sljedeće MORAMO.

- Deset puta smo uvećali budžet.

- Zola će već od naredne godine biti standardan i za njega ćemo uzeti 1 milion.

- Premije za KUP - 2 milje maraka.

- Sljedeće godine ćemo biti jači.

- Nakon tri kola prvenstva sam rekao da ne smijemo izgubiti ni jednu do kraja prvenstva.

- Pričao nešto o porezima i dugovima i rekao da smo na Vrhovnom sudu dobili neku presudu u našu korist u iznosu od 500 000,00KM.

- Sa Koldžom se treba potpisati ugovor oko stadiona za zapad, a istok bi mogli sami napraviti. Zapad nam je rak rana, ali eto pošto imamo šansu za Svjetsko prvenstvo repka bi trebala igrati na Grbavici ako se napravi.

- Grejs period za gradnju stadiona bi bio dvije godine.

- Prije bih napravio Grbavicu, nego Vijećnicu.

- Kamp za omladinski pogon je naš 99% i to bi se trebalo završiti vrlo brzo.

Nabacio sam zbrda-zdola, kao što je to i Žujo činio. Žujo više nego optimističan.
Da ga nema, trebalo bi ga izmisliti.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 maj 2012, 09:09

Citam na onom drugom portalu, mozda Dzafic dodje na ljeto :?
NO PYRO NO PARTY

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 15 maj 2012, 10:11

Ma šta će nam Džafić beze igrač,ako ovog Brkovića dovedemo bit će super sredit će ga Amar kao lampa da bude.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 15 maj 2012, 10:26

[youtube][/youtube]

Sinoć sam na brzinu nabacio, po sjećanju, a sada možete rahat pogledati. Nije Žujo tako ni loš. Dobar je Žujo...dobar.....

....ako pobjede GIGANTA Želju, oni su osvojili sve svoje trofeje.....

Žujo GIGANT.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 15 maj 2012, 11:04

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 maj 2012, 11:23

avlami97 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sinoć sam na brzinu nabacio, po sjećanju, a sada možete rahat pogledati. Nije Žujo tako ni loš. Dobar je Žujo...dobar.....

....ako pobjede GIGANTA Želju, oni su osvojili sve svoje trofeje.....

Žujo GIGANT.
Ja ne znam sto njega raja napada?? Pa i sam Amar je u intervjuima rekao da su ovi uspjesi plod mukotrpnog rada par ljudi a ne samog njega. Mozemo mi govoriti Zujo ovo Zujo ono ali on radi svidzalo se to nekome ili ne.

Ako je istina da vise necemo biti dio programa "derbi kola" ja to podrzavam. Mislim da ipak u ovom kokuznom vremenu gdje se samo u federaciji BIH sada trenutno zna da cemo imati gubitak od oko 350 miliona maraka a mozda i veci raja koja bi i mogla odvojit love da dodze na tekmu ostaje kuci gledati Zelju jer ipak situacija je takva danas imas sutra samo Bog zna.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.