Naravno da treba proslava,nemojte tako.Cinjenica da je Zeljo zasluzio vecu posjetu,ali polako poslizice se sve to.
Mnogi koji su godinama dolazili,su sad porodicni ljudi,mnoge posao sprijecava.Evo sam sam takav,**** ga radim u takvoj firmi,da kad god ima kakva bitna utakmica,mi imamo neki program.Derbi ja radim,kup sad ja radim,mnoge tekme repke ili bilo cega drugog, radis.Sto je najveca tuga ,radis u popodnevnim satima.Kako onda stici sve to pratiti.Ima dosta utjcaja,sto je doslo do smjene generacija na tribinama i sto ovi mladji nemaju ono nesto u sebi,ali sve se to da rijesiti.
Ova ekipa je zasluzila postovanje kao i one iz prvog mandata Amara Osima,i nadam se da ce ljubav ,a ne euforija ponovo isplivati,i da ce ljudi dolaziti sa cejfom na tekme.Mnogi su prestali,zbog loseg kvaliteta,zbog sranja na tribinama.**** ga znas koliko raje znam koja je rekla da poslije tekme sa Hajdukom i svih onih sranja,nema namjeru glavu da izgubi na utakmici.Sve je to ostavilo traga.
Ne znaci ni to sto neki redovno dolaze,da vole vise Zelju od nekih drugih,tako da smatram da ce to opet sve doci na svoje,i da je Amarov projekat taj koji ce ljude vratiti na tribine.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE