Imam neki fin osjecaj

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bogdanovic i teletovic under... indiana zd2Unica_Liverpool_ je napisao/la:ima li kakav prijedlog za nba, ima ovdje doktora za to
i ja bih tu dodao još over na tekmu 145.5 i pratimoadis30 je napisao/la:N.Jevtovic 10,5 više
L.Jones 12,5 više
Dosta su dobro igrali zadnja 2 kola i prebacivali ove margine pa da vidimo hoce li nastaviti u dobrom ritmu.
Deng.Puma je napisao/la:Bosh se vraca nocas, imat ce nesto skracenu minutazu ali opet se ocekuje da igra 30-ak minuta. Manje tereta spada sa Wade-a i Deng-a tako da cu ja probati jednog od njih under.
Wade, cuva ga Oladipo - Orlando prima najmanje koseva u NBA na poziciji SG. znace Wade under.Puma je napisao/la:Bosh se vraca nocas, imat ce nesto skracenu minutazu ali opet se ocekuje da igra 30-ak minuta. Manje tereta spada sa Wade-a i Deng-a tako da cu ja probati jednog od njih under.
kakav je bosh u odbrani,kontam vucevica over igrati?Puma je napisao/la:Bosh se vraca nocas, imat ce nesto skracenu minutazu ali opet se ocekuje da igra 30-ak minuta. Manje tereta spada sa Wade-a i Deng-a tako da cu ja probati jednog od njih under.
Truba mada opet moze li Vucko 20 zabitzlatniljiljan je napisao/la:kakav je bosh u odbrani,kontam vucevica over igrati?Puma je napisao/la:Bosh se vraca nocas, imat ce nesto skracenu minutazu ali opet se ocekuje da igra 30-ak minuta. Manje tereta spada sa Wade-a i Deng-a tako da cu ja probati jednog od njih under.
18.5 je granicaadis30 je napisao/la:Truba mada opet moze li Vucko 20 zabitzlatniljiljan je napisao/la:kakav je bosh u odbrani,kontam vucevica over igrati?Puma je napisao/la:Bosh se vraca nocas, imat ce nesto skracenu minutazu ali opet se ocekuje da igra 30-ak minuta. Manje tereta spada sa Wade-a i Deng-a tako da cu ja probati jednog od njih under.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.