Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
" onclick="window.open(this.href);return false; 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
gaston je napisao/la:

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Valjda se nece povrijedit do West Hama.

Gdje li bi se mogla kupit ovakva kapa, pretpostavljam da je skupa u pm ?

Gdje li bi se mogla kupit ovakva kapa, pretpostavljam da je skupa u pm ?

ZZ
Bascombe o problemima sa Sterlingovim ugovorom
http://www.thisisanfield.com/2015/01/ra ... explained/
http://www.thisisanfield.com/2015/01/ra ... explained/
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Kad smo već kod kape
Hoću da kaupim šal sa oficijalnog online shopa,pa me zanima jel se plaća cijena samo koja je već određena,ili ima još nekih pizdarija?

"Delivery" ti se plaća dodatnih 7 funti na artikal, a sad da li bi i zbog carine tražili još novca stvarno ne znam.
sta je s onim komitetom za transfere? da li je ukinuto to posredovanje
Koliko sam čuo na carini uzimaju dosta, znam neke koji su dobro pokajali kad su prije par godina kupovali sa oficijelne radnje.shzna je napisao/la:"Delivery" ti se plaća dodatnih 7 funti na artikal, a sad da li bi i zbog carine tražili još novca stvarno ne znam.
@Torres9 nije ukinut komitet ali se "ozbiljno radi" na reorganizaciji ukupnog tog procesa oko transfera.
Moguće da je i to jedan od razloga ovako mirnog prelaznog roka mada se čini da želimo dovesti Ingsa, s tim što bi ga vratili odmah na posudbu do kraja sezone.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Cini mi se da Ingsu istice ugovor na ljeto,ne vidim razlog da ga sad placamo pa saljemo na posudbu,bolje sa njim imati kakav predugovor pa da dodje djabe na ljeto,a te pare ulozit na nekog veznjaka jer ce nam trebati bas dobar neko da zamjeni SGa
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Šta je sa Origijem, nisam pratio, kakva je situacija?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Liverpool FC
Ne mogu se u engleskoj predugovori potpisivat koliko ja znam, nekako su to zabraniliLiverpoolREDS je napisao/la:Cini mi se da Ingsu istice ugovor na ljeto,ne vidim razlog da ga sad placamo pa saljemo na posudbu,bolje sa njim imati kakav predugovor pa da dodje djabe na ljeto,a te pare ulozit na nekog veznjaka jer ce nam trebati bas dobar neko da zamjeni SGa

Mislim da to nije tacno, sve clanice FIFE su obavezne postivati "bosmanovo pravilo", i po njemu igrac 6 mjeseci prije istka ugovora mozeb potpisati ugovor s drugim klubom.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- curryisbackagain
- Kontakt:
Ne moze jedan klub iz engleske lige dovesti igraca iz drugog kluba engleske lige,jedino da sad platimo,ali dzaba da ga sad dovedemo pa da nam dodje na kraju sezone NE. Tako je i na football manageru.ackeey je napisao/la:Mislim da to nije tacno, sve clanice FIFE su obavezne postivati "bosmanovo pravilo", i po njemu igrac 6 mjeseci prije istka ugovora mozeb potpisati ugovor s drugim klubom.

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Liverpool FC
Bgm tako nije u engleskoj, sto nikad nisam sazno al tako je, zato vjerovatno dogovaraju odštetu da ga kaparisuackeey je napisao/la:Mislim da to nije tacno, sve clanice FIFE su obavezne postivati "bosmanovo pravilo", i po njemu igrac 6 mjeseci prije istka ugovora mozeb potpisati ugovor s drugim klubom.

Mislim da se ugovor ne moze potpisati van prelaznog roka, tako ni predugovor. Moze se, a tako se uglavnom i radi, napraviti usmeni dogovor sa igracem/agentom/klubom te po otvaranju prelaznog roka ostaju formalnosti. Tako je uradjeno i sa Sturridgeom, Costom npr.
Samo sto se ovde radi o transferu Inngsa koji bi ostao na posudbi do kraja sezone. Dakle nije nikakav predugovor u pitanju, samo transfer kako bi se klub osigurao od moguceg produzenja ugovora ili transfera u neki drugi klub. Moram napomenuti da nisam za ovaj transfer, ali i da sumnjam u istinitost ovih glasina.
EDIT: Ipak ovakav transfer se ne moze ostvariti. Zvanicna izjava Burnleya:
Following growing media speculation, Burnley Football Clubwould like to reiterate their stance regarding striker Danny Ings.Ings has been heavilylinked in the past 24 hours with a permanent move to Liverpool, with the suggestion that he would then be loaned back to the club for the remainder of the campaign.This kind of deal is prohibited by the Premier League under rule V7 which states that a player cannot be purchased and loaned back between Premier League clubs in the same transfer window.Chief Executive Lee Hoos said: “This type of move would violate Premier League rule V7 regarding transfers so simply cannot happen.“This is the last time we will be making any comment regarding the player’s future.“Over the course of the window, the player himself, Sean Dyche and the chairman have madeit clear he won’t be going anywhere and we consider that the end of the matter.
Samo sto se ovde radi o transferu Inngsa koji bi ostao na posudbi do kraja sezone. Dakle nije nikakav predugovor u pitanju, samo transfer kako bi se klub osigurao od moguceg produzenja ugovora ili transfera u neki drugi klub. Moram napomenuti da nisam za ovaj transfer, ali i da sumnjam u istinitost ovih glasina.
EDIT: Ipak ovakav transfer se ne moze ostvariti. Zvanicna izjava Burnleya:
Following growing media speculation, Burnley Football Clubwould like to reiterate their stance regarding striker Danny Ings.Ings has been heavilylinked in the past 24 hours with a permanent move to Liverpool, with the suggestion that he would then be loaned back to the club for the remainder of the campaign.This kind of deal is prohibited by the Premier League under rule V7 which states that a player cannot be purchased and loaned back between Premier League clubs in the same transfer window.Chief Executive Lee Hoos said: “This type of move would violate Premier League rule V7 regarding transfers so simply cannot happen.“This is the last time we will be making any comment regarding the player’s future.“Over the course of the window, the player himself, Sean Dyche and the chairman have madeit clear he won’t be going anywhere and we consider that the end of the matter.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Carinu uzimaju na proizvode koje platiš više od 50 ili 100 KM, nisam siguran.heski je napisao/la:Koliko sam čuo na carini uzimaju dosta, znam neke koji su dobro pokajali kad su prije par godina kupovali sa oficijelne radnje.shzna je napisao/la:"Delivery" ti se plaća dodatnih 7 funti na artikal, a sad da li bi i zbog carine tražili još novca stvarno ne znam.
@Torres9 nije ukinut komitet ali se "ozbiljno radi" na reorganizaciji ukupnog tog procesa oko transfera.
Moguće da je i to jedan od razloga ovako mirnog prelaznog roka mada se čini da želimo dovesti Ingsa, s tim što bi ga vratili odmah na posudbu do kraja sezone.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- curryjetudokadminspava
- Kontakt:
Samo da pozdravim hejtere. Sutra petardu primaju cekicari.
Danas se vraca Daniel
Odlicna prilika da dokazem sve svoje teorije o ogromnom nedostatku kvalitetnog napadaca koji ce resteretiti nasa krila od boravka u petercu protivnika i samim time nam povecati efiksnost za jednih ccc 40-50%

Odlicna prilika da dokazem sve svoje teorije o ogromnom nedostatku kvalitetnog napadaca koji ce resteretiti nasa krila od boravka u petercu protivnika i samim time nam povecati efiksnost za jednih ccc 40-50%

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Danasnjom pobjedom prestizemo West Ham i ako Pijetlovi izgube/nerjeseno i njih prestizemo. Stu se vraca,mada ne vjerujem da ce poceti u prvih 11.
Danas primamo go 100%,daje ga Downing
Danas primamo go 100%,daje ga Downing

"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Liverpool: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Markovic, Henderson, Lucas, Moreno, Lallana, Coutinho, Sterling.
Subs: Ward, Johnson, Lambert, Sturridge, Allen, Borini, Ibe
Subs: Ward, Johnson, Lambert, Sturridge, Allen, Borini, Ibe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.