PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- elamalakia
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ma glupo zapazanje 

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Ja konto Juniori Želja igraju najmanje 1/2 finale i to protiv recimo Ajaxa a ono izbacilo BugareVirtu4l je napisao/la:Kad smo već kod juniora, jbg, naši su ipak na malo većem nivou![]()

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ali fakat me zanima kad je počeo ovaj fenomen tuzlanskog uvlačenja u pakaš pitarima, sjećam se da su wobly i par njih počeli, ipak nisam mogao ni sumnjati da će ovako uzeti maha i da im sad još samo nogice vire.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakvo uvlacenje, jednostavno vas mrzimo. Pa se ujedinimo.Virtu4l je napisao/la:Ali fakat me zanima kad je počeo ovaj fenomen tuzlanskog uvlačenja u pakaš pitarima, sjećam se da su wobly i par njih počeli, ipak nisam mogao ni sumnjati da će ovako uzeti maha i da im sad još samo nogice vire.
Zapažanja su im zakržljala otkad ih je megamiske kurnuo.Penaltiky je napisao/la:Kakvo uvlacenje, jednostavno vas mrzimo. Pa se ujedinimo.Virtu4l je napisao/la:Ali fakat me zanima kad je počeo ovaj fenomen tuzlanskog uvlačenja u pakaš pitarima, sjećam se da su wobly i par njih počeli, ipak nisam mogao ni sumnjati da će ovako uzeti maha i da im sad još samo nogice vire.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Uistinu mudro zboriš i slažem se, nije kod nas nikad ni bilo šta za razyebat! Zato su Željkanova djeca nekad bila poznata nadaleko, pisali o njima svi, a sad Hadžikamatarovićev dom za penzionere!lisander je napisao/la: Kod vas se nema sta razj.ebat, Mongoloidove pare otisle s vjetrom![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Morteme zašto se uvlačiš pitarima
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Danas se s braćom gleda repka, kobilja glava crven bijela plava.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
Camo Cicoje Clobodu Cpasava
Samo Sabra Sarajevo SpasavaTobeYarabi je napisao/la:Camo Cicoje Clobodu Cpasava

- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je Sabra, daj sliku?Penaltiky je napisao/la:Samo Sabra Sarajevo SpasavaTobeYarabi je napisao/la:Camo Cicoje Clobodu Cpasava
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- MocMahale444
Probisvjet je napisao/la:Ko je Sabra, daj sliku?Penaltiky je napisao/la:Samo Sabra Sarajevo SpasavaTobeYarabi je napisao/la:Camo Cicoje Clobodu Cpasava

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Image
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- TobeYarabi
- Kontakt:
https://www.uefa.com/uefayouthleague/ne ... 10518.htmlMortemHz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Uistinu mudro zboriš i slažem se, nije kod nas nikad ni bilo šta za razyebat! Zato su Željkanova djeca nekad bila poznata nadaleko, pisali o njima svi, a sad Hadžikamatarovićev dom za penzionere!lisander je napisao/la: Kod vas se nema sta razj.ebat, Mongoloidove pare otisle s vjetrom![]()
Udri se bekane
Meni zaoNas samih kad vidim ko Nas mrzi,zasto pa jednostavno ste toliko mali,jadni,bezveze da Nas vrjedza to sto Nas neko mrzi kojeg se samo sjetimo kad ovako nesto glupo procitamo,cuj mrze Nas,koji odron.Cuj mi vas mrzimo ja inteligencije,zamisli TU glavu koja mrzi,zamisli koji je to muflon.
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Pozdrav svima posebno svrakinom 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.