Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jedan rani koji je pred pocetkom:
Bari-Spezia 1 (2.00)
Kasimpasa-Sivasspor 1 (1.57)
Antalyaspor-Adanaspor 1 (1,44)
Giresunspor-Orduspor 1 (1.44)
uplata 20€
moguci dobitak:127.00€ (BET365)
Bari-Spezia 1 (2.00)
Kasimpasa-Sivasspor 1 (1.57)
Antalyaspor-Adanaspor 1 (1,44)
Giresunspor-Orduspor 1 (1.44)
uplata 20€
moguci dobitak:127.00€ (BET365)
**Novogodišnja turneja 4 skakaonice**
Kao što vjerujem znate danas počinje Novogodišnja turneja četiri skakaonice, pratim to od malena i baš guštam gledati orlove kako lete, prije je to bilo puno bolje i zanimljivije jer se nije skakalo u parovima nego ko koliko skoči, bilo je više uzbuđenja ali i problema sa zaletištima,vjetrom pa se prekidala serija i skakalo ponovo a danas se to sve kompjuterski proračunava i zbraja i onda se dogodi da netko skoči 135m i bude iza nekog ko je letio do 130m, no dobro...
Krećemo sa prvom stanicom, tradicionalno to je Oberstdorf u Njemačkoj.
Iako ima stvarno puno momaka koji mogu do ukupne pobjede ja bih se usmjerio na jednog velikana kojemu još samo ovo nedostaje da ima sve u karijeri, on je Simon Ammann, švicarac koji je osvojio od svjetskog naslova sa male i velike skakaonice, preko svjetskog kupa pa do onog najsjajnijeg zlatnog olimpijskog odličja na velikoj i maloj skakaonici, kako mu fali samo još naslov pobjednika novogodišnje turneje po kvoti 9.00 ja ću probati, mana je što se mora čekati 10-ak dana ali eto.
Uz ukupnu pobjedu igram da če pobjediti danas u Oberstdorfu po kvoti 10.00 što je ipak malo previše i value bet po meni. Ammann nije skakao jučer kvalifikacije kako bi čim više dao onda kada treba a to je u natjecanju.
Skakati će predposljednji sa brojem 50 a skače u paru sa slovencem Peterom Prevcem koji je dobio kvale jučer, mislim da švicarac izlazi kao pobjednik tog duela a simpatični slovenac kao lucky luzer ide u finale.
Simon Ammann pobjeda danas 10.00
Simon Ammann pobjednik turneje 9.00
Kao što vjerujem znate danas počinje Novogodišnja turneja četiri skakaonice, pratim to od malena i baš guštam gledati orlove kako lete, prije je to bilo puno bolje i zanimljivije jer se nije skakalo u parovima nego ko koliko skoči, bilo je više uzbuđenja ali i problema sa zaletištima,vjetrom pa se prekidala serija i skakalo ponovo a danas se to sve kompjuterski proračunava i zbraja i onda se dogodi da netko skoči 135m i bude iza nekog ko je letio do 130m, no dobro...
Krećemo sa prvom stanicom, tradicionalno to je Oberstdorf u Njemačkoj.
Iako ima stvarno puno momaka koji mogu do ukupne pobjede ja bih se usmjerio na jednog velikana kojemu još samo ovo nedostaje da ima sve u karijeri, on je Simon Ammann, švicarac koji je osvojio od svjetskog naslova sa male i velike skakaonice, preko svjetskog kupa pa do onog najsjajnijeg zlatnog olimpijskog odličja na velikoj i maloj skakaonici, kako mu fali samo još naslov pobjednika novogodišnje turneje po kvoti 9.00 ja ću probati, mana je što se mora čekati 10-ak dana ali eto.
Uz ukupnu pobjedu igram da če pobjediti danas u Oberstdorfu po kvoti 10.00 što je ipak malo previše i value bet po meni. Ammann nije skakao jučer kvalifikacije kako bi čim više dao onda kada treba a to je u natjecanju.
Skakati će predposljednji sa brojem 50 a skače u paru sa slovencem Peterom Prevcem koji je dobio kvale jučer, mislim da švicarac izlazi kao pobjednik tog duela a simpatični slovenac kao lucky luzer ide u finale.
Simon Ammann pobjeda danas 10.00
Simon Ammann pobjednik turneje 9.00
Catania - Carpi 3+ 1,95
-
- Kontakt:

za danas

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cardiff-Watford 3+ 1,92
Cardiff je domacinska ekipa koja kod kuce igra sa poprilicnim brojem golova.
11 susreta kod kuce, od toga 7 sa overom i prosjekom preko 3 gola po utakmici.
Watford je i u prosloj ut. imao problema u odbrani, ostavljaju prostora protivniku, primaju golove u zadnje vrijeme ali i ekipa su koja zabija u prosjeku preko 1,5 golova po utakmici i koja igra fino vani.
Cardiff kod kuce u 5 zadnjih ima 3 pobjede, Watford na strani zadnje dvije pobjede.
Golova ne bi smjelo nedostajat, po mom ocekivanju 3+, obje ekipe su sposobne po 2 gola zabiti.
Cardiff je domacinska ekipa koja kod kuce igra sa poprilicnim brojem golova.
11 susreta kod kuce, od toga 7 sa overom i prosjekom preko 3 gola po utakmici.
Watford je i u prosloj ut. imao problema u odbrani, ostavljaju prostora protivniku, primaju golove u zadnje vrijeme ali i ekipa su koja zabija u prosjeku preko 1,5 golova po utakmici i koja igra fino vani.
Cardiff kod kuce u 5 zadnjih ima 3 pobjede, Watford na strani zadnje dvije pobjede.
Golova ne bi smjelo nedostajat, po mom ocekivanju 3+, obje ekipe su sposobne po 2 gola zabiti.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
klasični turski prelaz?
gaziantep-bursa 1:1 80.min
pobjeda burse 3.70
na pol.bilo 1:0 pa moguće da je prelaz 1/2
pobjeda burse 3.70
fala janez bratezgmiky je napisao/la:jedan rani
Bari-Spezia 3+ 2.00
ajmo to riješit do pol. pa idemo dalje

jbg odmah pao gol tako da nije nikom pomoglozgmiky je napisao/la:klasični turski prelaz?
pobjeda burse 3.70
Tottenham-Manchester 0:0 77.min
sljedeći gol Manchester United 3.65
Mozda nije neki par,alu dosta puta sam ovo igrao i pogodio ove sezone
Aston Vila-Sandrlend 10,5 kornera manje
Sretno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Aston Vila-Sandrlend 10,5 kornera manje
Sretno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tebi mora da je budzet mjesecno jedno par stotina hiljada. Pa covjece sve sto ima na live-u ti odigras
Zanimljiv si momak. 
Edit: Zgmiky

Edit: Zgmiky
zgmiky je napisao/la:
sljedeći gol Manchester United 3.65

@rele23 igra se na manje uloge, sve se fino rasporedi i to je to, a ne igram sve, ostane toga što ne diram

- Semcabih
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Semcabih, dana/u 28 dec 2014, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
Schwenninger - Hamburg 2 1,80
Schwenninger ocajan izgubio 8 od 9 zadnjih utakmica,Hamburg 3 na tabeli u dobroj formi ima 4 pobijede u nizu
U medjusobnim duelima Schwenninger nikada nije pobijedio Hamburga niti je utakmica otisla u produzetke.
Takav epilog ocekujem i danas,a za hrabrije bi preporucio pobjedu Hamburga od 2 gola razlike po kfc.od 2,40
Schwenninger ocajan izgubio 8 od 9 zadnjih utakmica,Hamburg 3 na tabeli u dobroj formi ima 4 pobijede u nizu
U medjusobnim duelima Schwenninger nikada nije pobijedio Hamburga niti je utakmica otisla u produzetke.
Takav epilog ocekujem i danas,a za hrabrije bi preporucio pobjedu Hamburga od 2 gola razlike po kfc.od 2,40
@Semcabih
Extra zapažanje
Samo moraš duplo računati jer bi trebali pokriti 1/2 i 2/1
Extra zapažanje

- Semcabih
- Kontakt:
u jebote u pravu si hahahah vidis tu sam se preracuno hahah, nista znaci baci to u vodu 

Pa ulagati vise i pokriti sveSemcabih je napisao/la:u jebote u pravu si hahahah vidis tu sam se preracuno hahah, nista znaci baci to u vodu

- firefirefirely
- Kontakt:
Znaci umjesto 135 uplata,morao bi imati 270, sto ti dodje plus od 5 unita, jbg malo..Janez je napisao/la:@Semcabih
Extra zapažanje![]()
![]()
Ali ako se kladis uzivo, plus svako kolo izbacis one utakmice koje zavrse sa X na poluvremenu ( i eventualno 3:0 i vise - mislim da ovakvih prelaza nije bilo), znam da se kvota smanjuje, ali i broj utakmica, tako da mislim da bi mogao imati neki plus ..
Ma Turke samo live igrati i na golove ma da i to je sve nesigurno...
da probamo opet nešto live
Soton-Čelski 1:0 35.min
over 1.5 1.pol. 3.10
da probamo opet nešto live
Soton-Čelski 1:0 35.min
over 1.5 1.pol. 3.10
Ostane ostane, vjerovatno misliš na ženezgmiky je napisao/la:zgmiky je napisao/la:
sljedeći gol Manchester United 3.65![]()
@rele23 igra se na manje uloge, sve se fino rasporedi i to je to, a ne igram sve, ostane toga što ne diram

Mega Leks - Levski 160,5 manje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.