FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jug-onostalgicar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jug-onostalgicar » 14 maj 2012, 20:48

TeaM87 je napisao/la:Kaže da bi idejni projekat koji je ranije napravljen, sada mogao početi sa izgradnjom, prvo bi se gradio Zapad, gradnja bi trajala oko 1,5 godinu( sad ne znam jel gradnja citavog stadiona ili samo zapada), digli bi kredit na pet godina i svake godine vracali po 1 milion.

otkud pare da se vraca milion svake godine... to se moze samo sa jakim sponzorskim ugovorima a ne ovom sicom koju nam sad daju firme

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 maj 2012, 20:52

john12 je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Određeni arbitri za utakmicu Siroki Brijeg-Zeljeznicar
Utakmicu na Pecari sudit će Radoslav Vukasović, a pomoćnici će mu biti Momir Širko i Ratko Kunić.
Ovaj Vukasovic kao da je osnivac zelje,malo po malo,svaku drugu tekmu vam sudi. :D
Pomjerate granice i u sudjenju :D
Sta reci, sila smo

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 14 maj 2012, 20:53

jug-onostalgicar je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Kaže da bi idejni projekat koji je ranije napravljen, sada mogao početi sa izgradnjom, prvo bi se gradio Zapad, gradnja bi trajala oko 1,5 godinu( sad ne znam jel gradnja citavog stadiona ili samo zapada), digli bi kredit na pet godina i svake godine vracali po 1 milion.

otkud pare da se vraca milion svake godine... to se moze samo sa jakim sponzorskim ugovorima a ne ovom sicom koju nam sad daju firme
On je rekao da smo samo ove godine zaradili 330.000 eura zasad od uefe.
FKŽ !

john12
Kontakt:

Post Postao/la john12 » 14 maj 2012, 20:58

Zujo je veca faca od naseg Rizvanovica :D
Svake godine je gradio i projektovao Grbavicu a nikako mu se ne da.Dobro onaj Amar ne poludi sa njim 8-)

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 14 maj 2012, 21:00

john12 je napisao/la:Zujo je veca faca od naseg Rizvanovica :D
Svake godine je gradio i projektovao Grbavicu a nikako mu se ne da.Dobro onaj Amar ne poludi sa njim 8-)
Ma covjek ima zelju al ne moze sve sam to izganjati...
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

john12
Kontakt:

Post Postao/la john12 » 14 maj 2012, 21:03

Ma od njega Amar nema bas nikakve koristi sem dubokoumne suplje.Bez ikakvog razloga se zajebava sa imenom kluba vec vise godina.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 14 maj 2012, 21:04

slika

Dok nam je Žuje nema nam ni smaka svijeta,a kamoli Želje.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 maj 2012, 21:05

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 14 maj 2012, 21:07

Ma vama niko ne moze udovoljiti..kad bi ligu prvaka osvojili vi bi opet imali primjedbi na svakog pomalo..
očigledno zaboravljate vremena prije 4-5 godina kad nismo boda u gostima mogli uzet...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 14 maj 2012, 21:12

john12 je napisao/la:Ma od njega Amar nema bas nikakve koristi sem dubokoumne suplje.Bez ikakvog razloga se zajebava sa imenom kluba vec vise godina.
Mi s njim i ostalim u klubu uzimamo titule, dok neki slave praznike.
Potpis!

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 14 maj 2012, 21:16

pintol_TM87 je napisao/la:Ma vama niko ne moze udovoljiti..kad bi ligu prvaka osvojili vi bi opet imali primjedbi na svakog pomalo..
očigledno zaboravljate vremena prije 4-5 godina kad nismo boda u gostima mogli uzet...
Ovo je klasična priča nekog kome su Žujo i ostali u upravi neki tetak, amidža il šta ja znam, pa kao jeste nezahvalni i ta priča. To što Amar pravi nema nikakve veze sa tim što Žujo i kompanija nisu napravili, ja i ovom prilikom naglašavam da ću i dalje prozivat svakog pojedinačno ko se pokuša sakrit iza Amarovog uspjeha. Napravili su fan shop i zato im hvala, ali to je sve zasad. Ne prate rezultate kluba i to treba da se kaže naglas. Kakve veze molim te Žujo ima s tim što nekad nismo uzimali bodove u gostima a sad deremo sve redom? Nikakve. A ako ima evo i ja se onda nudim da me svi hvalite zato što Željo hara ligom, ja se osjećam jako zaslužan za sve uspjehe Želje i molim vas dignite mi spomenik zato. Ma daj...

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 14 maj 2012, 21:18

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Ma vama niko ne moze udovoljiti..kad bi ligu prvaka osvojili vi bi opet imali primjedbi na svakog pomalo..
Ovo je klasična priča nekog kome su Žujo i ostali u upravi neki tetak, amidža il šta ja znam, pa kao jeste nezahvalni i ta priča. To što Amar pravi nema nikakve veze sa tim što Žujo i kompanija nisu napravili, ja i ovom prilikom naglašavam da ću i dalje prozivat svakog pojedinačno ko se pokuša sakrit iza Amarovog uspjeha. Napravili su fan shop i zato im hvala, ali to je sve zasad. Ne prate rezultate kluba i to treba da se kaže naglas. Kakve veze molim te Žujo ima s tim što nekad nismo uzimali bodove u gostima a sad deremo sve redom? Nikakve. A ako ima evo i ja se onda nudim da me svi hvalite zato što Željo hara ligom, ja se osjećam jako zaslužan za sve uspjehe Želje i molim vas dignite mi spomenik zato. Ma daj...
a ja ti kazem da se amar ne pita toliko koliko vi mislite da se pita..pozdrav

john12
Kontakt:

Post Postao/la john12 » 14 maj 2012, 21:18

Otjerajte Amara da slavimo praznike :lol:

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 14 maj 2012, 21:19

Evo sad nešto kontam zadnje tri sezone 3 pehara (možda i 4 ako u srijedu ne kiksamo). Pa se sjetim onog dugogodišnjeg sušnog perioda prije toga kad smo sanjali pogodak u gostima, a o pobjedi da i ne govorim. Stvarno nas je Amar naikao na dobre rezultate i pehare. Ko bi se sad vratio u taj sušni period :( nedo Bog više nikad da se ponovi ;) Koliko nam je Amar podigao kvalitet svega u klubu to je nevjerovatno
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 14 maj 2012, 21:21

Blek_Stena je napisao/la:Evo sad nešto kontam zadnje tri sezone 3 pehara (možda i 4 ako u srijedu ne kiksamo). Pa se sjetim onog dugogodišnjeg sušnog perioda prije toga kad smo sanjali pogodak u gostima, a o pobjedi da i ne govorim. Stvarno nas je Amar naikao na dobre rezultate i pehare. Ko bi se sad vratio u taj sušni period :( nedo Bog više nikad da se ponovi ;) Koliko nam je Amar podigao kvalitet svega u klubu to je nevjerovatno
Tako je to burazeru kad u klubu imas ljude kojima je klupski interes ispred nekog privatnog.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 14 maj 2012, 21:24

Ma neka se Amar sve pita tako i treba nije nam loše,a vidim da se radi na pojačanjima već sam načuo da su neki igrači već dogovoreni tamo gdje nam treba. ;)

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 14 maj 2012, 21:26

admirone je napisao/la:
Blek_Stena je napisao/la:Evo sad nešto kontam zadnje tri sezone 3 pehara (možda i 4 ako u srijedu ne kiksamo). Pa se sjetim onog dugogodišnjeg sušnog perioda prije toga kad smo sanjali pogodak u gostima, a o pobjedi da i ne govorim. Stvarno nas je Amar naikao na dobre rezultate i pehare. Ko bi se sad vratio u taj sušni period :( nedo Bog više nikad da se ponovi ;) Koliko nam je Amar podigao kvalitet svega u klubu to je nevjerovatno
Tako je to burazeru kad u klubu imas ljude kojima je klupski interes ispred nekog privatnog.
i tek kad pomislim da Amar nije "otjeran" kad je imao prvi mandat, eh gdje bi smo sad bili...
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 maj 2012, 21:32

pintol_TM87 je napisao/la: a ja ti kazem da se amar ne pita toliko koliko vi mislite da se pita..pozdrav
čuj ne pita se Amar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amar ti je Bog i batina u Želji, i da njega nema mi bi opet strahovali svaku utakmicu ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 14 maj 2012, 21:35

bagrcavi je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: a ja ti kazem da se amar ne pita toliko koliko vi mislite da se pita..pozdrav
čuj ne pita se Amar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amar ti je Bog i batina u Želji, i da njega nema mi bi opet strahovali svaku utakmicu ;)
nemam namjeru s tobom da se prepirem...pozdrav prijatelju

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 14 maj 2012, 21:35

Blek_Stena je napisao/la: i tek kad pomislim da Amar nije "otjeran" kad je imao prvi mandat, eh gdje bi smo sad bili...
Nije ni to bezveze, ko zna da nije otjerean šta bi bilo, možda bi došlo do nekog zasićenja. Ovako je otišao u Japan i bio uz oca koji fudbal ima u malom prstu, naučio neke stvari, okušao se i sam u Japanu, osvojio trofej i vratio se sasvim sigurno bolji nego što je bio ranije. Tada je Amar bio odličan trener koji puno obećava i koji je imao sjajan tim. Ali bio je mlad, mogla mu je slava lupit u glavu, nije lako na vrhu ostat dugo vremena. Ovako je sazrio i kao čovjek i kao trener, učio je i naučio od najboljeg i došlo je vrijeme za demonstraciju trenerskog znanja, a od toga će vjeruj mi mnoge narednih godina zabolit glava. Ruke će trljati mnogi proizvođači analgetika, a ni oni koji proizvodnu baziraju na lijekovima za one sa slabijim živcima neće ostati kratkih rukava. Vjeruj mi da je bolje ovako, ne treba žaliti za onim što je bilo nego se veseliti onom što dolazi. A mi zaista imamo razloga za veselje.
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 14 maj 2012, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.