Ko ima nesto protiv mene nek se javi u pp nema potrebe da kvarite temu selektora.
Btw, ti arelinho me i poznajes privatno pa postoji drugi nacin da kazes to sto pises

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Znamo se ja i ti i dobri smo, ali znaš da je ovo forum i da se u većini stvari šprdam kao i ti. Ja da imam nešto protiv tebe rekao bi ti na fb, ali znaš da nemam. Jedino ako ne možeš podnijeti malo zayebancije na forumu.Lakoste je napisao/la: Btw, ti arelinho me i poznajes privatno pa postoji drugi nacin da kazes to sto pises
ko nam se to uvrijedioLakoste je napisao/la:Tema nije Lakoste nego Mesa Bazdarevic.
Ko ima nesto protiv mene nek se javi u pp nema potrebe da kvarite temu selektora.
Btw, ti arelinho me i poznajes privatno pa postoji drugi nacin da kazes to sto pises
Znaci nista od Djumica, Memisevica, Krunica, Cimirota ili Konjinih/Dinamovih talenata. Provjereno znaci Begovic, Vranjes, Bicakcic (Sunjic), Cocalic (Zuka, SpahaImamo poteškoće, a nema nekih velikih solucija. Nadati se da će se Zukanović vratiti na teren, da će Bičakčić i Šunjić igrati. Rješenja ne mogu izmisliti. Situacija je takva kakva jeste. Osloniti se na provjerene snage. Sigurno je da bi bilo idealno da se nije desilo ovo sa Spahićem, da se Zukanović nije povrijedio i da Kolašinac nije dobio taj karton
Tacno Ciro bi u ovom zaj.ebo i SpartanceAndreWilliams je napisao/la:Znaci nista od Djumica, Memisevica, Krunica, Cimirota ili Konjinih/Dinamovih talenata. Provjereno znaci Begovic, Vranjes, Bicakcic (Sunjic), Cocalic (Zuka, SpahaImamo poteškoće, a nema nekih velikih solucija. Nadati se da će se Zukanović vratiti na teren, da će Bičakčić i Šunjić igrati. Rješenja ne mogu izmisliti. Situacija je takva kakva jeste. Osloniti se na provjerene snage. Sigurno je da bi bilo idealno da se nije desilo ovo sa Spahićem, da se Zukanović nije povrijedio i da Kolašinac nije dobio taj karton), Lulic (lijevi bek), Pjanic, Jajalo, Visca, vjerovatno Milicevic na krilu i u napadu Dzeko i Vedo. I to je ok, ali me brinu ove alibi izjave sto poljuljavaju samopouzdanje ekipi. Sad trebaju ovi sto ce igrati umjesto Spahe, Kolasinca i Zukanovica da se osjecaju manje vrijednima. Mislim da ima neka kvaka sa njim i nadam se da grijesim. Pada mi na pamet ono klimanje glavom kao reakcija na izvlacenje Irske u barazu.Treba Ciru dovesti pred pocetak utakmice da im odrzi motivaciski govor. Da nabije na onu stvar sve sto ima veze sa Grckom od Homera do Mitroglua i da im objasni kako ne bi dao jednog Dzeku ili Pjanica za Grcku demokratiju ili nesto u tom fazonu. Da ih zestoko nabrije.
Said ga je kaznio.babino je napisao/la:ovaj piksi se treba samobanovati:-)
Eto nek si ti lijepBelminM23 je napisao/la:UBLEHO, MRŠ IZ SVETINJE.
Kako je frajer ružan, ne mogu ga gledat.
Dobit ćemo 1:0, a golove će dati Džeko i Ibiševićpinoglavi je napisao/la:Ovo mu je najvazniji ispit dosad na kojem ne smije pasti. Bilo je i dobrih i losih stvari, vrijeme je da sav trud naplati i da izvuce pouke iz losih poteza u nekim utakmicama u njegovom mandatu. Igramo kuci, jaci smo od Grcke i moramo pobjediti. Ako pobjedimo na korak smo do cilja odnosno baraza, a ako ne pobjedimo nemas se na sta vaditi MesaSad nam je biti ili ne biti
Samo da dobijemo, ko god dao gol ili golove i kakva god igra bila. Bilo je svega i da umiremo u ljepoti pa ne pobjedimo i da se ne mozemo sastavit s loptom ali upisemo sigurna 3 boda. Preko 2god je na klupi, vrijeme je vise za jednu bitnu pobjedu, Grcka u Zenici je nesto sto se mora dobitiRaonffa je napisao/la:Dobit ćemo 1:0, a golove će dati Džeko i Ibiševićpinoglavi je napisao/la:Ovo mu je najvazniji ispit dosad na kojem ne smije pasti. Bilo je i dobrih i losih stvari, vrijeme je da sav trud naplati i da izvuce pouke iz losih poteza u nekim utakmicama u njegovom mandatu. Igramo kuci, jaci smo od Grcke i moramo pobjediti. Ako pobjedimo na korak smo do cilja odnosno baraza, a ako ne pobjedimo nemas se na sta vaditi MesaSad nam je biti ili ne biti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.