FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

luckytm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la luckytm87 » 03 dec 2009, 15:50

Prvi gol je postigao Amir Agic, a drugi rascic...
kako se stavlja ovaj potpis???

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 dec 2009, 16:00

Sjecam se samo njegovog gola Modrici,ali i utakmice protiv Travnika kada je usao u drugom poluvremenu i sam izasao 2 puta na golmana Travnika i jednom pokusao lobovati a drugi put pored gola opucao nakon sto je predriblao golmana,tada sam na utakmice isao između ostalog s njegovim rođakom,bas je bilo veselo :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 dec 2009, 16:01

Imao sam neke slike Dyeke u dresu Zelje ,al' neznam gdje su mi :D
Slabo toga ima na netu ,, to su unikatne slike :mrgreen: :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 dec 2009, 16:02

Zeba već više od mjesec i pol trenira na Grbavici sa igračima Želje, pripremajući se za odlazak u inostranstvo.

"Postoji nekoliko opcija za odlazak. Za mene se interesuju pojedini klubovi iz Prve lige Rusije, a menadžeru Zdravku Mariću javljaju se i neki klubovi iz Njemačke", tvrdi Zeba, kojem je istekao ugovor sa ruskim drugoligašem Kamazom.

"Tri godine u Kamazu su bile sasvim dovoljne. Nudili su mi produžetak saradnje, ali ja nisam htio pristati na to, jer sam se pomalo i zasitio. Imali smo dobru ekipu, ali neambicioznu Upravu, koja nije htjela plasman u viši rang", objašnjava Zeba, koji je prve sezone u dresu Kamaza bio najbolji asistent lige i najbolji strijelac ekipe, a u drugoj sezoni je ponio i kapitensku traku.

Postoji mogućnost, saznajemo, da će Zeba karijeru nastaviti u ekipi Krylya Sovietov, koju je preuzeo nekadašnji trener Kamaza Juri Gazaev, koji bi ovog veznjaka rado vidio u svojim redovima.

"Ništa još nije sigurno. Do kraja decembra ću znati kako se zove moj novi klub, a ukoliko ne budem zadovoljan nekom inostranom ponudom, ostao bih u Želji. Naravno, prioritet mi je inostranstvo, jer sam u godinama kada mogu konkretno zaraditi, ali ne želim ići vani po svaku cijenu", kaže Zeba, koji je u svojoj nogometnoj karijeri koju je počeo na Grbavici nastupao i za Olimpik, Željezničar, Zrinjski, slovenski Maribor, te na kraju za ruski Kamaz.

http://www.****/index.php?id=4118

Zec i Alispahić čuda rade u Šibeniku, a kad su nas trebali pojačati mnogima je bilo smiješno što dovodimo igrače iz treće lige. Alispahić zadnje kolo napravio makazice s 20 metara, jedva je golman iščup'o iz rašlji. Zec dao gol, asistir'o i im'o nekoliko strašnih prodora. Napraviće strašnu karijeru ako ovako nastave.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 dec 2009, 16:03

slika
Cuva Bog Zelju svog!

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 03 dec 2009, 16:09

mirzza je napisao/la:slika
A jest ga merak vidjeti u Željinom dresu :D
Željo - My first love!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 dec 2009, 16:17

slika
:mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 03 dec 2009, 17:29

E Peugeot na bio sponzor :geek:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 dec 2009, 17:56

maximus_genius je napisao/la:
E Peugeot na bio sponzor :geek:
Ali,ogromni veliki grb jedine nam BOSNE I HERCEGOVINE!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 03 dec 2009, 18:08

meni jedan od naljepsih dresova
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 03 dec 2009, 18:18

ko bi reko da ce od ovog prce na slici izaci onolika zvjercuga :)

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 03 dec 2009, 18:40

ima li ko klipova sa turnira ili slika.Ili golove

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 03 dec 2009, 18:48

slika
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 03 dec 2009, 19:05

Ima li ko sa ove slike da je jos u fudbalu osim Dzeka.???I kakav je ovo grb nije nas???????
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 03 dec 2009, 19:49

dobro se sjećam sezone kad smo se sa zrinskim borili za titulu, a čini mi se da je džeko te sezone debitirao....znam samo da sam uvijek dohvaćao lopte na sjevernoj strani, jer sam se bojao da me manijaci ne pogoe bakljom i dr.pirotehnikom...... i tad sam definitivno zamrzio sjever, jadnijih i odvratnijih ljudi(čast izuzecima) nisam vidio, oni su i sad glavni zagovarači da mladi igraju, da njima pružamo šansu, a upravo su to oni ljudi koji su psovali džeku i govorili da je kloc, pa se nastavilo sa jamakom, muharemovićem, šehićem i drugim, mrsko mi nabrajati, povraća mi se :evil:
Strauss Junior

drug

Post Postao/la drug » 03 dec 2009, 19:56

jarane evo opet kazem, i ja idem na taj sjever najcesce, ima normalnih ljudi, dodju i mladi, dodju stariji ljud sa djecom, zene, djevojke ali uvijek bude 5 levata koji psuju i kenjaju 90 minuta. Sjever je ralativno tiha tribina, navijanje zavisi od rezultata i prozivanja sa juga tako da se u tisini cuje svaki glasniji komentar. Kad seha brani kod sjevera naslusa se svega na njegov racu. Na tekmi protiv Rudara mu ja na zagrijavanju ispala neka lopta i ti cobani su poceli urlati. Guso s njima posvadjao. Sehic je mlad momak, utice to dosta na njega. Kolko ga pljuju reko bi covjek da ne zna hodat a lik vadi najzajebanije lopte iz slobodnjaka. Nek popravi istrcavanje i malo poradi na samopouzdanju i bice "ko veliki".

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 03 dec 2009, 20:03

drug je napisao/la:jarane evo opet kazem, i ja idem na taj sjever najcesce, ima normalnih ljudi, dodju i mladi, dodju stariji ljud sa djecom, zene, djevojke ali uvijek bude 5 levata koji psuju i kenjaju 90 minuta. Sjever je ralativno tiha tribina, navijanje zavisi od rezultata i prozivanja sa juga tako da se u tisini cuje svaki glasniji komentar. Kad seha brani kod sjevera naslusa se svega na njegov racu. Na tekmi protiv Rudara mu ja na zagrijavanju ispala neka lopta i ti cobani su poceli urlati. Guso s njima posvadjao. Sehic je mlad momak, utice to dosta na njega. Kolko ga pljuju reko bi covjek da ne zna hodat a lik vadi najzajebanije lopte iz slobodnjaka. Nek popravi istrcavanje i malo poradi na samopouzdanju i bice "ko veliki".
ma znam da ima normalnih ljudi, znam nekoliko jarana koji idu na sjever da na miru gledaju utakmicu, bez navijanja i skakanja, al meni se toliko taj sjever u cjelini zgadio da ti ne mogu objasniti, još dok me stari ko manjeg vodio na sjever imao sam neku odbojnost prem tim divljacima, pa i zapad je sličan svakakvih idiota bude, al valjda će žujo uraditi ono što je obećao, da će zapad očistiti od divljaka i da će se poslovni i utjecajni ljudi boriti za mjesto na zapadu, a sa sjeverom :roll:
Strauss Junior

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 dec 2009, 21:31

19TM87 je napisao/la:slika

hehe skor ih sve znam doduse ja sam bio u generaciji ispred :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 dec 2009, 21:33

123456 je napisao/la:Ima li ko sa ove slike da je jos u fudbalu osim Dzeka.???I kakav je ovo grb nije nas???????

ima colpa igra negdje u bih, mali pekic je bio golaman data, a kasnije je bio igrac i igrao je za mladu reprezentaciju sad igra u nekoj nizoj ligi, i tu je paldu :)))
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 03 dec 2009, 21:50

CLS je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:slika

hehe skor ih sve znam doduse ja sam bio u generaciji ispred :)
dali mozda znas kako se prezivao ovaj odmah ispod trenera ovaj crni najljevlji

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”