FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sjecam se samo njegovog gola Modrici,ali i utakmice protiv Travnika kada je usao u drugom poluvremenu i sam izasao 2 puta na golmana Travnika i jednom pokusao lobovati a drugi put pored gola opucao nakon sto je predriblao golmana,tada sam na utakmice isao između ostalog s njegovim rođakom,bas je bilo veselo 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Imao sam neke slike Dyeke u dresu Zelje ,al' neznam gdje su mi
Slabo toga ima na netu ,, to su unikatne slike

Slabo toga ima na netu ,, to su unikatne slike

Zeba već više od mjesec i pol trenira na Grbavici sa igračima Želje, pripremajući se za odlazak u inostranstvo.
"Postoji nekoliko opcija za odlazak. Za mene se interesuju pojedini klubovi iz Prve lige Rusije, a menadžeru Zdravku Mariću javljaju se i neki klubovi iz Njemačke", tvrdi Zeba, kojem je istekao ugovor sa ruskim drugoligašem Kamazom.
"Tri godine u Kamazu su bile sasvim dovoljne. Nudili su mi produžetak saradnje, ali ja nisam htio pristati na to, jer sam se pomalo i zasitio. Imali smo dobru ekipu, ali neambicioznu Upravu, koja nije htjela plasman u viši rang", objašnjava Zeba, koji je prve sezone u dresu Kamaza bio najbolji asistent lige i najbolji strijelac ekipe, a u drugoj sezoni je ponio i kapitensku traku.
Postoji mogućnost, saznajemo, da će Zeba karijeru nastaviti u ekipi Krylya Sovietov, koju je preuzeo nekadašnji trener Kamaza Juri Gazaev, koji bi ovog veznjaka rado vidio u svojim redovima.
"Ništa još nije sigurno. Do kraja decembra ću znati kako se zove moj novi klub, a ukoliko ne budem zadovoljan nekom inostranom ponudom, ostao bih u Želji. Naravno, prioritet mi je inostranstvo, jer sam u godinama kada mogu konkretno zaraditi, ali ne želim ići vani po svaku cijenu", kaže Zeba, koji je u svojoj nogometnoj karijeri koju je počeo na Grbavici nastupao i za Olimpik, Željezničar, Zrinjski, slovenski Maribor, te na kraju za ruski Kamaz.
http://www.****/index.php?id=4118
Zec i Alispahić čuda rade u Šibeniku, a kad su nas trebali pojačati mnogima je bilo smiješno što dovodimo igrače iz treće lige. Alispahić zadnje kolo napravio makazice s 20 metara, jedva je golman iščup'o iz rašlji. Zec dao gol, asistir'o i im'o nekoliko strašnih prodora. Napraviće strašnu karijeru ako ovako nastave.
"Postoji nekoliko opcija za odlazak. Za mene se interesuju pojedini klubovi iz Prve lige Rusije, a menadžeru Zdravku Mariću javljaju se i neki klubovi iz Njemačke", tvrdi Zeba, kojem je istekao ugovor sa ruskim drugoligašem Kamazom.
"Tri godine u Kamazu su bile sasvim dovoljne. Nudili su mi produžetak saradnje, ali ja nisam htio pristati na to, jer sam se pomalo i zasitio. Imali smo dobru ekipu, ali neambicioznu Upravu, koja nije htjela plasman u viši rang", objašnjava Zeba, koji je prve sezone u dresu Kamaza bio najbolji asistent lige i najbolji strijelac ekipe, a u drugoj sezoni je ponio i kapitensku traku.
Postoji mogućnost, saznajemo, da će Zeba karijeru nastaviti u ekipi Krylya Sovietov, koju je preuzeo nekadašnji trener Kamaza Juri Gazaev, koji bi ovog veznjaka rado vidio u svojim redovima.
"Ništa još nije sigurno. Do kraja decembra ću znati kako se zove moj novi klub, a ukoliko ne budem zadovoljan nekom inostranom ponudom, ostao bih u Želji. Naravno, prioritet mi je inostranstvo, jer sam u godinama kada mogu konkretno zaraditi, ali ne želim ići vani po svaku cijenu", kaže Zeba, koji je u svojoj nogometnoj karijeri koju je počeo na Grbavici nastupao i za Olimpik, Željezničar, Zrinjski, slovenski Maribor, te na kraju za ruski Kamaz.
http://www.****/index.php?id=4118
Zec i Alispahić čuda rade u Šibeniku, a kad su nas trebali pojačati mnogima je bilo smiješno što dovodimo igrače iz treće lige. Alispahić zadnje kolo napravio makazice s 20 metara, jedva je golman iščup'o iz rašlji. Zec dao gol, asistir'o i im'o nekoliko strašnih prodora. Napraviće strašnu karijeru ako ovako nastave.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- kosewsko hill
- Kontakt:
A jest ga merak vidjeti u Željinom dresumirzza je napisao/la:

Željo - My first love!!!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ali,ogromni veliki grb jedine nam BOSNE I HERCEGOVINE!maximus_genius je napisao/la:E Peugeot na bio sponzormirzza je napisao/la:
meni jedan od naljepsih dresova
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ko bi reko da ce od ovog prce na slici izaci onolika zvjercuga 

ima li ko klipova sa turnira ili slika.Ili golove

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Ima li ko sa ove slike da je jos u fudbalu osim Dzeka.???I kakav je ovo grb nije nas???????
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- BlueSharks
- Kontakt:
dobro se sjećam sezone kad smo se sa zrinskim borili za titulu, a čini mi se da je džeko te sezone debitirao....znam samo da sam uvijek dohvaćao lopte na sjevernoj strani, jer sam se bojao da me manijaci ne pogoe bakljom i dr.pirotehnikom...... i tad sam definitivno zamrzio sjever, jadnijih i odvratnijih ljudi(čast izuzecima) nisam vidio, oni su i sad glavni zagovarači da mladi igraju, da njima pružamo šansu, a upravo su to oni ljudi koji su psovali džeku i govorili da je kloc, pa se nastavilo sa jamakom, muharemovićem, šehićem i drugim, mrsko mi nabrajati, povraća mi se 

Strauss Junior
jarane evo opet kazem, i ja idem na taj sjever najcesce, ima normalnih ljudi, dodju i mladi, dodju stariji ljud sa djecom, zene, djevojke ali uvijek bude 5 levata koji psuju i kenjaju 90 minuta. Sjever je ralativno tiha tribina, navijanje zavisi od rezultata i prozivanja sa juga tako da se u tisini cuje svaki glasniji komentar. Kad seha brani kod sjevera naslusa se svega na njegov racu. Na tekmi protiv Rudara mu ja na zagrijavanju ispala neka lopta i ti cobani su poceli urlati. Guso s njima posvadjao. Sehic je mlad momak, utice to dosta na njega. Kolko ga pljuju reko bi covjek da ne zna hodat a lik vadi najzajebanije lopte iz slobodnjaka. Nek popravi istrcavanje i malo poradi na samopouzdanju i bice "ko veliki".
- BlueSharks
- Kontakt:
ma znam da ima normalnih ljudi, znam nekoliko jarana koji idu na sjever da na miru gledaju utakmicu, bez navijanja i skakanja, al meni se toliko taj sjever u cjelini zgadio da ti ne mogu objasniti, još dok me stari ko manjeg vodio na sjever imao sam neku odbojnost prem tim divljacima, pa i zapad je sličan svakakvih idiota bude, al valjda će žujo uraditi ono što je obećao, da će zapad očistiti od divljaka i da će se poslovni i utjecajni ljudi boriti za mjesto na zapadu, a sa sjeveromdrug je napisao/la:jarane evo opet kazem, i ja idem na taj sjever najcesce, ima normalnih ljudi, dodju i mladi, dodju stariji ljud sa djecom, zene, djevojke ali uvijek bude 5 levata koji psuju i kenjaju 90 minuta. Sjever je ralativno tiha tribina, navijanje zavisi od rezultata i prozivanja sa juga tako da se u tisini cuje svaki glasniji komentar. Kad seha brani kod sjevera naslusa se svega na njegov racu. Na tekmi protiv Rudara mu ja na zagrijavanju ispala neka lopta i ti cobani su poceli urlati. Guso s njima posvadjao. Sehic je mlad momak, utice to dosta na njega. Kolko ga pljuju reko bi covjek da ne zna hodat a lik vadi najzajebanije lopte iz slobodnjaka. Nek popravi istrcavanje i malo poradi na samopouzdanju i bice "ko veliki".

Strauss Junior
19TM87 je napisao/la:
hehe skor ih sve znam doduse ja sam bio u generaciji ispred

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
123456 je napisao/la:Ima li ko sa ove slike da je jos u fudbalu osim Dzeka.???I kakav je ovo grb nije nas???????
ima colpa igra negdje u bih, mali pekic je bio golaman data, a kasnije je bio igrac i igrao je za mladu reprezentaciju sad igra u nekoj nizoj ligi, i tu je paldu

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
dali mozda znas kako se prezivao ovaj odmah ispod trenera ovaj crni najljevljiCLS je napisao/la:19TM87 je napisao/la:
hehe skor ih sve znam doduse ja sam bio u generaciji ispred
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, avalPacidoroP, BarbareZeljin, Blackwargreymon, Bojudaosinebu, Burberry46, Cwirek, Direktorcic, drzgemboadislic, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Hrammm1921, Kaunas, Kockoglavi, Lavcina, Lokomotifa, Lynx, NazorUso, NekoSaDaleka, Riziko, samoFKS, sassari, UltraSa46, xinxee i 323 gosta.