Željovac je napisao/la:Autogol Džeke.
gdje gledas?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hoce covjek u juventus, oni mu nedaju po poceo sad sebi zabijatiŽeljovac je napisao/la:Autogol Džeke.
Da cetvrta liga. S ovim pristupom igri bolje nek ne idu u Minhen.Elegant je napisao/la:Zar se ovo Wolf muci sa ovim timom iz regjonalne lige ?
Evo ja ću ti opisati pa ti ne treba video.CeMa je napisao/la:ima li "đe" video golova
thanks manŽeljovac je napisao/la:Evo ja ću ti opisati pa ti ne treba video.CeMa je napisao/la:ima li "đe" video golovaWolfsburg poveo golom Cicera sa 16 metara. Šut u sami ugao nakon odličnog duplog pasa sa Džekom. Edin izjednačio. Na ubačaj iz prekida htio desnom da je očisti na prvoj stativi i prešla mu preko noge. Konačnih 1:2, korner za goste, Džeko najviši u skoku i glavom spušta loptu na zicer Grafiteu sa 2-3 metra. Misimović igrao do 70. , zamijenio ga Kahlenberg. Nije loš bio Zvjezdan. Solidan. Džeko odličan. Vjerovatno igrač utakmice, uprkos autogolu. Biće i video garant.
nije to amaterizam, onda bi znacilo da ne znaju svoj posao, nego nisu imali sta objaviti korisno i onda su izmislili tu izjavu da bi prodali sto vise primjeraka novinaŽeljovac je napisao/la:Treba istaći i da je Džeko preko Avaza naružio naše novinare koji su izmislili zadnju njegovu izjavu o bjesnilu i o tome kako ne želi igrati Bundesligu. Izmislili su da je to izjavio za SportBild, koji o tome nije ni riječi objavio! Nevjerovatno kakav amaterizam i obmanjivanje!
CeMa je napisao/la:ima li "đe" video golova
Ako je vjerovat njemackim medijima bio je najagilniji kod Wolfa!Cartman je napisao/la:Haha, hajde neka mu barem ulazi u mrezu.
Nego je li se uznojio danas? Mislim, ono cisto radi promjene.
To sam cekao da neko napise. Definitivno je najvise trcao i mnogo se trudio, a rezultat toga je dosta pokusaja i sigurno 10-ak prekrsaja nad njim.bistrikboy je napisao/la:Ako je vjerovat njemackim medijima bio je najagilniji kod Wolfa!Cartman je napisao/la:Haha, hajde neka mu barem ulazi u mrezu.
Nego je li se uznojio danas? Mislim, ono cisto radi promjene.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Edincapitano i 23 gosta.