FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slani grad
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slani grad » 15 mar 2011, 18:22

nek se zakopa u ovu rupetinu...a onda odozgo nek nabaci piramidu...smrad smrdljivi
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 mar 2011, 18:28

slani grad je napisao/la:nek se zakopa u ovu rupetinu...a onda odozgo nek nabaci piramidu...smrad smrdljivi
haha dobar prijedlog :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 15 mar 2011, 18:31

Probisvjet je napisao/la:To je Faraon Jasmin Imamovic tempirao zavrsetak radova pred izbore 2012!
Vara se ako misli da ce na taj nacin dobiti glasove. Nek se yebe sa tom rupom koju kopa.
Obecao je stadion, komletan da ce se izgraditi bio sam na prezentaciji projekta.
Znaci obecao je stadion, a ne frtalj tribine i rupu!
Papak je obecao Tuzlacima stadion i slagao.
Ma ne, njemu je važnije otvarati "kulturne centre" kojekakve Smotre dramskog stvaralaštva, prezentacije, itd...

A za stadion i sport, pa čuj - ko to yebe !
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 mar 2011, 18:34

PAZI MOLIM TE TEKSTA !

˝Projekat podržavamo, ali para nemamo˝

˝Kada je u pitanju stadion Tušanj, ja sam uvijek patio što Tuzla ne može biti Zenica, što reprezentacija ne može ovdje nekada doći igrati. Dobro je što je Općina Tuzla pokrenula taj projekat, dobro je što je on dugoročniji, jer u ovom momentu ako ne možemo pomoći, možda će iduća godina dati bolju priliku da se nešto značajnije uključimo, al i da se taj projekat vodi i završi. Eventualno ćemo nešto moći uraditi vezano za trenažni proces, izgradnju pomoćnog igrališta, ali za sve ostalo za sada nije realno ništa očekivati˝, rekao je premijer TK Sead Čaušević.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 15 mar 2011, 19:23

fukara87 je napisao/la:PAZI MOLIM TE TEKSTA !

˝Projekat podržavamo, ali para nemamo˝

˝Kada je u pitanju stadion Tušanj, ja sam uvijek patio što Tuzla ne može biti Zenica, što reprezentacija ne može ovdje nekada doći igrati. Dobro je što je Općina Tuzla pokrenula taj projekat, dobro je što je on dugoročniji, jer u ovom momentu ako ne možemo pomoći, možda će iduća godina dati bolju priliku da se nešto značajnije uključimo, al i da se taj projekat vodi i završi. Eventualno ćemo nešto moći uraditi vezano za trenažni proces, izgradnju pomoćnog igrališta, ali za sve ostalo za sada nije realno ništa očekivati˝, rekao je premijer TK Sead Čaušević.
ma nije ovo ništa iznenađujuće čak se i ne može previše žaliti i buniti jer smo u debelom qrcu što se tiče finansija ali se ovaj projekat davno zacrtao i isplanirao i do sad se moglo napraviti daleko više a sad kad smo totalno potunuli imali bi i stadio i slobodnog prostora u budžetu za neke druge projekte. I kad je riječ o tribini ja mislim da je ona 80% gotova jer na njoj i nije potrebno stavljati stolice samo još da se urade 2 bloka i ograde napravi prilaz (ulaz i stepenice) i to je to.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 15 mar 2011, 20:10

Shaban je napisao/la:slika
Ja mislim da ce Imamovic na kraju da ovo pretvori u pozoriste na otvorenom, tipa da se tu izvode grcke tragedije, drame, ku*ci palci. :lol:
Zadnja izmjena: UrbanBatalion, dana/u 15 mar 2011, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Al saltcityattack je moj idol.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 15 mar 2011, 20:11

sloboda mi je nakon borca uvijek bila najdrazi klub i ocekujem da otkinete koji bod zelji u subotu :D :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 15 mar 2011, 20:14

Dule 078 je napisao/la:sloboda mi je nakon borca uvijek bila najdrazi klub i ocekujem da otkinete koji bod zelji u subotu :D :D
Koja slučajnost :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 mar 2011, 20:18

Dule 078 je napisao/la:sloboda mi je nakon borca uvijek bila najdrazi klub i ocekujem da otkinete koji bod zelji u subotu :D :D
hehe ma znas da ste vi nama dragi uvjek bili :mrgreen: al realno cisto sumnjam da mozemo bod otkinut na grbavici nije to ona Sloboda gdje su Zelju pobjedjivali na Grbavici i nerijeseno

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 15 mar 2011, 20:19

malo se zayebavam,zbog ovih zeljovaca koji iz nedjelje u nedjelju mijenjaju najsimpaticniji klub (kako koji igra sa nama),ali vi ste mi stvarno simpaticni....dok sam ziv necu zaboraviti ono vase skandiranje jesenas "necemo pobjedu,necemo pobjedu" :D :D
odavno nisam vidio bolji navijacki fol,a ono zajebavanje za srbiju nije mi bilo ni 10% kao ovo skandiranje....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 15 mar 2011, 20:30

fukara87 je napisao/la:
hehe ma znas da ste vi nama dragi uvjek bili :mrgreen: al realno cisto sumnjam da mozemo bod otkinut na grbavici nije to ona Sloboda gdje su Zelju pobjedjivali na Grbavici i nerijeseno
Kad se sjetim sezone 2008/2009 kada smo na početku sezone senzacionalno trijumfovali na Grbavici, Tare <3, ili kad smo im 2008 u Kupu otkinuli bod u Sarajevu a kasnije ih eliminisali...
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 15 mar 2011, 20:32

Ne mozes u kupu otkinuti bod :mrgreen:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 mar 2011, 20:34

scudetto je napisao/la:Ne mozes u kupu otkinuti bod :mrgreen:
ma to se ba on malo zezno u pisanju mislio je otkunuli nerijesen rezultat :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 mar 2011, 20:38

tesko do boda sad na grbavici...da se igra u tuzli, vjerovatno bi neko platio da se u Tranviku uzmu bodovi, a Zeljpi prepuste u Tuzli :)...vjerujem da bi ovako bilo 100% uz dogovor naravno dvije uprave...ma to ti je nasa liga ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 15 mar 2011, 20:42

SaltCityAttack je napisao/la:tesko do boda sad na grbavici...da se igra u tuzli, vjerovatno bi neko platio da se u Tranviku uzmu bodovi, a Zeljpi prepuste u Tuzli :)...vjerujem da bi ovako bilo 100% uz dogovor naravno dvije uprave...ma to ti je nasa liga ebiga
Kakva ti je to logika,prvo tesko do boda na Grbavici pa onda da smo dobili u Travniku pustili bi Zelji ovde pobjedu,nas je Zeljo hladno mogao klepiti u prvom dijelu da su bili malo pametniji i to bez ikakvog dogovora

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 15 mar 2011, 20:43

JBG mozda nasi uvale koji gol pa nije zeljo barcelona u pm :)
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 mar 2011, 20:46

TZ_BoY je napisao/la:JBG mozda nasi uvale koji gol pa nije zeljo barcelona u pm :)
ili mozda se iscrpe sad u kupu protiv Sirokog Brijega . tu nam je sansa ako to ne iskoriste onda jbg ..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 mar 2011, 20:56

scudetto je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:tesko do boda sad na grbavici...da se igra u tuzli, vjerovatno bi neko platio da se u Tranviku uzmu bodovi, a Zeljpi prepuste u Tuzli :)...vjerujem da bi ovako bilo 100% uz dogovor naravno dvije uprave...ma to ti je nasa liga ebiga
Kakva ti je to logika,prvo tesko do boda na Grbavici pa onda da smo dobili u Travniku pustili bi Zelji ovde pobjedu,nas je Zeljo hladno mogao klepiti u prvom dijelu da su bili malo pametniji i to bez ikakvog dogovora
pa kazem tesko ces do boda protiv Zelje koji se jos uvjek bori za titulu, za ralziku od nas....da je u Tuzli utkamica, vjerovatno bi negdje drugo bodove dobili,a Zelji prepustili u tuzli i to nije prvi put bilo i eto kakva mi je logika, ustvarni nema tu logike,vec to je ono sto nam je svima vec poznato odavno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 15 mar 2011, 21:34

de ba ne s.e.r.i.t.e.....imamo sasvim dobru ekipu i naravno da se nesto moze uradit na grbi...pitanje je sad samo volje jer cisto sumnjam da mozemo gore a i dole na tabeli cemo tesko....zeljo ima mnogo vise motiva..2 stvari nam idu u korist...a to su sto zeljo igrau srijedu kup i sto mi ulazimo u mec rastereceni...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 15 mar 2011, 21:37

Dule 078 je napisao/la:malo se zayebavam,zbog ovih zeljovaca koji iz nedjelje u nedjelju mijenjaju najsimpaticniji klub (kako koji igra sa nama),ali vi ste mi stvarno simpaticni....dok sam ziv necu zaboraviti ono vase skandiranje jesenas "necemo pobjedu,necemo pobjedu" :D :D
odavno nisam vidio bolji navijacki fol,a ono zajebavanje za srbiju nije mi bilo ni 10% kao ovo skandiranje....
Znaci istina je da su fukare u Banjaluci skandirale srbija srbija :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.