Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AsRomaTuzla
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la AsRomaTuzla » 26 jan 2014, 15:06

Naravno da je u redu, nama je i Spahic bolji od Thiaga Silve, Dzeko od Aguera itd itd.. mozda bi i meni Pjanic bio bolji od Strootmana da ne navijam za Romu, ali ovako me niko ne moze ubjedit u suprotno dok Pjanic to ne pokaze vec jednom na terenu ;)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 26 jan 2014, 15:10

AsRomaTuzla je napisao/la:Naravno da je u redu, nama je i Spahic bolji od Thiaga Silve, Dzeko od Aguera itd itd.. mozda bi i meni Pjanic bio bolji od Strootmana da ne navijam za Romu, ali ovako me niko ne moze ubjedit u suprotno dok Pjanic to ne pokaze vec jednom na terenu ;)
Vi Tuzlaci ste cudni Bosanci ;)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 jan 2014, 15:11

AsRomaTuzla je napisao/la:Naravno da je u redu, nama je i Spahic bolji od Thiaga Silve, Dzeko od Aguera itd itd.. mozda bi i meni Pjanic bio bolji od Strootmana da ne navijam za Romu, ali ovako me niko ne moze ubjedit u suprotno dok Pjanic to ne pokaze vec jednom na terenu ;)

i ja navijam za romu ali mislim da je pjanke bolji od strootmana za klasu, e sada sve zavisi kako to ko gleda i roma realno ne moze bez pjanica nista naprraviti jer je to tip igraca koji unosi dimenziju vise, za razliku od strootmana koji je takodjer jako koristan po ekipu i vidi se po ucinku al dal je bolji od pjanica nije....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jan 2014, 15:12

ElLoco7 je napisao/la:
Evil Genius II je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ljetos je Roma potplatila grupu navijaca da napadnu Osvalda da bi ga natjerali da napusti klub i potpise za Southampton jer su dobili dobru ponudu.
odakle ti ovaj info?
ne zamaraj se, na ovoj temi ces sve i svasta procitat a ponajmanje realnost i istinu. :lol:
Moze se i nesto pametno procitati s vremena na vrijeme. ;)
Info nije 100% provjeren ali ne bih ga napisao da ne vjerujem da ima nesto u tome. I logicno je. Od svih igraca napali su samo one za koje su imali ponudu na stolu, hmm.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 26 jan 2014, 15:17

Rule_hz je napisao/la:

i ja navijam za romu ali mislim da je pjanke bolji od strootmana za klasu, e sada sve zavisi kako to ko gleda i roma realno ne moze bez pjanica nista naprraviti jer je to tip igraca koji unosi dimenziju vise, za razliku od strootmana koji je takodjer jako koristan po ekipu i vidi se po ucinku al dal je bolji od pjanica nije....
Prijatelju,nekulturno je porediti Strootmana sa Pjanicem.

AsRomaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la AsRomaTuzla » 26 jan 2014, 15:17

Su Pjanic...
Pjanic non era al 100% per questo non ha iniziato, ci saranno 5 partite di fila e non volevo prendermi il rischio di perderlo oggi, sarà importante già dal Parma.

Garcija poslije utakmice .. al ga ucjenjuju zbog ugovora :lol:

@drummer

Posto vjerovatno nisi odgledao ni jednu utakmicu Rome nemoj molim te da pises gluposti.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 jan 2014, 15:20

calcio je napisao/la: Moze se i nesto pametno procitati s vremena na vrijeme. ;)
Info nije 100% provjeren ali ne bih ga napisao da ne vjerujem da ima nesto u tome. I logicno je. Od svih igraca napali su samo one za koje su imali ponudu na stolu, hmm.
covjek je imao smijesno mali radijus kretanja, nije se trudio ni na treninzima ni na utakmicama, bukvalno je oteo tottiju penal protiv sampdorije, udario lamelu nakon tekme u udinama, teatralno reagovao na svaki pas koji mu se ne uputi i kratko receno - ponasao se kao diva. vjerujem da i sam poznajes rimski temperament tako da nije nikakvo cudo sto se cijela stiuacija zavrsila tako kako se zavrsila. uostalom, i mirko je otisao jer su ga navijaci uzeli na zub. je li ih i tad sabatini potplatio? osvaldo nokautirao fontea na treningu sotona. je li i to sabatinijevo maslo?

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 26 jan 2014, 15:21

Nije mi jasan ovaj Garcia, lik svako drugi dan govori, Pjanić je naš najvažniji igrač, bez Pjanića ne možemo, nije na prodaju, a nikad da ga stavi u prvu da igra :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

AsRomaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la AsRomaTuzla » 26 jan 2014, 15:25

Ovo je gore od copora navijaca Juventusa na temi Serie A. Odustajem, Pjanic je najbolji igrac Rome sto je i pokazao protiv Juventusa u kupu.

Ja sam samo realan i nista vise i nema potrebe za vrijedanjem po nedostatku argumenata, jer ne vidim nigdje da si objasnio zasto je Pjanic bolji od Strootmana.

PJANIC NIJE 100% spreman, de procitajte malo ..

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 26 jan 2014, 15:31

AsRomaTuzla je napisao/la:Su Pjanic...
Pjanic non era al 100% per questo non ha iniziato, ci saranno 5 partite di fila e non volevo prendermi il rischio di perderlo oggi, sarà importante già dal Parma.

Garcija poslije utakmice .. al ga ucjenjuju zbog ugovora :lol:

@drummer

Posto vjerovatno nisi odgledao ni jednu utakmicu Rome nemoj molim te da pises gluposti.
Lijepo procitaj moj post o tome,napisao sam ako nije povreda u pitanju.Sto se tice gledanja Rome rijetko propustam utakmice svih nasih reprezentativaca a ako ne odgledam obavezno se,kad stignem,informisem kako su odigrali.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jan 2014, 15:41

Evil Genius II je napisao/la:
calcio je napisao/la: Moze se i nesto pametno procitati s vremena na vrijeme. ;)
covjek je imao smijesno mali radijus kretanja, nije se trudio ni na treninzima ni na utakmicama, bukvalno je oteo tottiju penal protiv sampdorije, udario lamelu nakon tekme u udinama, teatralno reagovao na svaki pas koji mu se ne uputi i kratko receno - ponasao se kao diva. vjerujem da i sam poznajes rimski temperament tako da nije nikakvo cudo sto se cijela stiuacija zavrsila tako kako se zavrsila. uostalom, i mirko je otisao jer su ga navijaci uzeli na zub. je li ih i tad sabatini potplatio? osvaldo nokautirao fontea na treningu sotona. je li i to sabatinijevo maslo?
Jest problematican lik ali imao je i svojih pozitivnih strana. Dobar prijatelj sa Tottijem, kada je u formi vrlo dobar napadac. Ali bas zbog tih problema ga se klub htio rjesiti. Plus sto je ponuda bila dobra a Romi trebale pare za kupovinu novih igraca. On nije htio uopste da ide, odbijao ponudu za ponudom. I onda je pocelo to sa navijacima, cak mu pisali grafite na kuci. Sjecam se da je na pocetku priprema bio povrijedjen ili nesto slicno ali mu je klub bez obzira na to naredio da se mora pojaviti u Trigoriji jer su znali da ce ga tamo docekati navijaci. Tada su i Pjanica napali, i on je imao ponudu od Tottenhama ali ni njemu se nije islo tamo. Srecom negdje u to vrijeme he dosao Garcia i rekao Sabatiniju da mora zadrzati Pjanica. Eto to su stvari koje su se pricale po twitteru i na drugim mjestima u to vrijeme. Kao sto sam rekao, nije 100% provjereno ali meni zvuci vrlo uvjerljivo.
Kada su transferi u Italiji u pitanju, to je prava sapunica, nema sta se ne desava. :)

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 jan 2014, 15:45

@calcio valjda imas dovoljno godina da razumijes da se Osvaldo posvadjao s navihacima i otada je sve krenulo. Stvari koje pises nit imaju smisla nit su iatinite.

Al ovaj batko je neki klaun ocito :lol:
Cuj produkt agresorskog unistenja BiH :lol: e kakvih sve likova ima za nepovjerovat.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jan 2014, 15:52

ElLoco7 je napisao/la:@calcio valjda imas dovoljno godina da razumijes da se Osvaldo posvadjao s navihacima i otada je sve krenulo. Stvari koje pises nit imaju smisla nit su iatinite.

Al ovaj batko je neki klaun ocito :lol:
Cuj produkt agresorskog unistenja BiH :lol: e kakvih sve likova ima za nepovjerovat.
Ne znam sta mi bi, zaboravio sam da se ljetos i ovo desilo

http://football-italia.net/36260/roma-wiretap-row" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto to je u stvari ono sto sam ja napisao. Kao sto rekoh, to je sapunica. :lol:

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 jan 2014, 15:55

Pa svejedno kakve to veze ima sa tvojom izjavom da su potplatili navijace? pa nije to bh premier liga.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 jan 2014, 15:57

@calcio, jedina istina od svega toga je da je garcia stopirao odlazak pjanica tj sabatini je morao prodati ili pjanica ili lamelu, a garcia je odlucio da mu je mire potrebniji. to oko osvalda su gluposti u koje ne mogu da vjerujem da ti vjerujes, a taj snimljeni razgovor (pod pretpostavkom da je isti legitiman, a ne glasina) je davno prezvakana prica u kojoj se definitivno nigdje nije spomenulo potplacivanje navijaca. uostalom, s povredama ili ne svi igraci su bili duzni da se pojave na pocetku priprema pa tako i ovaj ludjak.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jan 2014, 16:00

Nije premijer liga ali je mentalitet slican. PLus sto su mnogo vece pare u pitanju pa s tim u vezi, sam donesi zaklucak sta to onda znaci.
Shvati da se takve stvari desavaju. Sportski sef (Sabatini) diskutuje sa drugim sefom kako njihov igrac mora doci da ga izvrijedjaju igraci kako bi ga to natjeralo da prihvati ponudu. Korak od toga pa da potplati nekoga da mu napise par grafita na kuci nije tako velik... pogotovo ako se radi o 17 miliona funti.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 26 jan 2014, 16:00

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić ni ovu utakmicu, drugu u nizu, nije počeo od prve minute, već je dobio priliku na klupe.Trener Rome Rudi Garcija Pjanića je u igru uveo u drugom poluvremenu, kada je na terenu zamijenio Nainngolana. Nakon utakmice, Garcija je otkrio novinarima zašto je Pjanić sjedio na klupi. “Nema tu skrivenih namjera. Miralem ima određenih problema sa fizičkom spremom i to je jedini razlog zašto nije počeo ovu utakmicu”, rekao je Garcija.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 26 jan 2014, 16:02

boli me uho za romu, city ,studgard itd
pratim svaku njihovu tekmu radi nasi igraca... jedino sta zelim da kazem
MIRE NIJE ZA KLUPE... dvije tekme zaredom tu smrdi nesta
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

elansa
Kontakt:

Post Postao/la elansa » 26 jan 2014, 16:03

Romanista10 je napisao/la:Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić ni ovu utakmicu, drugu u nizu, nije počeo od prve minute, već je dobio priliku na klupe.Trener Rome Rudi Garcija Pjanića je u igru uveo u drugom poluvremenu, kada je na terenu zamijenio Nainngolana. Nakon utakmice, Garcija je otkrio novinarima zašto je Pjanić sjedio na klupi. “Nema tu skrivenih namjera. Miralem ima određenih problema sa fizičkom spremom i to je jedini razlog zašto nije počeo ovu utakmicu”, rekao je Garcija.
prsoslu takticka zamisao, ovu fizicka sprema, sljedecu ponovo takticka zamisao pa mozda onda pocne jednu, nervira me ovaj trener, nadam se da je istina a ne nesto drugo...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 jan 2014, 16:07

klasicni pritisak na Pjanica kako bi produzio ugovor..nije Roma prva koja ovo radi.... kako god,svi se slazu u jednom,a to je da je Pjanic ove sezone ako ne najbolji onda jedan od najboljih igraca Rome! navijaci ne zele ni cuti za moguci njegov odlazak,ali ja nesto mislim da ce on do kraja sljedece sedmice preci u PSG ili Man.United!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, prisonbreak i 46 gostiju.