Po meni idealni scenarij za nas Radnicki bi bio da ispadnemo iz ove preskupe lige i da na ne ulazimo u istu sve dok ne napravimo uslove priblizno onima kojima bi uz dodatna , sitna , ulaganja mogli igrati u PL. A plastikari sto ovde pojedinci navode je tema koja je vise puta pomenuta i ta cifra od 200K nije realna, mislim da je mnogo vise od toga jer sama plastika kosta taj iznos(za trenutne dimenzije naseg pomocnog) a gdje je postavljanje itd. Doduse postoji mogucnost povlacenja novca iz UEFA fondova sa dobro uradjenim projektima i stalnim apliciranje kod UEFA-e .Bilo bi dobro naci nekog ko ima iskustva i ko se konta u te stvari. Sve ovo opet ovisi o mnogo faktora , srece i znanja. Po meni bilo bi super da se "pobratimo" sa kojim Njemackim ili bilo kojim drugim dobrostojecim klubom i uspostaviti saradnju na neki nacin. Uglavnom , ja bih sada potpisao 5 godina igranja u saban ligi level 9 samo da konacno napravimo infrastrukturu na i oko stadiona.Koliko je to sve realno , pa i nije bas, nazalost, ali ne treba gubiti nadu.
Opet kazem, sretno nam.