p.s.Vidi klanova sto zapostavise Slobodu.
Pravda za Fukare.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa šta je Sloboda osvojila?Devil je napisao/la: p.s.Vidi klanova sto zapostavise Slobodu.![]()
Pravda za Fukare.![]()
Pa Intertoto cup.Nimla_RZ je napisao/la:Pa šta je Sloboda osvojila?Devil je napisao/la: p.s.Vidi klanova sto zapostavise Slobodu.![]()
Pravda za Fukare.![]()
Naravno da znam kakav bi ja navijac bio da to ne znamDevil je napisao/la:@Heller mozda si i upravu,isao sam po secanju,znam da su tako neke godine.
p.s.Vidi klanova sto zapostavise Slobodu.![]()
Pravda za Fukare.![]()
Gdjes' to čuo, samo ona tri su osvojila...Devil je napisao/la:Pa Intertoto cup.Nimla_RZ je napisao/la:Pa šta je Sloboda osvojila?Devil je napisao/la: p.s.Vidi klanova sto zapostavise Slobodu.![]()
Pravda za Fukare.![]()
![]()
Piše samo da su osvojili neku grupu 5 83'.Devil je napisao/la:Jeste Spanac ali nije Butra.![]()
p.s.Eto udji na Intertoto cup stranicu,i videces,mozda i na wikiu ima.
To je to,zadnja prepreka u Intertotu i prelazak u Kup Uefa,znaci ako si dosao do kraja necega znaci da si "prekuc'o".Nimla_RZ je napisao/la:Piše samo da su osvojili neku grupu 5 83'.Devil je napisao/la:Jeste Spanac ali nije Butra.![]()
Nije ni to,mislis kada je Piksi poslao Vasqueza koga jos nisu nasli.dubrava je napisao/la:Joj, ma to je onaj Španac kojeg je slomio onaj naš vrag iz zvezde, pomozi mi reći kako se zove, nakon ubačaja sa lijeve strane, kad ej ovaj primio loptu, izbacio ga, ovaj otišo u kukuruze, i ovaj "nas" dao gol..
uh, sto sam opisao
Intertoto kup nije imao konačnog pobjednika, osvajale su se grupe, ali takmičenje je bilo priznato od strane UefeNimla_RZ je napisao/la:Piše samo da su osvojili neku grupu 5 83'.Devil je napisao/la:Jeste Spanac ali nije Butra.![]()
E, to, to sam mislio..jebte, što zaboravljam imena...Devil je napisao/la:Nije ni to,mislis kada je Piksi poslao Vasqueza koga jos nisu nasli.dubrava je napisao/la:Joj, ma to je onaj Španac kojeg je slomio onaj naš vrag iz zvezde, pomozi mi reći kako se zove, nakon ubačaja sa lijeve strane, kad ej ovaj primio loptu, izbacio ga, ovaj otišo u kukuruze, i ovaj "nas" dao gol..
uh, sto sam opisao![]()
[youtube][/youtube]dubrava je napisao/la:E, to, to sam mislio..jebte, što zaboravljam imena...Devil je napisao/la:Nije ni to,mislis kada je Piksi poslao Vasqueza koga jos nisu nasli.dubrava je napisao/la:Joj, ma to je onaj Španac kojeg je slomio onaj naš vrag iz zvezde, pomozi mi reći kako se zove, nakon ubačaja sa lijeve strane, kad ej ovaj primio loptu, izbacio ga, ovaj otišo u kukuruze, i ovaj "nas" dao gol..
uh, sto sam opisao![]()
Pa jbt meni mi Zubi prvi pao na pamet,a vama zadnji.Javier je napisao/la:Salinas, Villaroya? Yebiga, vise ih i ne znam iz 90-ihJedino jos Zubi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.