Joj lika ba...Govorim da nema razlike kada se napravi liga bolan ! Drugo je to kada se igra pa ispada/ulazi u jacu/slabiju ligu. I nemoj me ucit kao da sam "Klinac" zna se kako se ide. Izvolite "Bolji" u prvu ligu, a u drugu idu "Amateri".amertiger je napisao/la:Ja ne kontam tvoju logiku... da se bezveze igraju te lige... valjda je cilj da igras protiv najboljih i da budes najbolji a ne da igras radi reda cisto i eto svejedno kako god i sta god bude?GracanicaAA je napisao/la:Ama ljudi ja vas nikad necu skontati !
Prva i Druga ili Treca liga je isto bolan ja ne znam zasto mjesate to ? Napravi se lige i igraj kao da ima tu sta ako igras prvu, drugu ili trecu ligu Boze.
Valjda je cilj da se uspostavi sistem sa pvom i drugom ligom da se iz druge lige ulazi u prvu i da se iz prve ispada u drugu. Fino iz prve ispadaju 3-4 managera iz druge ulaze 3-4 managera i igramo tako a ne da igramo bez ikakvog cilja ili bilo cega.... ja ne znam kako si to ti zamisljao u svojoj glavi ali nema nikakve logike ako si to zamisljao na bilo koji drugi nacin osim ovog sto sam ja opisao, ispravi me ako si zamisljao na drugi nacin i objasnim nam poentu toga
SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
GracanicaAA je napisao/la:Joj lika ba...Govorim da nema razlike kada se napravi liga bolan ! Drugo je to kada se igra pa ispada/ulazi u jacu/slabiju ligu. I nemoj me ucit kao da sam "Klinac" zna se kako se ide. Izvolite "Bolji" u prvu ligu, a u drugu idu "Amateri".amertiger je napisao/la:Ja ne kontam tvoju logiku... da se bezveze igraju te lige... valjda je cilj da igras protiv najboljih i da budes najbolji a ne da igras radi reda cisto i eto svejedno kako god i sta god bude?GracanicaAA je napisao/la:Ama ljudi ja vas nikad necu skontati !
Prva i Druga ili Treca liga je isto bolan ja ne znam zasto mjesate to ? Napravi se lige i igraj kao da ima tu sta ako igras prvu, drugu ili trecu ligu Boze.
Valjda je cilj da se uspostavi sistem sa pvom i drugom ligom da se iz druge lige ulazi u prvu i da se iz prve ispada u drugu. Fino iz prve ispadaju 3-4 managera iz druge ulaze 3-4 managera i igramo tako a ne da igramo bez ikakvog cilja ili bilo cega.... ja ne znam kako si to ti zamisljao u svojoj glavi ali nema nikakve logike ako si to zamisljao na bilo koji drugi nacin osim ovog sto sam ja opisao, ispravi me ako si zamisljao na drugi nacin i objasnim nam poentu toga
Ili sam ja lud ili si ti kontradiktoran drama... moze biti da je do mene ali mislim da je bitno da ostali shvataju poentu i da je cilj da uspustavimo zdrav sistem sa prvom i drugom ligom i da se zna koliko managera na kraju sezone ispada iz prve odnosno koliko ulazi iz druge u prvu....
Mes Que Un Club
Jeste zakomplikovali nesto sto je tako jednostavno hahahaha
A dajte ba kakva je ovo anketa da se glasa top 10/12 ??
Logicno da ce svi novi igraci i ovi sto su u drugom dijelu tabele glasati za drugu opciju (random) i da ce ona pobjediti. Ne mogu da vjerujem.

Anketa ce zavrsiti rezultatom
prva opcija (12 prvih na tabeli ce glasati za nju)
druga opcija (svi ostali glasaju za nju)
Rezultat 12:18 u korist druge opcije.
ko god je smislio ovo 

Logicno da ce svi novi igraci i ovi sto su u drugom dijelu tabele glasati za drugu opciju (random) i da ce ona pobjediti. Ne mogu da vjerujem.

Rezultat 12:18 u korist druge opcije.

-
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam rekao izvolite izaberite Pro igrače koji će igrati prvu ligu, a ostali amateri u drugu.arelinho je napisao/la:A dajte ba kakva je ovo anketa da se glasa top 10/12 ??![]()
![]()
Logicno da ce svi novi igraci i ovi sto su u drugom dijelu tabele glasati za drugu opciju (random) i da ce ona pobjediti. Ne mogu da vjerujem.![]()
Rezultat 12:18 u korist druge opcije.![]()
ko god je smislio ovo
Problem je sto fali 2 igrača!! Da bude 2 lige po 16 menadžera, a drugo je tri lige....
Nema potrebe da se ovoliko raspravlja, odmorite glave ovo dan dva , valja u novu sezonu.. 
Po meni je bolji ovaj sistem "prva i druga liga" nego random, al eto kako se glavni dogovore igracemo, nije frka..
@Gracanica, od tebe sam ocekivao cestitku za dvostruku titulu zato sto si najavljivao da me stizes i da padam
Ako ne javno, onda u pp
Pozz, nemojte se raspravljati daj da ova treca sezona bude jos bolja,, dabogda umro ko odustane

Po meni je bolji ovaj sistem "prva i druga liga" nego random, al eto kako se glavni dogovore igracemo, nije frka..
@Gracanica, od tebe sam ocekivao cestitku za dvostruku titulu zato sto si najavljivao da me stizes i da padam

Pozz, nemojte se raspravljati daj da ova treca sezona bude jos bolja,, dabogda umro ko odustane

-
- Kontakt:
Mislim da bi dobro bilo da u drugoj ligi bude budžet manji za jedan stepen, čisto zato da ne budu isti igrači u obje divizije.
gojzerica je napisao/la:Mislim da bi dobro bilo da u drugoj ligi bude budžet manji za jedan stepen, čisto zato da ne budu isti igrači u obje divizije.

-
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam predlagao to za drugu ligu, ali niko ništa.....gojzerica je napisao/la:Mislim da bi dobro bilo da u drugoj ligi bude budžet manji za jedan stepen, čisto zato da ne budu isti igrači u obje divizije.
Znaci ako neće 50m da se ide prva 150, a druga 100....
Dobra ideja.GracanicaAA je napisao/la:Ja sam predlagao to za drugu ligu, ali niko ništa.....gojzerica je napisao/la:Mislim da bi dobro bilo da u drugoj ligi bude budžet manji za jedan stepen, čisto zato da ne budu isti igrači u obje divizije.
Znaci ako neće 50m da se ide prva 150, a druga 100....

Stvarno komplikujete. Zar nije najrealnije da ovu sezonu da obe lige budu ravnopravne tj. da prvih 7 iz prve i prvih 7 iz druge lige sljedece sezone nastupaju u prvoj ligi dok ostatak nastupa u drugoj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Moderator
- Kontakt:
Fale 2 igraca dakle po ovome pravimo ovako 3 lige po 10 igraca. 2 lige od 14 i 16 i pritom 14 liga krece 2 dana prije jer kada se ude u igru sa 16 ekipa bit ce govoto na vrijeme. Ili cemo krenuti zajedno i 14 ce zavrsiti dva dana prije.
Birajte kako cemo igrati.
Prva liga : http://prntscr.com/8gys0u , ostali druga.
Prva liga : http://prntscr.com/8gys0u , ostali druga.
Sta mislis o tome da:GracanicaAA je napisao/la:Fale 2 igraca dakle po ovome pravimo ovako 3 lige po 10 igraca. 2 lige od 14 i 16 i pritom 14 liga krece 2 dana prije jer kada se ude u igru sa 16 ekipa bit ce govoto na vrijeme. Ili cemo krenuti zajedno i 14 ce zavrsiti dva dana prije.
prva liga bude 16 timova - 4 ispadaju
druga liga 14 timova - 4 ulaze
da ovi iz druge lige bude manje i da se bore za prva 4 mjesta bice im zanimljivije??
-
- Moderator
- Kontakt:
Tako sam i mislio da 16 bude prva, a 14 druga.arelinho je napisao/la:Sta mislis o tome da:GracanicaAA je napisao/la:Fale 2 igraca dakle po ovome pravimo ovako 3 lige po 10 igraca. 2 lige od 14 i 16 i pritom 14 liga krece 2 dana prije jer kada se ude u igru sa 16 ekipa bit ce govoto na vrijeme. Ili cemo krenuti zajedno i 14 ce zavrsiti dva dana prije.
da ovi iz druge lige bude manje i da se bore za prva 4 mjesta bice im zanimljivije??
Ma dobra je ideja samo da li se ostali slazu ? Ili ce neko reci da 2 ispadaju ? Jer realno je da 4 ispadaju bit ce Loudilo

Da nas je 10 u ligi pa onda treba 2 da ispadaju. Posto bi nas bilo 16 treba da ispadne 4.Ja evo prvi ako budem sljedece sezone medju ta 4 posljednja prihvatam pravila i idem u drugu ligu.GracanicaAA je napisao/la:Ma dobra je ideja samo da li se ostali slazu ? Ili ce neko reci da 2 ispadaju ? Jer realno je da 4 ispadaju bit ce Loudiloarelinho je napisao/la:Sta mislis o tome da:GracanicaAA je napisao/la:Fale 2 igraca dakle po ovome pravimo ovako 3 lige po 10 igraca. 2 lige od 14 i 16 i pritom 14 liga krece 2 dana prije jer kada se ude u igru sa 16 ekipa bit ce govoto na vrijeme. Ili cemo krenuti zajedno i 14 ce zavrsiti dva dana prije.

Samo ako ti nije problem da mi u pp ili ovdje objavis spisak od 30 ljudi koji su se prijavili da pogledam ?
arelinho je napisao/la:
Sta mislis o tome da:

1.suarez7---------------------------Nottingham Forest FC
2.EmirGz---------------------------FK Goražde
3.nedžad---------------------------AC Milan
4.Eld0rado--------------------------Kickers United
5.Ramsey16------------------------Arsenal
6.Pegi10----------------------------Barcelona
7.jopaa7----------------------------NK Metalac Osijek
8.black64---------------------------FK Zeljeznicar
9.X31987--------------------------FK Sarajevo
10.breskva--------------------------NK Vlašić 1926
11.gojzerica------------------------St. Pauli
12.arelinho-------------------------TSV Munchen 1860
13.S-Y-L-A-R-----------------------NK Čelik
14.amertiger-----------------------Tigres FC
15.Omerbavarac-------------------FC Paulaner
16.Celtic----------------------------Celtic FC
17.Afterlife-------------------------U.C. Albinoleffe
18.nokee95-------------------------NK Jedinstvo
19.geoxx----------------------------FK Olimpic
20.Mramic--------------------------Nk Bihac
21.MirsoNi---------------------------FC Boston United
22.DR.HOUSE----------------------Impact FK
23.Frankie--------------------------KAA Gent
24.wayneroo-----------------------Manchester United
25.GracanicaAA-------------------New York City FC
26.Keenan.-------------------------Chelsea
27.Forster-------------------------NK Jedinstvo D.D.
28.Huseinagic---------------------RB Leipzig
29.Samir--------------------------NK Borac Izacic
30.Unofficialpage---------------
Ja se slazem. 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
-
- Moderator
- Kontakt:
1.suarez7---------------------------Nottingham Forest FC
2.EmirGz---------------------------FK Goražde
3.nedžad---------------------------AC Milan
4.Eld0rado--------------------------Kickers United
5.Ramsey16------------------------Arsenal
6.Pegi10----------------------------Barcelona
7.jopaa7----------------------------NK Metalac Osijek
8.black64---------------------------FK Zeljeznicar
9.X31987--------------------------FK Sarajevo
10.breskva--------------------------NK Vlašić 1926
11.gojzerica------------------------St. Pauli
12.arelinho-------------------------TSV Munchen 1860
13.S-Y-L-A-R-----------------------NK Čelik
14.amertiger-----------------------Tigres FC
15.Omerbavarac-------------------FC Paulaner
16.Celtic----------------------------Celtic FC
17.Afterlife-------------------------U.C. Albinoleffe
18.nokee95-------------------------NK Jedinstvo
19.geoxx----------------------------FK Olimpic
20.Mramic--------------------------Nk Bihac
21.MirsoNi---------------------------FC Boston United
22.DR.HOUSE----------------------Impact FK
23.Frankie--------------------------KAA Gent
24.wayneroo-----------------------Manchester United
25.GracanicaAA-------------------New York City FC
26.Keenan.-------------------------Chelsea
27.Forster-------------------------NK Jedinstvo D.D.
28.Huseinagic---------------------RB Leipzig
29.Samir--------------------------NK Borac Izacic
30.Unofficialpage----------------TSG Hoffenheim
-
- Kontakt:
čini mi se da je @unofficial izabrao Hoffenheim
Da, ovakoarelinho je napisao/la: Sta mislis o tome da:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.