Е $ ' $ ' " " о $ & " , ' су ' % ? " !!!Ton1 je napisao/la:I uz to nam "mater balijsku"... baš onako kako dolikuje vama divljacima zatrovanim nacionalizmomSokolovi je napisao/la:Zasluzena pobjeda Slavije.Momcima svaka cast,srcem su igrali.Atmosfera na stadionu je bila odlicna i na kraju kad su se komsije vracele kuci za ispracaj pjesma A sad adio.Komsije bez ljutnje
FK Slavija
-
Ultras_Slavija
- Kontakt:
Re: FK Slavija
Sta fali fesovima?Ultras_Slavija je napisao/la:Е $ ' $ ' " " о $ & " , ' су ' % ? " !!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Ultras_Slavija
- Kontakt:
" ' $ " " ? % & " " $ на сјеверу & " $ $ " ....pile87 je napisao/la:Sta fali fesovima?Ultras_Slavija je napisao/la:Е $ ' $ ' " " о $ & " , ' су ' % ? " !!!
Jesam ja sam ultra saban, sa sjevera, nego pusti se ti fesova ziv bioUltras_Slavija je napisao/la:" ' $ " " ? % & " " $ на сјеверу & " $ $ " ....pile87 je napisao/la:Sta fali fesovima?Ultras_Slavija je napisao/la:Е $ ' $ ' " " о $ & " , ' су ' % ? " !!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Ultras_Slavija
- Kontakt:
Ultras_Slavija je napisao/la:Sta fali fesovima?Ultras_Slavija je napisao/la:Е $ ' $ ' " " о $ & " , ' су ' % ? " !!!
А " " $ $ " ? струнф с југа ... ја ' ' $ $ на & & је $ " " " а зна се " су " ?
Vi nekome govorite da je šaban? Vi ultarasi fol? Ne nasmijavaj me svega ti. Vi uopšte niste navijačka skupina!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nemoj tako oni su najjaci na balkanu ako ne i sire
nego sta vam je pisalo na onom transu ? Posto je nepismen onaj ko je ono pisao pa nisam mogao da desifrujem
nego sta vam je pisalo na onom transu ? Posto je nepismen onaj ko je ono pisao pa nisam mogao da desifrujem
Kakvi fesovi , šta pričaš ti, jesil dobarUltras_Slavija je napisao/la:Е $ ' $ ' " " о $ & " , ' су ' % ? " !!!Ton1 je napisao/la:I uz to nam "mater balijsku"... baš onako kako dolikuje vama divljacima zatrovanim nacionalizmomSokolovi je napisao/la:Zasluzena pobjeda Slavije.Momcima svaka cast,srcem su igrali.Atmosfera na stadionu je bila odlicna i na kraju kad su se komsije vracele kuci za ispracaj pjesma A sad adio.Komsije bez ljutnje
Pusti debila Pile vidiš da je nepismen citiram:"HVALILI FESOVI" :Da pojma nema da treba "FALILI FESOVI" .I on nekom o Šabanima priča poserem mu se nastavniku srpskog-hrvatskog -bosanskog( ili kako hoče već) kako ga pusti da završi školu ako je istu završio ikako!pile87 je napisao/la:Sta fali fesovima?Ultras_Slavija je napisao/la:Е $ ' $ ' " " о $ & " , ' су ' % ? " !!!
Sarajevo ljubavi moja!
Izgleda da im je nepismenost vrlina ha,ha,ha,.........Samo F.K.S !! je napisao/la:Nemoj tako oni su najjaci na balkanu ako ne i sire![]()
Sarajevo ljubavi moja!
-
Ultras_Slavija
- Kontakt:
Хахахахаха "Х" ' " & вас !!! а $ се на оној ? ? " то не ' ? / " " , " & " своје " $ ' " " група ? не то је " % ствар , ја " ' $ ' & & ' " " се, " % $ не " $ $ фесове " овај пут су ' ? !!!
.... А $ $ а $ $ " & зна $ " & зна $ !!!!! :***
Je li i ovo namjerno:" ugledali se na ostatak lige poput manijaka i (pazi ovo) HORDA "ili je hordi e jbg sad ja još i lažov ispadam a gdje god je greška vi ko fol namjerno to.Gore ovu grešku napisao lik pod nikom Teodosić Miloš samo da se zna. :DEvo greške opet i kod tebe jeli DAL ili DA LI ako si napisao ili (štoje ispravno )onda si trebao i da li smo mi navij.........i mješaš ekavski i ijekavski sledeće i ponjeti(netačno ,treba ponijeti)a fesove su za tvoj info nosili i u Srbiji dugo dugo godina a ja lićno nisam time opterečen da li nosim fes,kapu ili šubaru mada najviše volim onu Titovu partizanku. A i tebi bi bilo bolje da malo učiš, pa bi vidio da je i Vuk Karadžić(tvorac modernog srpskog pisma) nosio fes ali je bio pismeniji od vas pojedinaca na forumu i tribini .Izvini ako sam te nećim uvrijedio ali stvarno mi bode oči kad je neko nepismen a ruga se drugom,usput iskrene čestitke za borbenost i samo radi tog vam čestitam na pobjedi koju ste zbog te borbenosti i zaslužili!Živio ti meni!Ultras_Slavija je napisao/la:Хахахахаха "Х" ' " & вас !!! а $ се на оној ? ? " то не ' ? / " " , " & " своје " $ ' " " група ? не то је " % ствар , ја " ' $ ' & & ' " " се, " % $ не " $ $ фесове " овај пут су ' ? !!!.... А $ $ а $ $ " & зна $ " & зна $ !!!!! :***
Sarajevo ljubavi moja!
Pretpostavlja se da ce novi sef st.staba SLAVIJE biti g.BORIS BUNJAKUltras_Slavija je napisao/la:Хахахахаха "Х" ' " & вас !!! а $ се на оној ? ? " то не ' ? / " " , " & " своје " $ ' " " група ? не то је " % ствар , ја " ' $ ' & & ' " " се, " % $ не " $ $ фесове " овај пут су ' ? !!!.... А $ $ а $ $ " & зна $ " & зна $ !!!!! :***
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Ma pusti chobane sta se raspravljas vidis da im je vokrisekac je napisao/la:Je li i ovo namjerno:" ugledali se na ostatak lige poput manijaka i (pazi ovo) HORDA "ili je hordi e jbg sad ja još i lažov ispadam a gdje god je greška vi ko fol namjerno to.Gore ovu grešku napisao lik pod nikom Teodosić Miloš samo da se zna. :DEvo greške opet i kod tebe jeli DAL ili DA LI ako si napisao ili (štoje ispravno )onda si trebao i da li smo mi navij.........i mješaš ekavski i ijekavski sledeće i ponjeti(netačno ,treba ponijeti)a fesove su za tvoj info nosili i u Srbiji dugo dugo godina a ja lićno nisam time opterečen da li nosim fes,kapu ili šubaru mada najviše volim onu Titovu partizanku. A i tebi bi bilo bolje da malo učiš, pa bi vidio da je i Vuk Karadžić(tvorac modernog srpskog pisma) nosio fes ali je bio pismeniji od vas pojedinaca na forumu i tribini .Izvini ako sam te nećim uvrijedio ali stvarno mi bode oči kad je neko nepismen a ruga se drugom,usput iskrene čestitke za borbenost i samo radi tog vam čestitam na pobjedi koju ste zbog te borbenosti i zaslužili!Živio ti meni!Ultras_Slavija je napisao/la:Хахахахаха "Х" ' " & вас !!! а $ се на оној ? ? " то не ' ? / " " , " & " своје " $ ' " " група ? не то је " % ствар , ја " ' $ ' & & ' " " се, " % $ не " $ $ фесове " овај пут су ' ? !!!.... А $ $ а $ $ " & зна $ " & зна $ !!!!! :***
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Ako misliš na Slaviju,Slavija ima svoje "sokolove"prigoda je napisao/la:Vi nekome govorite da je šaban? Vi ultarasi fol? Ne nasmijavaj me svega ti. Vi uopšte niste navijačka skupina!
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Ostavi ti mog druga sa tribine na miru,kaj si takav? Ispricaj mu seUltras_Slavija je napisao/la:Ultras_Slavija je napisao/la:Sta fali fesovima?Ultras_Slavija je napisao/la:Е $ ' $ ' " " о $ & " , ' су ' % ? " !!!
А " " $ $ " ? струнф с југа ... ја ' ' $ $ на & & је $ " " " а зна се " су " ?
Njih 100 pjeva samo nacionalisticke pjesme i nista vise,po meni to nije navijacka skupina,vec horRagazziDelSud je napisao/la:Ako misliš na Slaviju,Slavija ima svoje "sokolove"prigoda je napisao/la:Vi nekome govorite da je šaban? Vi ultarasi fol? Ne nasmijavaj me svega ti. Vi uopšte niste navijačka skupina!koja spada među sami vrh navijačkih grupa,
![]()
![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- RagazziDelSud
- Kontakt:
ma znam.....harry_90 je napisao/la:Njih 100 pjeva samo nacionalisticke pjesme i nista vise,po meni to nije navijacka skupina,vec horRagazziDelSud je napisao/la:Ako misliš na Slaviju,Slavija ima svoje "sokolove"prigoda je napisao/la:Vi nekome govorite da je šaban? Vi ultarasi fol? Ne nasmijavaj me svega ti. Vi uopšte niste navijačka skupina!koja spada među sami vrh navijačkih grupa,
![]()
![]()
Imaju,uzeli od Delija sto pjevaju grobarima "JASNO JE KO DAN VOLIS PARTIZAN",al u horu tate Dodika,ovako p(j)evaju .. kad si bio dijete malo komsija te silovao,jasno je ko dan on je musliman ... jadan hor sa takvim dirigentom 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Kakav Dodik mi smo iz SDS-aharry_90 je napisao/la:Imaju,uzeli od Delija sto pjevaju grobarima "JASNO JE KO DAN VOLIS PARTIZAN",al u horu tate Dodika,ovako p(j)evaju .. kad si bio dijete malo komsija te silovao,jasno je ko dan on je musliman ... jadan hor sa takvim dirigentom
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.