FK Slavija

Ultras_Slavija
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Ultras_Slavija » 10 avg 2010, 23:03

Ton1 je napisao/la:
Sokolovi je napisao/la:Zasluzena pobjeda Slavije.Momcima svaka cast,srcem su igrali.Atmosfera na stadionu je bila odlicna i na kraju kad su se komsije vracele kuci za ispracaj pjesma A sad adio :lol: .Komsije bez ljutnje ;)
I uz to nam "mater balijsku"... baš onako kako dolikuje vama divljacima zatrovanim nacionalizmom ;)
Е $ ' $ ' " " о $ & " , ' су ' % ? " !!! 8-)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 avg 2010, 23:09

Ultras_Slavija je napisao/la:Е $ ' $ ' " " о $ & " , ' су ' % ? " !!! 8-)
Sta fali fesovima?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Ultras_Slavija
Kontakt:

Post Postao/la Ultras_Slavija » 10 avg 2010, 23:16

pile87 je napisao/la:
Sta fali fesovima?
" ' $ " " ? % & " " $ на сјеверу & " $ $ " .... 8-)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 avg 2010, 23:17

Ultras_Slavija je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Sta fali fesovima?
" ' $ " " ? % & " " $ на сјеверу & " $ $ " .... 8-)
Jesam ja sam ultra saban, sa sjevera, nego pusti se ti fesova ziv bio
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Ultras_Slavija
Kontakt:

Post Postao/la Ultras_Slavija » 10 avg 2010, 23:28

Sta fali fesovima?

А " " $ $ " ? струнф с југа ... ја ' ' $ $ на & & је $ " " " а зна се " су " ? ;)

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 10 avg 2010, 23:31

Vi nekome govorite da je šaban? Vi ultarasi fol? Ne nasmijavaj me svega ti. Vi uopšte niste navijačka skupina!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 avg 2010, 23:40

Nemoj tako oni su najjaci na balkanu ako ne i sire :D

nego sta vam je pisalo na onom transu ? Posto je nepismen onaj ko je ono pisao pa nisam mogao da desifrujem

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 11 avg 2010, 00:28

Ton1 je napisao/la:
Sokolovi je napisao/la:Zasluzena pobjeda Slavije.Momcima svaka cast,srcem su igrali.Atmosfera na stadionu je bila odlicna i na kraju kad su se komsije vracele kuci za ispracaj pjesma A sad adio :lol: .Komsije bez ljutnje ;)
I uz to nam "mater balijsku"... baš onako kako dolikuje vama divljacima zatrovanim nacionalizmom ;)
Е $ ' $ ' " " о $ & " , ' су ' % ? " !!! 8-)
Kakvi fesovi , šta pričaš ti, jesil dobar :?:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 avg 2010, 00:37

pile87 je napisao/la:
Sta fali fesovima?
Pusti debila Pile vidiš da je nepismen citiram:"HVALILI FESOVI" :Da pojma nema da treba "FALILI FESOVI" .I on nekom o Šabanima priča poserem mu se nastavniku srpskog-hrvatskog -bosanskog( ili kako hoče već) kako ga pusti da završi školu ako je istu završio ikako! :lol: :P ;) :) :D :D :D :D :D :D
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 avg 2010, 00:41

Samo F.K.S !! je napisao/la:Nemoj tako oni su najjaci na balkanu ako ne i sire :D

nego sta vam je pisalo na onom transu ? Posto je nepismen onaj ko je ono pisao pa nisam mogao da desifrujem
Izgleda da im je nepismenost vrlina ha,ha,ha,......... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Sarajevo ljubavi moja!

Ultras_Slavija
Kontakt:

Post Postao/la Ultras_Slavija » 11 avg 2010, 00:52

Хахахахаха "Х" ' " & вас !!! а $ се на оној ? ? " то не ' ? / " " , " & " своје " $ ' " " група ? не то је " % ствар , ја " ' $ ' & & ' " " се, " % $ не " $ $ фесове " овај пут су ' ? !!! ;) .... А $ $ а $ $ " & зна $ " & зна $ !!!!! :***

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 avg 2010, 01:02

Ultras_Slavija je napisao/la:Хахахахаха "Х" ' " & вас !!! а $ се на оној ? ? " то не ' ? / " " , " & " своје " $ ' " " група ? не то је " % ствар , ја " ' $ ' & & ' " " се, " % $ не " $ $ фесове " овај пут су ' ? !!! ;) .... А $ $ а $ $ " & зна $ " & зна $ !!!!! :***
Je li i ovo namjerno:" ugledali se na ostatak lige poput manijaka i (pazi ovo) HORDA "ili je hordi e jbg sad ja još i lažov ispadam a gdje god je greška vi ko fol namjerno to.Gore ovu grešku napisao lik pod nikom Teodosić Miloš samo da se zna. :DEvo greške opet i kod tebe jeli DAL ili DA LI ako si napisao ili (štoje ispravno )onda si trebao i da li smo mi navij.........i mješaš ekavski i ijekavski sledeće i ponjeti(netačno ,treba ponijeti)a fesove su za tvoj info nosili i u Srbiji dugo dugo godina a ja lićno nisam time opterečen da li nosim fes,kapu ili šubaru mada najviše volim onu Titovu partizanku. A i tebi bi bilo bolje da malo učiš, pa bi vidio da je i Vuk Karadžić(tvorac modernog srpskog pisma) nosio fes ali je bio pismeniji od vas pojedinaca na forumu i tribini .Izvini ako sam te nećim uvrijedio ali stvarno mi bode oči kad je neko nepismen a ruga se drugom,usput iskrene čestitke za borbenost i samo radi tog vam čestitam na pobjedi koju ste zbog te borbenosti i zaslužili!Živio ti meni! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 avg 2010, 01:49

Ultras_Slavija je napisao/la:Хахахахаха "Х" ' " & вас !!! а $ се на оној ? ? " то не ' ? / " " , " & " своје " $ ' " " група ? не то је " % ствар , ја " ' $ ' & & ' " " се, " % $ не " $ $ фесове " овај пут су ' ? !!! ;) .... А $ $ а $ $ " & зна $ " & зна $ !!!!! :***
Pretpostavlja se da ce novi sef st.staba SLAVIJE biti g.BORIS BUNJAK

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 11 avg 2010, 17:24

sekac je napisao/la:
Je li i ovo namjerno:" ugledali se na ostatak lige poput manijaka i (pazi ovo) HORDA "ili je hordi e jbg sad ja još i lažov ispadam a gdje god je greška vi ko fol namjerno to.Gore ovu grešku napisao lik pod nikom Teodosić Miloš samo da se zna. :DEvo greške opet i kod tebe jeli DAL ili DA LI ako si napisao ili (štoje ispravno )onda si trebao i da li smo mi navij.........i mješaš ekavski i ijekavski sledeće i ponjeti(netačno ,treba ponijeti)a fesove su za tvoj info nosili i u Srbiji dugo dugo godina a ja lićno nisam time opterečen da li nosim fes,kapu ili šubaru mada najviše volim onu Titovu partizanku. A i tebi bi bilo bolje da malo učiš, pa bi vidio da je i Vuk Karadžić(tvorac modernog srpskog pisma) nosio fes ali je bio pismeniji od vas pojedinaca na forumu i tribini .Izvini ako sam te nećim uvrijedio ali stvarno mi bode oči kad je neko nepismen a ruga se drugom,usput iskrene čestitke za borbenost i samo radi tog vam čestitam na pobjedi koju ste zbog te borbenosti i zaslužili!Živio ti meni! ;)
Ma pusti chobane sta se raspravljas vidis da im je vokri :D Nek pale na svoj forum ...Uzece im bodove i Sloboda hahaha :D
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 12 avg 2010, 00:03

prigoda je napisao/la:Vi nekome govorite da je šaban? Vi ultarasi fol? Ne nasmijavaj me svega ti. Vi uopšte niste navijačka skupina!
Ako misliš na Slaviju,Slavija ima svoje "sokolove" :mrgreen: koja spada među sami vrh navijačkih grupa, :mrgreen: :mrgreen: :P
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 12 avg 2010, 00:05

Sta fali fesovima?

А " " $ $ " ? струнф с југа ... ја ' ' $ $ на & & је $ " " " а зна се " су " ? ;)
Ostavi ti mog druga sa tribine na miru,kaj si takav? Ispricaj mu se :P :mrgreen: :!:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 avg 2010, 00:06

RagazziDelSud je napisao/la:
prigoda je napisao/la:Vi nekome govorite da je šaban? Vi ultarasi fol? Ne nasmijavaj me svega ti. Vi uopšte niste navijačka skupina!
Ako misliš na Slaviju,Slavija ima svoje "sokolove" :mrgreen: koja spada među sami vrh navijačkih grupa, :mrgreen: :mrgreen: :P
Njih 100 pjeva samo nacionalisticke pjesme i nista vise,po meni to nije navijacka skupina,vec hor :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 12 avg 2010, 00:10

harry_90 je napisao/la:
RagazziDelSud je napisao/la:
Njih 100 pjeva samo nacionalisticke pjesme i nista vise,po meni to nije navijacka skupina,vec hor :D
ma znam..... :twisted: kada nemaju pjesme :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 avg 2010, 00:12

Imaju,uzeli od Delija sto pjevaju grobarima "JASNO JE KO DAN VOLIS PARTIZAN",al u horu tate Dodika,ovako p(j)evaju .. kad si bio dijete malo komsija te silovao,jasno je ko dan on je musliman ... jadan hor sa takvim dirigentom :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 12 avg 2010, 00:35

harry_90 je napisao/la:Imaju,uzeli od Delija sto pjevaju grobarima "JASNO JE KO DAN VOLIS PARTIZAN",al u horu tate Dodika,ovako p(j)evaju .. kad si bio dijete malo komsija te silovao,jasno je ko dan on je musliman ... jadan hor sa takvim dirigentom :lol:
Kakav Dodik mi smo iz SDS-a :D :D :D
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.