Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
de mi slikaj skilove od ovog karavdica sto sam ranije ss postavljaoHeller je napisao/la:Ja sam Grahovca džaba doveo, moj savjet prvo jednu godinu loan, pa onda free.
Ma kad igras sa ekipom za koju navijas, odmah je ljepse nekakoEvil Genius II je napisao/la:4-3-3 sam igrao sa interom, dvije varijacije tj jedna ofanzivna, druga nesto opreznija protiv jacih ekipa i hladno sam uzeo drugo mjesto (juve je ipak bio prejak).Guarin14 je napisao/la:Ma ne ide sto je Inter los
Od 14 utakmica u dvije nisam gola primio, ko god ima malo jaca krila, zaklase, iako sam doveo Darmiana i Van der Wiela na bekove. Cak nemam ni neku dominaciju u veznom redu, naprotiv, ali gura se..Nakon 10 kola sam tek sesti, valjda bude bolje.
Navikao sam na formacije preko krila u proslim FM - ovima, a igraci koje imam, ne mogu igrati u takvim formacijama. Istrpiti sezonu i nadati se kojoj kinti od Thohira, da se kakva krila dovedu.
.............................begovic.........................
peruzzi..........vidic...............j.jesus..........dodo
.............................medel..........................
.................guarin..............kovacic...............
bernardeschi...................................gabbiadini
...............................osvaldo.......................
prodao handanovica arsenalu (21 mil), nagatomoa psg-u (12) i jonathana atalanti (2.4), a doveo begovica (6), peruzzija (4.5), bernardeschija (10), gabbiadinija (7), kranevittera (10) + posudio campbella iz arsenala kao backup na krilu. izbris'o sam sejv jer sam pres'o s PC na laptop, iako mi je sad zao kad napisah ovaj sastav, al' moze se, nije los inter nimalo
p.s. zasto inter? zato sto je roma prejaka
Ja sam nakon prve sezone Benka prodao Arapima za 5mil a ostavio Velkoskog i biBLijuBitiSrcemVezan je napisao/la:Hoce Rapid Bec Krstu na posudbu. To bre nece da moze
Doveo ga odmah prvu sezonu, taman 30.8 puni 18god i dolaziNKMramor je napisao/la:Tako mlad, a već 54 nastupa za reprezentaciju...Strašan napadač...
Koja sezona, klub, ss Barbose?manning18 je napisao/la:sam igra hhh![]()
Izgasi antivirus pa instaliraj update ponovojohnnyyK je napisao/la:evo upravo instalirao igricu i kopirao update što je postavio @JoseMourinho i opet mi nisu igrači pravi.Je li imao netko sličnu situaciju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.