Nice. Na njemačkom ima i 13. knjiga u kojoj se pružaju neke dodatne informacije o likovima i nešto je skuplja od ostalih.
https://www.thalia.at/shop/home/artikel ... 1001144285
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nice. Na njemačkom ima i 13. knjiga u kojoj se pružaju neke dodatne informacije o likovima i nešto je skuplja od ostalih.
Evo našao sam i tu koja ti je bila između 12 i 1:
prva sezona vrhunska, druga mi je više smor, ali svakako pogledaj ako imaš vremena
Prije nekih 10-ak minuta odgledao posljednju epizodu animea.
Ma do sada niti jedna ta teorija nije bila ni blizu da pogodi bilo šta. Jednostavno Oda je nepredvidiv, ima neku genijalnu ideju, i zato i traje sve ovo evo već 25 godina. Jbg ja sam u srednjoj to počeo pratiti, na faxu bio prestao, jedan drug koji to prati mi dao neke cdove sa epizodama da pogledam sta se desilo, i od tada evo u 30tim i dalje redovno ispratim šta se dešava, a mislim da ce sigurno trajati još barem 5 godina.
Ma sumnjam da će iko u potpunosti moći pogoditi kako će se stvari odvijati, što kažeš genijalan je lik, uvijek ima nekog asa u rukavu, može te haman u svakom chapteru nečim novim iznenaditi. I ja očekujem da će ovo potrajati barem još 5 godina, Elbaph tek počeo, a možda se nađe još nešto prije finalnog arca.LegendKiller je napisao/la: ↑01 feb 2025, 19:13Ma do sada niti jedna ta teorija nije bila ni blizu da pogodi bilo šta. Jednostavno Oda je nepredvidiv, ima neku genijalnu ideju, i zato i traje sve ovo evo već 25 godina. Jbg ja sam u srednjoj to počeo pratiti, na faxu bio prestao, jedan drug koji to prati mi dao neke cdove sa epizodama da pogledam sta se desilo, i od tada evo u 30tim i dalje redovno ispratim šta se dešava, a mislim da ce sigurno trajati još barem 5 godina.
Ima ljudi zajedno sa djecom prate.
Trajat ce sigurno jos 5 do 7 godina. Gledam od kad je pocelo, prvu epizodu na RTL2 gledaoMaestro^^ je napisao/la: ↑01 feb 2025, 23:38Ma sumnjam da će iko u potpunosti moći pogoditi kako će se stvari odvijati, što kažeš genijalan je lik, uvijek ima nekog asa u rukavu, može te haman u svakom chapteru nečim novim iznenaditi. I ja očekujem da će ovo potrajati barem još 5 godina, Elbaph tek počeo, a možda se nađe još nešto prije finalnog arca.LegendKiller je napisao/la: ↑01 feb 2025, 19:13Ma do sada niti jedna ta teorija nije bila ni blizu da pogodi bilo šta. Jednostavno Oda je nepredvidiv, ima neku genijalnu ideju, i zato i traje sve ovo evo već 25 godina. Jbg ja sam u srednjoj to počeo pratiti, na faxu bio prestao, jedan drug koji to prati mi dao neke cdove sa epizodama da pogledam sta se desilo, i od tada evo u 30tim i dalje redovno ispratim šta se dešava, a mislim da ce sigurno trajati još barem 5 godina.
Ima ljudi zajedno sa djecom prate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.