BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
Nakon ovog kola nasih klubova, tri poraza i jedan remi. Zrinjski nam je bod donio za drzavni koeficijent..
normalno da je zrinjski znao kad je rok za plaćanje dugova bio do 31.3.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Po cemu je to Zeljo trebao primiti 11 golova, ne lupaj tu bezveze sta smo trebali bez golmana igrati.moRAja je napisao/la:Buu znaci ja nisam korektan ako sam napisao istinu da je Željo trebao primit 11 golova. Ne kontam?? Jesi li ti gledao Plzen- Zeljeznicar
Jbte ljudi su jaci i vjerovatno ce nas i na kosevu uzeti ali mi nije jasno sta zelis postici tolikim preseravanjem.
I da na kraju se nadamo prolazu dok god sanse ima

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ne mogu vjerovati da neko misli da sam napisao bukvalno da je Zeljo trebao primiti 11 golova. Mislio sam na 11 100%-nih Plzenovih sansi iz 11 drama odradjenih akcija ali posto vidim da ne ntateko bas dobro lagano cu se povuci s ove teme. Zelji zelim mnogo srece a pojedincima ovde vise bistrine u razmisljanju
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Pomijesani su mi osjecaji.
Zeljeznicar je ostvario prihvatljiv rezultat za uzvrat, ali im opet ne dajem velike sanse, mada se nadam prolasku.
Siroki je takodjer ostvario rezultat koji im moze znaciti prolaz uz minimalnu pobjedu. Njima dajem puno vise sanse nego Zeljeznicaru, jer je Siroki pokazao da je bolji, bolje su stojali na terenu, vise prijatili, zasluzili su i veceras pobjedu, ali ih gol nije isao. Nisam razocaran zbog poraza, tuzan sam, jer nakon stizanja 2 gola zaostatka i nekoliko prilika za preokret ne mogu vjerovat da su dobili onakav gol, gdje je bila obrana?
Zrinjski nisam gledao, ali sto se tice rezultata mogu reci da sam onako ravnodusan, ocekivao sam remi, ali me malo kopka to da su vodili. Mozda se moglo izdrzati do kraja. Tesko da ce proci, ali ipak se nadam, jer mi brat kaze da je Zrinjski u drugom dijelu imao dosta prilika koje nazalost nije iskoristio.
Sarajevo takodjer nisam gledao, ali mogu reci da sam uzasnut. Vidio sam kad su gubili, nasmijao sam se. Vidio sam i da su brzo okrenuli i nasmijao se onako kontajuci da sam znao. I poslije vidim da su izgubili, nisam mogao je*eno vjerovati. Aj crnogorci su bili nekako i podnosljivi, ali Albanija???
. Oni su na rubu da im prvak igra prvo pretkolo LP, ali ako ce dobijati BH timove u pretkolima ne moraju da se brinu.
Rezultat je aktivan i zelim 3-0 na Kosevu da se opere ljaga.
Zeljeznicar je ostvario prihvatljiv rezultat za uzvrat, ali im opet ne dajem velike sanse, mada se nadam prolasku.
Siroki je takodjer ostvario rezultat koji im moze znaciti prolaz uz minimalnu pobjedu. Njima dajem puno vise sanse nego Zeljeznicaru, jer je Siroki pokazao da je bolji, bolje su stojali na terenu, vise prijatili, zasluzili su i veceras pobjedu, ali ih gol nije isao. Nisam razocaran zbog poraza, tuzan sam, jer nakon stizanja 2 gola zaostatka i nekoliko prilika za preokret ne mogu vjerovat da su dobili onakav gol, gdje je bila obrana?
Zrinjski nisam gledao, ali sto se tice rezultata mogu reci da sam onako ravnodusan, ocekivao sam remi, ali me malo kopka to da su vodili. Mozda se moglo izdrzati do kraja. Tesko da ce proci, ali ipak se nadam, jer mi brat kaze da je Zrinjski u drugom dijelu imao dosta prilika koje nazalost nije iskoristio.
Sarajevo takodjer nisam gledao, ali mogu reci da sam uzasnut. Vidio sam kad su gubili, nasmijao sam se. Vidio sam i da su brzo okrenuli i nasmijao se onako kontajuci da sam znao. I poslije vidim da su izgubili, nisam mogao je*eno vjerovati. Aj crnogorci su bili nekako i podnosljivi, ali Albanija???

moRAja je napisao/la:Buu znaci ja nisam korektan ako sam napisao istinu da je Željo trebao primit 11 golova. Ne kontam?? Jesi li ti gledao Plzen- Zeljeznicar
Ma jeste Željo je trebo biti silovan. Pa oni su nama samo jednom prisli golu, i tad su zabili. Ovo ostala 3 su utjerali nekako poslije 15 odbica. Pa oni su rijetko kad i usli u 16, a da ispred i pored njih nije bilo Kerle, Skaljica, Tomica...
koji su ih blokirali. Oni su imali 3 100 % koje je Hadzic skinuo( slobodni, glava i kad je prosla citavu odbranu pa je on desnom rukom s poda skine). Ispade da su nas 90 minuta levatima pravili i po nasem 16-rcu Barsu izigravali.
NO PYRO NO PARTY
Pusti ba djecu i njihova razmišljanja, ljudi su imali 12 šuteva po golu i dali 4 gola što znači da je svaka treća završila u golu. što nije malo. Dobro si rekao, šta smo trebali, da igramo bez golmana pa da neki budu zadovoljni. Jednostavno, pojedinim nije pravo što nije ispalo kako su očekivali tj. što Željo nije deklasiran, a možda su i pare izgubili kladeći se na to.propuh je napisao/la:Po cemu je to Zeljo trebao primiti 11 golova, ne lupaj tu bezveze sta smo trebali bez golmana igrati.moRAja je napisao/la:Buu znaci ja nisam korektan ako sam napisao istinu da je Željo trebao primit 11 golova. Ne kontam?? Jesi li ti gledao Plzen- Zeljeznicar
Jbte ljudi su jaci i vjerovatno ce nas i na kosevu uzeti ali mi nije jasno sta zelis postici tolikim preseravanjem.
I da na kraju se nadamo prolazu dok god sanse ima
Široki i Sarajevo idu dalje 100%, Zrinjski je svoju šansu prokockao danas a Željo ima šansu i može se nadati čudu.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
nije zrinjski uopce znao u ozujku da ce igrat europu,neke utakmice su mozda i prodane ali vecinu smo izgbuili jer smo imali najgoru ekipu u zadnji 10 godina a za to je dosta kriv bivsi trener peric.na proljece smo uz gradinu bili najgori u ligi i nije bilo prodavanja utakmica nego je to realna posljedica svega sto se nakupilo u klubu od losih igraca losih trenera itd.......tek kad je doso karacic to se stabiliziralo
- el-fighter
- Kontakt:
Zrinjski je danas od svih nasih klubova napravio najbolji rezultat, ali ce imati najtezi zadatak u revansu. Botev se pokazao kao veoma dobra ekipa i prednost im je sto su postigli gol u gostima i Zrinjski ce morati krenuti otvoreno od pocetka. Njima i 0-0 odgovara, ali sumnjam da ce riskirati i igrati na rezultat.
Zbog poraza Sirokog najvise zalim jer su ovo trebali dobiti. Masa propustenih prilika i onda neki glupavi gol i to je to. Oni imaju veoma dobre sanse u revansu i bit ce iznenadjenje ako ne uspiju proci dalje.
Od Sarajeva sam danas najvise ocekivao, ali su potpuno podbacili. Ajd sto su me zeznuli na kladi, ali gubiti od klubova iz Albanije (nemam nista protiv Albanaca) je neozbiljno za ovaj nivo takmicenja. Ocekujem da u revansu se ovo lagano rijesi i onda u 3. pretkolu neko veliko klubsko ime da dodje u BiH.
Zbog poraza Sirokog najvise zalim jer su ovo trebali dobiti. Masa propustenih prilika i onda neki glupavi gol i to je to. Oni imaju veoma dobre sanse u revansu i bit ce iznenadjenje ako ne uspiju proci dalje.
Od Sarajeva sam danas najvise ocekivao, ali su potpuno podbacili. Ajd sto su me zeznuli na kladi, ali gubiti od klubova iz Albanije (nemam nista protiv Albanaca) je neozbiljno za ovaj nivo takmicenja. Ocekujem da u revansu se ovo lagano rijesi i onda u 3. pretkolu neko veliko klubsko ime da dodje u BiH.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
I pored ne bas odlicnih rezultata, skoro siguran sam da ce bar 2 nasa kluba proc dalje. Najvece sanse dajem Sirokom koji je pokazao da je bolji i njima je dovoljna minimalna pobjeda da prodju. Sarajevo isto ne bi trebalo imati problema jer su takodjer pokazali da su bolji, uz podrsku navijaca ne bi smjelo biti problema. Nakon toga ide najveci izazov, Viktoria. Mislim da moj Zeljo ima sanse, nije favorit, sanse nisu velike, ali uz 20 hiljada navijaca i mudru i pozrtvovanu igru sve se moze, pogotovo jer je rezultat dosta dobar i svaka nas pobjeda vodi dalje. Zrinjski je ostao na minimalnim sansama po mom misljenju jer je Botev kvalitetnija ekipa po mom misljenju, a uz danasnji rezultat cisto sumnjam da to mogu prokockat. Ne znam za vas, ali 2 kluba u 3. pretkolu bilo kojeg od takmicenja mi se ne cini tako lose.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Evolution87
- Kontakt:
sarajevo i listica prolaze 100%, zrinjskom minimalne sanse, a zelji haman pa nikakve
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Differdange ( Luxemburg ), St. Johnson ( Škotska ), Olimpija Ljubljana ( Slovenija ), Skonto ( Latvija ), Dila Gora ( Gruzija ), Hacken ( Švedska ), svi oni nisu nosioci a ostvarili su odlične rezultate u prvim utakmicama. Njih bi bilo dobro izvući u trećem pretkolu.
Plzen jedva sa Željom, Sparta 2-2 kući sa Hackenom a Slovan Liberec izgubio od Skonto Rige. Nisu Česi baš najbolji ove sezone. Za nadati se da će Željo napraviti senzaciju, mada teško.
Plzen jedva sa Željom, Sparta 2-2 kući sa Hackenom a Slovan Liberec izgubio od Skonto Rige. Nisu Česi baš najbolji ove sezone. Za nadati se da će Željo napraviti senzaciju, mada teško.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- karlovacko
- Kontakt:
Najjaci je momak .Evolution87 je napisao/la:sarajevo i listica prolaze 100%, zrinjskom minimalne sanse, a zelji haman pa nikakve

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- Evolution87
- Kontakt:
jel to ti vjerujes da mozete dalje?karlovacko je napisao/la:Najjaci je momak .Evolution87 je napisao/la:sarajevo i listica prolaze 100%, zrinjskom minimalne sanse, a zelji haman pa nikakve
Normalno da mozemo... viktorija izvikan tim, a ti ih ovom recenicom bukvalno predstavljas kao vanzemaljce covjece igra se 11 na 11, fudbal je to... ni vi niste vjerovali da mozete levski izbaciti pa sta bi... ni zeta nije vjerovala da moze vas izbaciti pa sta bi.. doduseeEvolution87 je napisao/la:jel to ti vjerujes da mozete dalje?karlovacko je napisao/la:Najjaci je momak .Evolution87 je napisao/la:sarajevo i listica prolaze 100%, zrinjskom minimalne sanse, a zelji haman pa nikakve

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 19 jul 2013, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ni vi se niste nadali da će vas pekari pobjediti, pa vas ljudi uzeše.Još vas Lazo brat pogura sa golom, svaka mu čast prava ljudina.Šipci u pekari do 7 somune pripremali i izašli na teren i uzeli vas.
DRUG NEBI TI PUNCA
MI smo realni ljudi za razliku od vas, vi kad ste prosli one turiste vec ste u glavama se plasirali u grupe, jarane samo cu ti reci da ne mozes porediti 2. pretkolo lige prvaka i ovu smijuriju. I da mi kad bi prosli VIktoriju ja mislim da neke od vas infrakt strefio od muke, prekucer meni nakon 4. gola viktorije stizu poruke hocetel ikad dobacit da ne primite 4 ili vise, vas pasjaluk je cudo.Evolution87 je napisao/la:jel to ti vjerujes da mozete dalje?karlovacko je napisao/la:Najjaci je momak .Evolution87 je napisao/la:sarajevo i listica prolaze 100%, zrinjskom minimalne sanse, a zelji haman pa nikakve
- karlovacko
- Kontakt:
A sto ne bi vjerov'o sviju ti ? "Nas" teren,pune tribine,zagalamit' i proci aBd . Cuj "Želji haman nikakve sanse" .Na osnovu cega to ,sviju ti ?Evolution87 je napisao/la:jel to ti vjerujes da mozete dalje?karlovacko je napisao/la:Najjaci je momak .Evolution87 je napisao/la:sarajevo i listica prolaze 100%, zrinjskom minimalne sanse, a zelji haman pa nikakve

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Ova Dila Gori, je lani kolko se sjecam dogurala cak do playoff fazeHenderson je napisao/la:Differdange ( Luxemburg ), St. Johnson ( Škotska ), Olimpija Ljubljana ( Slovenija ), Skonto ( Latvija ), Dila Gora ( Gruzija ), Hacken ( Švedska ), svi oni nisu nosioci a ostvarili su odlične rezultate u prvim utakmicama. Njih bi bilo dobro izvući u trećem pretkolu.

- Evolution87
- Kontakt:
trebat ce vam puno vise srece nego u prvoj utakmici da prodjete. ne kazem da je ne moguce, ali veoma tesko. oni imaju rezultat nece zuriti. ako oni povedu mislim da ja tu kraj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.