AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 mar 2010, 23:04

A_d_0 je napisao/la: al ako real primi jedan to je kraj price a sa onakvom odbranom i hoce. i uvjek je veca utakmica MANCESTER - MILAN (obrati paznju na velicinu ova 2 kluba) nego real-lyon pa makar rezultat bio 7-0 za nekog od ova 2 giganta.

ne gleda se velicina klubova nego koliko je neizvjesna ;) ako real prvi primi pogodak onda jos nista nije gotovo, oni su pokazali da mogu preokrenuti rezultat samo kada igraju timski i kada se bore za svaku loptu (pogledaj zadnju tekmu reala u prvenstvu)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 08 mar 2010, 23:13

Mirza, ja nikad necu skontati kako ti mozes navijati i za Real i za United. Ili si nas, ili si izdajnik. Pricaj! :mrgreen:

Sto se tice uzvrata na OT, bez obzira igrao Rooney ili ne, United je veliki favorit za prolaz dalje. Nikad ne podcijenjujem Milan u Evropi, ali mislim da ovaj put ne mogu dalje. Jeste sve moguce, ali tesko da ce United propustiti ovu priliku kad su vec tako veliki posao napravili na San Siru.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 08 mar 2010, 23:19

Trasimaco je napisao/la:Mirza, ja nikad necu skontati kako ti mozes navijati i za Real i za United. Ili si nas, ili si izdajnik. Pricaj! :mrgreen:

Sto se tice uzvrata na OT, bez obzira igrao Rooney ili ne, United je veliki favorit za prolaz dalje. Nikad ne podcijenjujem Milan u Evropi, ali mislim da ovaj put ne mogu dalje. Jeste sve moguce, ali tesko da ce United propustiti ovu priliku kad su vec tako veliki posao napravili na San Siru.
Nije jedini i ja navijam, ustvari sam zaluđen Realom i Manchom 8-)

@Mirza
Eto navijamo za iste strane klubove, još da ti navijaš za starijeg i uspješnijeg sarajevskog premijerligaša :roll:
Kakva korispodencija, ovaj koicidencija :mrgreen:
Strauss Junior

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 mar 2010, 23:22

Trasimaco je napisao/la:Mirza, ja nikad necu skontati kako ti mozes navijati i za Real i za United. Ili si nas, ili si izdajnik. Pricaj! :mrgreen:
ne moras se ni truditi da skontas jer neces nikako skontati :mrgreen:

BlueSharks: mislis samo stariji sarajevski premijerligas :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 08 mar 2010, 23:28

Mirza_Hordas je napisao/la:
ne moras se ni truditi da skontas jer neces nikako skontati :mrgreen:

BlueSharks: mislis samo stariji sarajevski premijerligas :mrgreen: :mrgreen:
A da izvini, jbg ova euforija sa Širokim i to :mrgreen:
Strauss Junior

shevchenko7
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko7 » 08 mar 2010, 23:28

igra li pato sutra???

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2010, 23:43

shevchenko7 je napisao/la:igra li pato sutra???
Neigra sutra,al mislim da bi prekosutra mogo :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 mar 2010, 17:31

noćas uzvratna utakmica u manchesteru, milan sa patom na klupi, ipak nije spreman, eventualno možda uđe u drugom pol. takođe antonini se ozlijedio protiv rome i nije siguran. najvjerovatnije sa huntelarom, borijelom i ronaldinjom u napadu, mada ne vjerujem da će leo od samog početka krenuti u bezglave juriše jer men je iz kontre opasan. u odbrani i nesta nešto ima problema s koljenom ali bi trebao nastupiti, a ako i ne mogne bonera je dosad sve što je igrao bio korektan. veza pirlo-ambro i ja bi volio flamini, ali možda i becks. uglavnom ne očekujem nikakvu senzaciju, ali se nadam, samo nek odigraju muški.
Forza Milan vinci per noi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 mar 2010, 19:08

iskreno ocekujem senzaciju i prolaz dalje jer smo bolji sto smo i dokazali samo srece nikad nemamo. rekao rafael da ce zaustavit ronaldinha,a znamo da je u prvoj utakmici nad rafaelom bila pedofilija. ocekujem partiju ovog maestra i jos da pato igra jer evo na zvanicnoj stranici pise da ce mozda i poceti. jednostavno krilo huntelaar nemoze igrati jer je prespor. becks niposto nesmije igrat umro frajer samo nezna. veza bi trebala biti pirlo-ambross-flamini. njima nema carricka koji je jedan od vaznijih igraca u veznom redu. ne pribojavam se rooneya kolko se pribojavam valencie-paklen igrac al znam da se i oni pribojavaju nasih igraca. ocekujem pobjedu od 3-1.

shevchenko7
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko7 » 10 mar 2010, 19:18

uzdam se u pata i madzionicara

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 mar 2010, 19:23

Sta se ocekuje od Milaneza veceras? Da li iznenadjenje u vidu prolaza ili jos jedna bruka zbog ranog ispadanja?
Realno, male su sanse da se provucete, tako da je blize druga opcija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 mar 2010, 19:26

volio bi da prodjete, mada ce to biti tesko ali fudbal je zato najljepsa stvar na svijetu sto je sve moguce 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

shevchenko7
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko7 » 10 mar 2010, 19:29

omerbavarac je napisao/la:Sta se ocekuje od Milaneza veceras? Da li iznenadjenje u vidu prolaza ili jos jedna bruka zbog ranog ispadanja?

kako god za bayern smo institucija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 mar 2010, 19:33

shevchenko7 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Sta se ocekuje od Milaneza veceras? Da li iznenadjenje u vidu prolaza ili jos jedna bruka zbog ranog ispadanja?

kako god za bayern smo institucija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masallah. Bas mi je drago. ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 mar 2010, 19:35

nije bruka od manchestera ispasti. bruka je izgubiti od zenita u kupu uefa 4:0 :D

a sad ozbiljno. da budem iskren ne očekujem prolaz milana večeras, nešto sam skeptičan. nekako mi je lakše da sam milan otpisao još prije 15 dana nakon one tekme na san siru, manje me srce boli. ali takav milan kada ga svi otpišu zna uraditi čudo, nije se jednom dešavalo. ovo mi liči na onu tekmu bayern-milan kada je bayern donio kući remi od 2:2 i bili su favoriti za prolaz na svom terenu ali seedorf i inzaghi nisu tako mislili FORZA MILAN!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 mar 2010, 19:42

nesta ne igra, e sad će opet leo neke svoje kombinacije s bekovima :roll: jer bonera mora na stopera, samo da jankulovskog ne stavi.

shevchenko7
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko7 » 10 mar 2010, 19:43

tony-mortale je napisao/la:nesta ne igra, e sad će opet leo neke svoje kombinacije s bekovima :roll: jer bonera mora na stopera, samo da jankulovskog ne stavi.

sto nesta ne igra

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 mar 2010, 19:45

shevchenko7 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:nesta ne igra, e sad će opet leo neke svoje kombinacije s bekovima :roll: jer bonera mora na stopera, samo da jankulovskog ne stavi.

sto nesta ne igra
menskus. bonera stoper jank lijevo nemamo nista bolje.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 10 mar 2010, 19:47

napisao sam ti par postova ranije, nešto s koljenom ima problema,
vjerovatno ovako milan izlazi večeras:
abiati
Abate-Bonera-T.Silva-jankulovski
Flamini-Pirlo-Ambrosini
Ronaldinho
Huntelar-Boriello
trebali bi zabiti koji gol, al vjerovatno s ovakvom odbranom i primiti,
andiamo ragazzi

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 mar 2010, 19:58

E jbg sad buraz...ako je ispadanje od Manchestera neka bruka onda nemam šta više dodati :shock:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.