Stavlja se jer nema drugog. Kolasinac ne moze igrati. Leovac ili neki njemu slicni igraci nisu bili zanimljivi. Zukanovica nece pozvati. Kvesic nije ni debitovao tako da ga u ovoj utakmici nece koristiti. Ostaje samo Lulic za kojega svi znamo da je los bek. I kada ti Lulic igra beka a za Salihovica se isto nezna dali ce biti spreman i kada nema laznog krila Vede ostaje ti jos samo Visca. Tako da mozes se ti ljutiti koliko hoces on ce biti starter osim ako Salihovic ne zaigra za svoj klub ili ako se odluci za varijantu bez lijevog krila kao protiv Nigerije.KenoRob je napisao/la:Ovaj momak da je zabio 4 gola Galati jendostavno nije za repke. Jednostavno nije reprezentativni kalibar kao jos 4-5 igraca koji se trenutno pozivaju. A strava me ljuti kad vidim da ga raja stavlja i u pocetni sastav...smijesno
Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Slazem sa ovom konstatacijom, kao sto je slucaj i sa Avdijom. Jednostavno nisu kalibar, barem za sad a ko zna sta bude kasnije. Recimo uzmes za primjer Stevanovica koji je imao strasan potencijal ali je Visca pametnije gradio karijeru.KenoRob je napisao/la:Ovaj momak da je zabio 4 gola Galati jendostavno nije za repke. Jednostavno nije reprezentativni kalibar kao jos 4-5 igraca koji se trenutno pozivaju. A strava me ljuti kad vidim da ga raja stavlja i u pocetni sastav...smijesno
slazem se sa obojicom a nadati se boljim vremenima bez povreda i sa boljim selektorom
ali ja bi uvijek prije igrao sa Viscom na krilu i Lulicem na beku nego da Lulic drzi cijelu stranu, Ibisevic trckara u napadu..Jer vidjelo se protiv BElgije da Visca moze povuc loptu,zuti KOmpanija nad njim..harixs je napisao/la:Slazem sa ovom konstatacijom, kao sto je slucaj i sa Avdijom. Jednostavno nisu kalibar, barem za sad a ko zna sta bude kasnije. Recimo uzmes za primjer Stevanovica koji je imao strasan potencijal ali je Visca pametnije gradio karijeru.KenoRob je napisao/la:Ovaj momak da je zabio 4 gola Galati jendostavno nije za repke. Jednostavno nije reprezentativni kalibar kao jos 4-5 igraca koji se trenutno pozivaju. A strava me ljuti kad vidim da ga raja stavlja i u pocetni sastav...smijesno
Ne znam sta ste vi pratili,u zadnje vrijeme on je taj koji unese zivost sa klupe,definitivno zaslužuje poziv,prvotimac u nuzdi.Mislim da je protiv Lihtenstajna lose odigro,al izgleda vam sjećanje ne dobacuje dalje od starta ovih kvalifikacija.
Nad tobom sunce najljepše sja
Jako los protiv Argentine. Kada nam je trebao kapitalac da nesto napravi kao Vedo sto je da unese neku zivost. Nista nije uradio u tih 25 minuta. Nula prodora u defanzivi los osim jednog saplitanja Messija uz aut liniju. Nije se vracao dovoljno u obranu tako da je Bicakcic igrao i beka i stopera a u napadu totalno nekoristan. Sigurno je malo i do super jakog protivnika i neiskustva, Maracane ( bar nadam se da je tako ). Svakako zasluzuje biti jedan od 23 igraca to sigurno samo nije kvalitet za prvi tim.
Ako si gledo pripremne za SP znas o cemu pricam.Nije za prvih 11,za poziv definitivno jeste.Kad se neko povrijedi logicno da ce bit u prvoj onda.
Nista protiv momka pitao si zato sam rekao svoje misljenje. U svakom slucaju ga ocekujem kao startera osim ako Salihovic ne zaigra za svoj klub. Ovo ce biti velika sansa za njega da upozori na sebe i da se mozda proda u neki jaci klub. 

I ja se nadam,zna Visca fino odigrat
.Napricase ko da je zadnja klocina,sa Avdijom ga porede,zato sam se ubacio 

Trebao bi dobro odigrati i bolji je od Avdije. Ponekad mi bude zao sto kritikujem Avdiju i nebi ga nikad tako kritikovao ako nebi toliko puno igrao ili ako bi imao bar veci kvalitet. Inace zelim i njemu i Avdiji da se prodaju u bolje klubove i zarade cim vise. U svakom slucaju ovo ce biti Viscina velika sansa ako bude odlican mogao bi cak igrati i vise utakmica zaredom.
Edin Višća od kako je u reprezentaciji je odigrao samo jednu jedinu dobru utakmicu a ona je protiv SAD na Koševu.
Ni u jednoj drugoj nije nicim i nimalo odgovorio na pitanje otkud on uopste na spisku.
Ostalo su uljepsavanja i licne simpatije,u slucaju Sušića i nekih novinara vjerovatno i licna korist.
Da,igrac vrlo slican Avdiji Vrsajevicu i kao i on ima samo jednu dobru fudbalsku karakteristiku,brz je.
Ni u jednoj drugoj nije nicim i nimalo odgovorio na pitanje otkud on uopste na spisku.
Ostalo su uljepsavanja i licne simpatije,u slucaju Sušića i nekih novinara vjerovatno i licna korist.
Da,igrac vrlo slican Avdiji Vrsajevicu i kao i on ima samo jednu dobru fudbalsku karakteristiku,brz je.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dobar je bio i na americkoj turneji pred SP.Rusilac je napisao/la:Edin Višća od kako je u reprezentaciji je odigrao samo jednu jedinu dobru utakmicu a ona je protiv SAD na Koševu.
Don't believe the hype.
Da,protiv Obale.Eto,to je to.akisarajevo92 je napisao/la:Dobar je bio i na americkoj turneji pred SP.Rusilac je napisao/la:Edin Višća od kako je u reprezentaciji je odigrao samo jednu jedinu dobru utakmicu a ona je protiv SAD na Koševu.
Komicno je bilo gledati ga protiv Argentine kako iz 6 pokusaja ne moze pogoditi sesnaesterac ili protiv Lihtenstajna u Tuzli kad je apsolutno svaku loptu odmah izgubio ili pogresno dodao.
Višća pri postenom kriteriju nema sta traziti medju 23 igraca a ne da igra u prvih 11.
Kako ce pokazati dobiva minutazu na kapaljku, dok glavonja forsira bratca na poziciji krilnog napadaca.Rusilac je napisao/la:Edin Višća od kako je u reprezentaciji je odigrao samo jednu jedinu dobru utakmicu a ona je protiv SAD na Koševu.
Momak nije svjetska klasa ali poslije Lulica definitivno je trenutno najbolje rijesenje sto imamo na toj poziciji.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ajd reci koga bi ti trenutno zvao za lijevu stranu,i bek i krilo,sad kad su Seo i Salihovic povrijedjeni? Ili si istomisljenik susica pa se slazes da je dosta jedan igrač za obje strane
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Letic i Hadzic. Lijevi bek, lijevo krilo.pinoglavi je napisao/la:Ajd reci koga bi ti trenutno zvao za lijevu stranu,i bek i krilo,sad kad su Seo i Salihovic povrijedjeni? Ili si istomisljenik susica pa se slazes da je dosta jedan igrač za obje strane
Celik!3,2,2.
Ako mene pitas odgovor se namece sam,Zukanovic lijevi bek,Lulic lijevo krilo.Realno i Krvrzic je bolji od Višće a i Hajrovic igra i lijevo krilo,u Werderu stalno igra lijevo,doduse u toku utakmice nekad i rotira pozicije.pinoglavi je napisao/la:Ajd reci koga bi ti trenutno zvao za lijevu stranu,i bek i krilo,sad kad su Seo i Salihovic povrijedjeni? Ili si istomisljenik susica pa se slazes da je dosta jedan igrač za obje strane
Jos Seo i Sejo i racunica kaze da Višća ne moze ni na spisak.
Zukanovic nije realna opcija,a s tim Kvrzic je bolji od Visce si sve reko o poznavanju fudbala
Visca igra desno krilo u Stanbolu, igrao je nekad i desnog beka cini mi se. Vjerovatno je bolji od Avdice tu 

DD
Zasto Zukanovic nije realna opcija?Vidi,ja ti nabrajam nase najbolje igrace,ja ti ne pristajem na Susiceve podvale i ne uzimam ih kao amin.Zuka je opcija zasto ne bi bio.pinoglavi je napisao/la:Zukanovic nije realna opcija,a s tim Kvrzic je bolji od Visce si sve reko o poznavanju fudbala
Kvrzic jeste bolji igrac od Višće,cak igra i u boljem klubu.
Da se razumijemo,ne bih ja ni njega zvao ali da je bolji od Višće,jeste.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 21 gost.