Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
Uvalja ga Zekoslav
aferim,ako iko bude u prilici neka postavi gol !

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
-
- Kontakt:
ako neko moze iz danasnjeg SPORT Avaaz skenirati članak o Zecu ima 

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
meni stram zastopao i ne vidjeh golEmir_BIH je napisao/la:Evo ga Ermin Zec zabiga protiv Besiktasa.
LINK: http://www.stadium-live.com/Channel1.html

- el-fighter
- Kontakt:
Pa jel moguce da mu je ovo prvi gol jos od aprila? Momak je kao veliki potencijal iz Sibenika otisao u Tursku, ali izgleda da se tamo i nije bas najbolje snasao. Prava je steta, jer Zec u najboljoj formi moze biti taj 3. napadac u reprezentaciji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ja ne kontam da on skoro svaki meč počinje od početka a golove zabija svake prestupne...
Mora da ima neke druge kvalitete koje zadovoljavaju ukusima trenera tima...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mora da ima neke druge kvalitete koje zadovoljavaju ukusima trenera tima...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Igra lijevo krilo, ne napadača.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Erminu cijena na transfermarktu se povecala na 3m eura. Osmi po redu najvrjedniji nas igrac u svjetu. Mozda bi bilo dobro da ga opet selektor pogleda...

sramota koliko ovi igraci malo vrijede a i vecina tih najskupljih ima 28-29 god i cijena ce im uskoro samo padati
pjanic, begovic, hajrovic su jos mladi, a zec je ionako izgubljen slucaj
pjanic, begovic, hajrovic su jos mladi, a zec je ionako izgubljen slucaj
ima li ko da me uputi kako da se kupi original dres genclera u ankari, hvala svima
trebala bi adresa nekog shopa ili nesto posto bi licno isao kupit dres zeca, pravi suvenir iz ankare
trebala bi adresa nekog shopa ili nesto posto bi licno isao kupit dres zeca, pravi suvenir iz ankare
E moj Ermine, da si ostao u Hrvatskoj sad bi bio u prvih 11 repke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pape ga je zvao i kad nije igrao redovno. O čemu ba pričaš?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
fin gol Zeca.... igra u zadnje vrijeme prilicno dobro i po meni kao treci napadac ima mjesta u bh reprezentaciji! sta god selektor odluci ja cu ga podrzati,ali po meni Zec ili Muslimovic trebaju dobiti poziv za Brazil!
Ipak bi prije dao sansu Muslimovicu barem kad je u pitanju Brazil, taj momak je uvjek ginuo na terenu jedan od pozrtvovanijih koji su nosili drzavni dres, i vjerujem da nas nebi osramotio na SP.bosnas_ je napisao/la: po meni Zec ili Muslimovic trebaju dobiti poziv za Brazil!
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
nista zec...jer nije klasicni napadac...nema mjesta za njega...trenutno...mozda slijedeci ciklus
- el-fighter
- Kontakt:
Zec bi mogao biti taj treci napadac, ali u ovom trenutku sigurno ne. Momak jeste standardan u svojoj ekipi, ali daje gol svaka 3 mjeseca il rjedje. Potrebno mu je da do kraja sezone odigra odlicno i zabije par golova kako bi se opet vratio u krug kandidata za reprezentaciju. Vjerujem da u top formi moze opet biti pozvan u reprezentaciju, ali poslije SP-a.
Velež do groba života mi moga
- katalinski
- Kontakt:
Ma trebao ga je vec probati ponovo protiv egipta,treba nam napadac a on to moze igrati ,iako ga po prici forumasa forsiraju na krilu u turskoj.ako ne bolje onda pozvati nekog klinca.muslimovic nije bilo dugo u reprezentaciji pa vjerovatno nece ni na SP.mahmutovic je zasluzio poziv ali peh
Ajvatar
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sad sam vidio da je zadnju utakmicu za reprezentaciju odigrao cak 2011 (ako je tacan podatak) i moram se sloziti s tobom. Mislio sam da je imao par nastupa poslije toga.aleksandar_veliki je napisao/la:Jos bolje, dakle mozes ga koristiti na vise mjesta. Ne znam, nepravda je ucinjena prema ovom decku, bar po meni, pogotovo ukoliko uzmemo u obzir da selektor stalno naglasava da ce racunati na standradne. U moru igraca koji se pokusavaju ugarati u repku, na razne nacine, on je taj koji suti i igra, nekad bolje, nekad losije, ali igra, za razliku od mnogih i to u solidnom klubu. I sto mi je nekako za oko zapelo, igra iako mu ugovoer istice za par mjeseci, sto znaci da ga struka jako cijeni...katalinski je napisao/la:Ma trebao ga je vec probati ponovo protiv egipta,treba nam napadac a on to moze igrati ,iako ga po prici forumasa forsiraju na krilu u turskoj.ako ne bolje onda pozvati nekog klinca.muslimovic nije bilo dugo u reprezentaciji pa vjerovatno nece ni na SP.mahmutovic je zasluzio poziv ali peh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.