Probaj sa tim mobitelima na rapidserbia forumu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Neka bolan, prvo da rijesimo ovo sa streamom
Support Velez, It's logical! ★
- adnan_nanda
- Kontakt:
haha ma to je kod vas virus nema vam pomoci
pokusaj START--- TURN OFF COMPUTER i gledaj TV ko cojk'

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Hajd ne kaki sad bezveze, da ti 'vako kazem
Ne kontam sta je, recimo na atdhe-u idu ovi live programi, neke televizije, ali tekma nece, na rojadirecta takodjer
Ko pomogne ima rapidshare akaunt na mjesec dana 
Gledaj drug, ako ti može youtube onda ti i to mora ići. Evo probaj ovdje ući i reci mi da li ti može.
http://www.justin.tv/ziggy_10
Sačekaj jedno 2 minute i vidi može li.
http://www.justin.tv/ziggy_10
Sačekaj jedno 2 minute i vidi može li.
Nista care, ide Jubito kao podmazan, ali nece ovo nikako, evo komentator mi vec deset minuta prica u prazno
Mijenjao sam browsere, ma nista..

sada mi reci na kojem si internetu.
Hoces IP idresu
Ma koristim neki wireless, FLAT je pa rokam 24-7 bez prestanka
Pa bolan do jucer je radilo, sta mu je sada, a joj joj joj 
Aham, i u mene je wirless net, u mene može, eh da vidimo, mora moći, možda ti je loša konekcija, restartuj konekciju, msilim izvadi onaj kabal iz mrežne kartice i onda ponovo stavi, pa onda pokušaj, kako neće lol. Idi onda također donwload novi flash player ako to ne može onda ne znam.
Ma konekcija perfektna, gledam BHT cijelu noc na Netu
Ma nista, nadamo se da ce nekim cudom da dodje sebi, inace pravim dramu
Tebi hvala enivej 
Jao onda zaista ne znam. I u mene je flat, i moiže, nekad zaštopa i tako to. Oko 2-3 izjutra perfektna konekcija za gledanja streama.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Marihuana izaziva gubitak pamćenja
Otkriće do kojeg su istraživači došli, da marihuana izaziva gubitak pamćenja kod miševa, moglo bi biti od pomoći u istraživanju kanabisa i korištenja ove biljke u zdravstvene svrhe.
Odavno se zna da kanabis uzrokuje gubitak pamćenja, jer ima direktan utjecaj na dio mozga koji upravlja mnogim kognitivnim funkcijama, objavljeno je u časopisu Nature Neuroscience, prenosi AFP.
A da li zaboravnost traje samo za vrijeme konzumiranja ili konzumacija ima i dugotrajnih posljednica - sve su to stvari oko kojih naučnici još uvijek raspravljaju.
Ovo istraživanje bi trebalo omogućiti razvitak molekule koja će osigurati pozitivan utjecaj kanabisa na ljudski organizam, bez uništavanja moždanih ćelija.
pa vi i dalje nastavite
naravno ako ima ovdje takvih
Otkriće do kojeg su istraživači došli, da marihuana izaziva gubitak pamćenja kod miševa, moglo bi biti od pomoći u istraživanju kanabisa i korištenja ove biljke u zdravstvene svrhe.
Odavno se zna da kanabis uzrokuje gubitak pamćenja, jer ima direktan utjecaj na dio mozga koji upravlja mnogim kognitivnim funkcijama, objavljeno je u časopisu Nature Neuroscience, prenosi AFP.
A da li zaboravnost traje samo za vrijeme konzumiranja ili konzumacija ima i dugotrajnih posljednica - sve su to stvari oko kojih naučnici još uvijek raspravljaju.
Ovo istraživanje bi trebalo omogućiti razvitak molekule koja će osigurati pozitivan utjecaj kanabisa na ljudski organizam, bez uništavanja moždanih ćelija.
pa vi i dalje nastavite
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Brate ja sam oborio sistem i digao ga i sada radi normalno a ovo sto neko kaze da je do virusa to nije 100% jer ja nisam imao ni jednog virusa.Mont0 je napisao/la:I ja imam ovaj problem, ljudi pomaziteDevil je napisao/la:Zna li neko zbog cega mi se desava da kada hocu da gledam tekmu preko neta uopste nema slike nego samo komentator a slika mi crna potpuno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja maloprije pokusao neku tekmu, mogao sam gledati, nadam se da ce tako ostati..Evo sada nema nikakvih dogadjaja, pa da provjerim, javim kasnije..Necu valjda morati format C omg 
Pazite ljudi, Justin pamti zadnje komande. Imao sam frenda koji je jednom isljučio ton i onda je narednih mjesec dana gledao tekme bez tona, jer je mislio da se nešto pokvarilo, a ton bio 'mutiran' a on zaboravio na to
Pročačkajte malo oko opcija.
Pročačkajte malo oko opcija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ja nista i ne znam nego play, ne sekiram se za te vise matematike
Ima neka tekma u jedan, ako mogne, ludnica, gledacemo bez obzira ko igra

pa probaj na bilo cemu sto ima da ne cekas bezze.Mont0 je napisao/la:Ma ja nista i ne znam nego play, ne sekiram se za te vise matematikeIma neka tekma u jedan, ako mogne, ludnica, gledacemo bez obzira ko igra
![]()
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma pisao sam vec, mogu svi oni live programi, normala ide, samo utakmica nece. Eto veceras, slucajno upalio da vidim, Hamburg sa nekim igrao, kad i slika i ton u jednom, ja se zaibretio
Nadam se da ce i to da ostane tako i da mi nece praviti probleme, nesto mi se ne formatira bez razloga 
- reds_forever
- Kontakt:
http://gallery.mobile9.com/adnan_nanda je napisao/la:znal ko kakvu dobru stranicu za skidanje programa za mobitel?ja sam pretrazio sto sam mogao al nista zanimljivo nisam nasao pa ako neko zna nek mi predlozi.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- majestic24
- Kontakt:
Drustvo ima li ko od vas da ce (ili je vec)upisao policijsku akademiju u sarajevu???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...