KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Trifunović je valjda već kontaktiran, čeka se odgovor a o Laziću se valjda večeras odlučuje, tj. samo potvrđuje ono što je izvjesno.
A cek ti.sasagmp je napisao/la:Cek,a kako mozes kriviti trenera ako mu ne dozvolis slobodu u radu?Na osnovu cega da se vidi njegov pecat kada tatin mali mora imati minute i pored toga sto je losiji i od Cvetkovica i od Nelsona...
Ne kazem da nema Laziceve krivice,ali kriviti trenera koji se nista ne pita je malo licemerno.
Haski ce dobiti otkaz to stoji,ali opet ce na njegovo mesto doci Klipa,Vukoicic,Djurovic,Djokic,Aco Petrovic...znaci neko od uhodanih FMP-ovih trenera koji znaju "sistem" ,gde se zna ko kosi,a ko vodu nosi.Dok god Covic ne stvari poslovno ispred privatnog ovako ce vam ici.Kapiram ja ocinski ljubav,ali ovo je klasicno izdrkavanje.
Hajde da uzmemo da Covic mora igrati.Hajde,ali je li Covic Jr kriv zbog toga sto se Lazic prilagodjava igri Zadra i sto mi igramo bez Brown koji sto bi moj ortak rekao kada neki centar dominira moze na kurcu da nosi njihova oba centra.

Mi se prilagodjavamo Zadru,pa ih nesta punimo prekrsajima,pa im se ponovo prilagodjavamo i na kraju ispusimo totalno zbog **** zamisli.Kako to da igramo vise od pola utakmice bez Katica ili Browna,kako ?

O izmenama koji vise prilice rukometu ne bih ni da govorim.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pazi ovako,niko ne brani Lazica vec uperuje prstom na glavni problem a to je gospodin(ovo je upitno) Nebojsa Covic.
Ko je selektirao ekipu?ko je doveo pojacanja?ko je postavio Lazica za trenera?ko je stavio sina u 12?Lazic mozda?
Meni iskreno jucerasnje vadjenje Raska i Brauna u vecini utakmice je posledica lose odbrane pick and rolla i pick and pop-a nakon kojih ste primali brdo koseva.Pokusao je da odgovori sa Savovicem na 5ici,ali nije islo.
Njemu se nema sta zameriti,jer je neiskusan.Zameriti treba onom koji je na ustrb sina postavio njega tu gde mu nije mesto.Zameriti treba igracima na kurcobolji i ne divljastvu.Vi bre 2 postene akcije niste napravili za 40 minuta.
Ili se svodilo na sut iz pika ili na soliranje Rakocevica,Almonda,Nelsona i po koji skok u napadu Savovica i kucanje.
Ponavljam Lazic nije dorastao klupi Crvene Zvezde Beograd,ali isto tako Covic nije dorastao funkciji gazde neceg sto je i prividno Zvezda jer posluje emocijama tj. kupio je sinu igracku koja je jako skupa i tu igracku on drnda li drnda.
Ne znam zasto branis nesto neodbranjivo i vecinu krivice svaljujes na neke marginalne osobe vecito kada znas da je uzrok vecine problema Covic zbog kojeg ispasta Cvetkovic,zbog kojeg je Nelson drugi plej itd itd...Da ne bude da je ovo samo moje misljenje vidi komentare svojih drugara Zvezdasa.
Ko je selektirao ekipu?ko je doveo pojacanja?ko je postavio Lazica za trenera?ko je stavio sina u 12?Lazic mozda?
Meni iskreno jucerasnje vadjenje Raska i Brauna u vecini utakmice je posledica lose odbrane pick and rolla i pick and pop-a nakon kojih ste primali brdo koseva.Pokusao je da odgovori sa Savovicem na 5ici,ali nije islo.
Njemu se nema sta zameriti,jer je neiskusan.Zameriti treba onom koji je na ustrb sina postavio njega tu gde mu nije mesto.Zameriti treba igracima na kurcobolji i ne divljastvu.Vi bre 2 postene akcije niste napravili za 40 minuta.
Ili se svodilo na sut iz pika ili na soliranje Rakocevica,Almonda,Nelsona i po koji skok u napadu Savovica i kucanje.
Ponavljam Lazic nije dorastao klupi Crvene Zvezde Beograd,ali isto tako Covic nije dorastao funkciji gazde neceg sto je i prividno Zvezda jer posluje emocijama tj. kupio je sinu igracku koja je jako skupa i tu igracku on drnda li drnda.
Ne znam zasto branis nesto neodbranjivo i vecinu krivice svaljujes na neke marginalne osobe vecito kada znas da je uzrok vecine problema Covic zbog kojeg ispasta Cvetkovic,zbog kojeg je Nelson drugi plej itd itd...Da ne bude da je ovo samo moje misljenje vidi komentare svojih drugara Zvezdasa.
Bi li mene neko mogao kriviti ako dobijem posao nuklearnoj elektrani sa diplomom politikologa i komunikologa, i slučajno izazovem smak svijeta?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
U kuloarima se prica da je Vlada Vukoicic novi trener. Ukoliko to bude, onda je sljedeca smjena nekada do 7. kola
..

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
I onda Đurović preuzima a Đokić da završi sezonu sa KLS. Nije još ništa definitivno, još uvijek traje sjednica a valjda su Vlada i Trifa glavni kandidati. Šta misliš o Trifi?neno#4 je napisao/la:U kuloarima se prica da je Vlada Vukoicic novi trener. Ukoliko to bude, onda je sljedeca smjena nekada do 7. kola![]()
..
Mislim da je Trifa za ovaj tim bolji od Djokica, Vukoicica, Lazica i Petrovica zajedno. Ali, opet je pitanje da li ce Covke to da uradi.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
a ja procitah da ga je covke cak kontaktiraoneno#4 je napisao/la:Mislim da je Trifa za ovaj tim bolji od Djokica, Vukoicica, Lazica i Petrovica zajedno. Ali, opet je pitanje da li ce Covke to da uradi.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Drago mi je to čuti.neno#4 je napisao/la:Mislim da je Trifa za ovaj tim bolji od Djokica, Vukoicica, Lazica i Petrovica zajedno. Ali, opet je pitanje da li ce Covke to da uradi.

nerminh74 je napisao/la: a ja procitah da ga je covke cak kontaktirao
braoolyo je napisao/la:Trifunović je valjda već kontaktiran, čeka se odgovor a o Laziću se valjda večeras odlučuje, tj. samo potvrđuje ono što je izvjesno.

nisam samo ovdje procitaobraoolyo je napisao/la:Drago mi je to čuti.neno#4 je napisao/la:Mislim da je Trifa za ovaj tim bolji od Djokica, Vukoicica, Lazica i Petrovica zajedno. Ali, opet je pitanje da li ce Covke to da uradi.Mada koliko znam valjda su on i Čović (bili) u nekom sukobu, mislim da je Trifa bio ljut jer je Kari prošle godine izabran ispred njega.
nerminh74 je napisao/la: a ja procitah da ga je covke cak kontaktiraobraoolyo je napisao/la:Trifunović je valjda već kontaktiran, čeka se odgovor a o Laziću se valjda večeras odlučuje, tj. samo potvrđuje ono što je izvjesno.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
evo
Što se tiče Zvezde, Vučić hoće Trifu, Čoki hoće Vukoičića
Ma znam, šalim se.
Ništa od Trife, izgleda da je problem što je tražio punu slobodu u radu, nema tog kod El Prezidentea. Čekamo sutra.

Ništa od Trife, izgleda da je problem što je tražio punu slobodu u radu, nema tog kod El Prezidentea. Čekamo sutra.
Ne moze Vukoicic nemamo Muslija u ekipi.
Trifunovic nece biti.

Trifunovic nece biti.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Najbolje bi bilo kad bi Vucic(i) preuzeli klub, Ameri za koje su dali pare bi morali igrati, a ne Covke junior.
Cova stariji bi mogao i u muriju.
Vukoicic izgleda, Vucic i Cova se zakacili vopra.

Cova stariji bi mogao i u muriju.

Vukoicic izgleda, Vucic i Cova se zakacili vopra.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
-
- Kontakt:
Vukoicic potpisao na tri godine. Trifunovic htio samostalnost, nije proslo.
Trifunovic se zahvalio na pozivu.
Napredak u odnosu na Lazica bi i Sabe bio, ali opet ce Cova junior igrati, a i Nelson ce sada morati imati vise minuta, jer Vlada i on imaju istog "poslodavca".
Nek se tu doda i Vuk, namece se jedino logicno rijesenje, Cvele priliku nikada nece dobiti.
Napredak u odnosu na Lazica bi i Sabe bio, ali opet ce Cova junior igrati, a i Nelson ce sada morati imati vise minuta, jer Vlada i on imaju istog "poslodavca".
Nek se tu doda i Vuk, namece se jedino logicno rijesenje, Cvele priliku nikada nece dobiti.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Znaci,Vlada.Sad Misko moze utrpati kojeg svog igraca,pa fax prije tekme,tko ce koliko igrati.vladedivac je napisao/la:Vukoicic potpisao na tri godine. Trifunovic htio samostalnost, nije proslo.
Ma cim je na twitteru napisao da je Dejan Milojevic novi trener Vizure, ocekivano.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nije najsretnije rješenje, ali kad je već Trifa odbio (kažu da je tražio 300k), ne vidim bolju opciju, bar negdje do januara.neno#4 je napisao/la:Ma cim je na twitteru napisao da je Dejan Milojevic novi trener Vizure, ocekivano.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.