FK Mladost DK
-
- Kontakt:
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Arnel Delić iz Budućnosti došao kod vas
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Cuo sam da je Anel Husic dosao iz Buducnosti a ovaj Delic ne znam. Vidjet cemo sutra na prijateljskoj tekmi ima li nekih novih imena.
-
- Kontakt:
Ziher jel se pocelo sta radit na stadionu I kad ceziher je napisao/la:Cuo sam da je Anel Husic dosao iz Buducnosti a ovaj Delic ne znam. Vidjet cemo sutra na prijateljskoj tekmi ima li nekih novih imena.
Pocelo se raditi prije dan dva samo cemo vidjeti kakav ce biti intenzitet radova
Baci koju sliku kad bude kakvih vidnih promjena.ziher je napisao/la:Pocelo se raditi prije dan dva samo cemo vidjeti kakav ce biti intenzitet radova
-
- Kontakt:
Obojica su stiglaziher je napisao/la:Cuo sam da je Anel Husic dosao iz Buducnosti a ovaj Delic ne znam. Vidjet cemo sutra na prijateljskoj tekmi ima li nekih novih imena.
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Delić bi bio pojačanje i za jaču ekipu od Mladosti i sa njim ste pogodili dok za ovog Husića baš i ne znam. Mislim da bi Husić mogao biti čak i razočaranje sezone. Ali, pred nama je da vidimo šta će i kako će biti 

Kud ćete veće pojačanje ako Kazlagic predje na PL
Danas u 17:30 prva pripremna utakmica a protivnik je NK Vitez
BEGOVAC EDIN, službeni predstavnik FK „Mladost“ Doboj Kakanj, zbog prekršaja iz člana 52. (fizički napad sportskog radnika) DP NS/FS BiH na utakmici 30. kola Prve lige FBiH: FK „Mladost“-NK „Gošk“, kažnjava se zabranom vršenja svih funkcija u nogometu u TRAJANJU OD 1 (JEDNE) GODINE, računajući od 23.06.2015. godine i NOVČANOM KAZNOM OD 1000 (JEDNEHILJADE) KM.
Mladost u prvoj provjeri pobjedila Vitez rezultatom 3:1 strijelci novajlije Husic, Curic i Kulovic.
Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Ovaj Delic strasan igrac pravi moderni bocni i dosao je na poziciju gdje smo bili deficitarni. Danasnja tekma pokazala da ima materijala.sony_91 je napisao/la:Delić bi bio pojačanje i za jaču ekipu od Mladosti i sa njim ste pogodili dok za ovog Husića baš i ne znam. Mislim da bi Husić mogao biti čak i razočaranje sezone. Ali, pred nama je da vidimo šta će i kako će biti
Lijepo ste otvorili pripreme pobjedom svaka cast i da abd ostanete u drustvu najboljih kad pocne nova sezona PL. 

04.10.2009 !!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
A, rekao sam, sa njim ste napravili pravi posaoziher je napisao/la:Ovaj Delic strasan igrac pravi moderni bocni i dosao je na poziciju gdje smo bili deficitarni. Danasnja tekma pokazala da ima materijala.sony_91 je napisao/la:Delić bi bio pojačanje i za jaču ekipu od Mladosti i sa njim ste pogodili dok za ovog Husića baš i ne znam. Mislim da bi Husić mogao biti čak i razočaranje sezone. Ali, pred nama je da vidimo šta će i kako će biti

Sent from my A0001 using Tapatalk
Momak je masina stvarno, a i ovaj Anel Husic je pokazao da ce pojacati konkurenciju u napadu.
Ima li neki izvjestaj sa jucerasnje utakmice ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://kakanjlive.com/vijestiPrikazM.ph ... m=&ucat=22& evo na ovom linku ima opsirnije
[youtube][/youtube]ziher je napisao/la:Adnan Hadzic nekadasnji golman Zelje, Zrinjskog, Slobode i Rudara potpisao ugovor sa nasom ekipom.
Strasan golman kad ima svoj dan, pogledaj sta je sve skidao u prvom poluvremenu

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
mladost sada ima dva pravo dobra golmana...trenutno je hinovic u prednosti zbog prosle sezone ali ja sam ubijedjen da ce hadzic biti prvi golman mladosti...a na jucerasnjoj prijateljskoj utakmici protiv viteza oko 1000 gledalaca sto je vise nego kod pola premijerligasa na prvenstvenim ...
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Pravi ispit će nam biti u srijedu protiv Čelika, tada ćemo vidjeti gdje se nalazimo i sta možemo očekivati.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.