Ja imam informaciju upravo od Krese (koji je pozvan opet) da desno krilo iz Kaknja je nevjerovatan mali, isto tako golmani su vrhunski pogotovo iz Izviđača koji je izludjivao igrace na ona 2-3 dana sto su bili tu. Spomenuo mi je pivotu i jos jednog beka, stvarno ne znam klubove. Ja bih objektivnom i realnom opcijom dodao i njega tu jer je stvarno momak igracina i ako ne najbolji bek prve lige jug, onda među 3 sigurno.admir12345 je napisao/la:Zna li neko kakvi su nam kadeti imaju li potenicijala,izdvaja li se iko kvalitetom od ostalih.Gledam ovaj raspored utakmica na turniru u Bugojnu vidim da ce 2 utakmice sa Qatrom odigrat i nasa 2000+ godista.Igraju li kadeti kvlifikacije i kad,ako igraju?
Mladi rukometni asovi BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Mladi rukometni asovi BiH
A mali Zahirović iz Kaknja. Baš pravo krilo, brz, agilan, skočan. Zasigurno da se radi o velikom talentu.shaman7 je napisao/la: Ja imam informaciju upravo od Krese (koji je pozvan opet) da desno krilo iz Kaknja je nevjerovatan mali, isto tako golmani su vrhunski pogotovo iz Izviđača koji je izludjivao igrace na ona 2-3 dana sto su bili tu. Spomenuo mi je pivotu i jos jednog beka, stvarno ne znam klubove. Ja bih objektivnom i realnom opcijom dodao i njega tu jer je stvarno momak igracina i ako ne najbolji bek prve lige jug, onda među 3 sigurno.

Tako blizu, a tako daleko.
Danas kreću kvalifikacije , zna li neko hoće li biti neki TV Prijenos , stream ili tekstualni prijenos ?

O kvalifikacijama u Brčkom na BHR1
http://www.bhrt.ba/bhr1-emisije/juniors ... u-danskoj/

O kvalifikacijama u Brčkom na BHR1
http://www.bhrt.ba/bhr1-emisije/juniors ... u-danskoj/
-
- Kontakt:
hoce li biti prenos?
15-14 na pv vodimo , u slucaju pobjede bili bi blizu prolaska jer 2 ekipe idu direktno , Svedi pobijedili samo 1 razlike Bjelorusiju
-
Sta se ovo desava u drugom poluvremenu???no rules je napisao/la:15-14 na pv vodimo , u slucaju pobjede bili bi blizu prolaska jer 2 ekipe idu direktno , Svedi pobijedili samo 1 razlike Bjelorusiju

balkanac198 je napisao/la:Sta se ovo desava u drugom poluvremenu???no rules je napisao/la:15-14 na pv vodimo , u slucaju pobjede bili bi blizu prolaska jer 2 ekipe idu direktno , Svedi pobijedili samo 1 razlike Bjelorusiju
"Dešava" nam se Jasmin Mrkonja...

Bosno moja poharana....
Ima li neko da izbaci ovdje statistiku?8
HDI je napisao/la:Ima li neko da izbaci ovdje statistiku?8
Statistika - http://ticker.ehf.eu/match/?201611010802019
Bosno moja poharana....
Jarak 7
Pavlak 6
Sivić 4
Lončar 3
Pavlak 6
Sivić 4
Lončar 3
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jel ovo fakat nema Trave u sastavu?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Prevelik hendikep je izostanak Hrstica,ipak je on najkvalitetniji u ovom uzrastu
Jel neko bio u Brčkom ? , gdje smo bili najtanji , po statistici lijeva strana bila najtanja , sa lijevog krila ništa nismo zabili , a sa lijevog beka 3 gola , Lončar samo 6 šuteva uputio (3/6) , jel toliko dobro bio čuvan da nije mogao ništa više napraviti ... koliko su golmani imali odbrana ?
Halil Jaganjac (1998.g.) iz hrvatske Kozale otisao u francuski PSG. Definitivno bi trebalo obratiti paznju na ovog momka. Samo steta sto igra za pogresnu reprezentaciju.
Šta je sa Hrsticem?terra je napisao/la:Prevelik hendikep je izostanak Hrstica,ipak je on najkvalitetniji u ovom uzrastu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ako je prihvatio poziv HR razumljivo.bhsport je napisao/la:Šta je sa Hrsticem?terra je napisao/la:Prevelik hendikep je izostanak Hrstica,ipak je on najkvalitetniji u ovom uzrastu
Već sam govorio da momci plaćaju sami i da dođu na pripreme i kvalifikacije. A obećano mu je kad i Lončaru da će biti pozvan bar na širi spisak A selekcije. Koliki vidimo izigran je.
Ja mu se ne čudim.
Žao mi jeste jer falio je očito.
Isto k'o što očito niko iz Izviđača neće u A dok je Marković jer je Grbavac glasao za smjenu.
Tako meni izgleda situacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.