Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
31%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
44
45%

Ukupno glasova: 97

19TM87
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la 19TM87 » 12 maj 2009, 21:54

da se hoce hoffenhajm osvetiti bajernu za onaj nesretni poraz u prvom djelu sezone
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 maj 2009, 22:06

Bundesliga nikada nije imala zanimljiviju završnicu. Dosta klubova je u trci za titulu. U ovom kolu vodeći trojac ostvario pobjede.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 maj 2009, 22:12

19TM87 je napisao/la:da se hoce hoffenhajm osvetiti bajernu za onaj nesretni poraz u prvom djelu sezone
Hoce, hoce...kao da vec vidim, ovaj ce im biti jos nesretniji. :lol:

I vec mi zvoni u usima, Hopp rauss ;) , nije im ispunio ocekivanja, ponosni seljaci se nadali makar u ligu prvaka. :D
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 maj 2009, 22:23

geronimo je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:da se hoce hoffenhajm osvetiti bajernu za onaj nesretni poraz u prvom djelu sezone

I vec mi zvoni u usima, Hopp rauss ;) , nije im ispunio ocekivanja, ponosni seljaci se nadali makar u ligu prvaka. :D
I sada mi je u ušima izjava Ulija da je Ragnick trener za jednu polusezonu, te da će Hoffenheim doživjeti vrtoglavi pad na tabeli u nastavku sezone (Izjava dana na polusezoni )

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 12 maj 2009, 22:23

geronimo je napisao/la:

bolje im je a ne idu ako ce primati petarde tamo ko sto ih bajern prima

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 maj 2009, 22:33

dzenidm je napisao/la:
geronimo je napisao/la:

bolje im je a ne idu ako ce primati petarde tamo ko sto ih bajern prima
Dzeni dragi, kad je to Bayern primao petarde u Evropi? Jedan od najvecih poraza Bayrna na evro-sceni je upravo skorasnjeg datuma, protiv Barcelone i lani protiv Zenita! Jasno? Jos pitanja?

Na jesen te ocekujem ponovo u crvenom taboru, sa ojacanim i ponovo velikim Bayernom :lol: , pa da zajedno prkosimo rusima i seicima :!: :D

Vazi :?:
Vom Jäger zum Gejagten

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 12 maj 2009, 22:36

Na jesen te ocekujem ponovo u crvenom taboru, sa ojacanim i ponovo velikim Bayernom :lol: , pa da zajedno prkosimo rusima i seicima :!: :D

Vazi :?:[/quote]volio bih ja to ,,, ali tesko sa uliem i co..

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 maj 2009, 23:17

dzenidm je napisao/la:Na jesen te ocekujem ponovo u crvenom taboru, sa ojacanim i ponovo velikim Bayernom :lol: , pa da zajedno prkosimo rusima i seicima :!: :D

volio bih ja to ,,, ali tesko sa uliem i co..[/quote]

Vidis kako ja prepoznam pristalice Bayerna :D

Daj ba, i mene je Uli razocarao milion puta, pa me ipak to ne moze "otresti" od Bayerna :!:
Sad naci na silu novu ljubav, kao ti prema Chelseu, nije to to. Kad ti stalno jedno oko gleda prema staroj ljubavi.
Pokusavas mrznjom prema tome klubu da rijesis problem, al' ti to ne uspijeva...priznaj?

Jednom ga zavoli, uvijek ces ga voliti!!! ;)
P.S. Uli ide uskoro, samo da Nerlingen ili neko treci ne bude gori. :(
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 maj 2009, 23:25

"Geronimo" je u pravu. Ja sam to osjetio na vlastitoj koži. I ja sam nekada navijao za Bayern, pa sam prestao, ali poslije njegovih riječi ponovo sam se vratio u staro jato.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 12 maj 2009, 23:38

geronimo je napisao/la:
dzenidm je napisao/la:Na jesen te ocekujem ponovo u crvenom taboru, sa ojacanim i ponovo velikim Bayernom :lol: , pa da zajedno prkosimo rusima i seicima :!: :D

volio bih ja to ,,, ali tesko sa uliem i co..
Vidis kako ja prepoznam pristalice Bayerna :D

Daj ba, i mene je Uli razocarao milion puta, pa me ipak to ne moze "otresti" od Bayerna :!:
Sad naci na silu novu ljubav, kao ti prema Chelseu, nije to to. Kad ti stalno jedno oko gleda prema staroj ljubavi.
Pokusavas mrznjom prema tome klubu da rijesis problem, al' ti to ne uspijeva...priznaj?

Jednom ga zavoli, uvijek ces ga voliti!!! ;)
P.S. Uli ide uskoro, samo da Nerlingen ili neko treci ne bude gori. :([/quote] ma meni je chelsea Bogami i prije bio drag dok je zola igro ali ne ko bajern.... jer prva utakmica koju sam cijelu pregledao bio je poraz bajerna od borusije nekad 98 i tada sam ih nesto zavolio , najvise zbog kahna koji je bio odlican

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 12 maj 2009, 23:58

Zadnja dva kola:
Hertha-kuci protiv Shalkea i gostovanje kod Karlsruhea
Bajern-na strani kod Hoffa i kod kuce protiv Stutgarta
Wolfsburg-na strani kod Hannovera i kuci protiv Werdera
bice gusto,mislim da Wolfsburgu ne odgovara ni jedna od ove dvije ekipe,Hannover prava domacinska ekipa,plus poslije sjajne pobjede danas(od 2:0 preokrenuli na 2:3)puni su samopouzdanja,bice vrlo tesko Wolfsburgu protiv njih,mislim da im i Werder ne lezi,ekipa koja postize puno golova,znamo kakva je zadnja linija Wolfsburga,vrlo su losi tu,stalno rotiraju igrace u zadnjoj liniji,idu mi na zivce kada idu na to da naprave ofsajd zamku,uvijek neko kasni da izadje na vrijeme,imali su srece danas da Frei nije dao gol na samom pocetku tekme,ko zna kako bi se tekma dalje odvijala,velika boljka Wolfsburga je ta sto puno zavise od Dzekinih i golova Grafite-a,zato bi Miske a i drugi igraci trebali vise iz drugog plana da vrebaju svoju sansu,izostane li to mislim da od titule nema nista.....ali opet se vracam na tekmu sa Cottbusom,mislim da ako ne budu prvaci,mislim da je ta tekma gdje su izgubili titulu...........

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 13 maj 2009, 20:17

Ima li neko link za Hoffenheim?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 21:53

Sejad dao gol iz penala.

Ne mogu vjerovati da je Stuttgart dobio u gostima Schalke, još jedan dokaz koliko je bolno onih 0:1 na Allianz Areni. Također je zanimljivo da niko nije kiksao u ovome kolu, Hsv dobio 2 gola Olića. Iduće kolo akoBogda donosi riješenje u ligi.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 13 maj 2009, 21:57

tek se sad vidi da wolfsburgu nije trebao onaj poraz od Energi Cotbusa... to se ih na kraju zaj*****!!!!!!!!
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 maj 2009, 21:58

adnan_hz je napisao/la:tek se sad vidi da wolfsburgu nije trebao onaj poraz od Energi Cotbusa... to se ih na kraju zaj*****!!!!!!!!
ili oni porazi u gostima u jesenjem dijelu... ali sta je tu je, i dalje sve drze u svojim rukama(nogama). dvije pobjede i prvaci su

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 22:01

Eh sada. Izgubio je Bayern od Kolna i Schalkea. vodilo 2:0 do 83 protiv jednoga Bochuma, Monchengladbach nam uzeo bod, možemo ovako pisati dosta toga, bayern izgubiio nevjerovatno puno bodova kod kuće.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 maj 2009, 22:02

Hoffenheim trenutno sedmi, iza sebe imaju Schalke, Werder i Bayer. ipak veliki uspjeh za njih, kad se sve uzme u obzir, da su tek usli i da su pola sezone igrali bez Ibisevica

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 13 maj 2009, 22:05

Rz88 je napisao/la:Eh sada. Izgubio je Bayern od Kolna i Schalkea. vodilo 2:0 do 83 protiv jednoga Bochuma, Monchengladbach nam uzeo bod, možemo ovako pisati dosta toga, bayern izgubiio nevjerovatno puno bodova kod kuće.
ako ces iskreno bayern nije zasluzio titulu ove sezone.. izgubio je znaci od svih jacih protivnika: Wolfsburga, Schalkea, Stuttgarta, Werdera (koji je truba ove sezone).... da je wolf priblizno ovako igrao u jesenjem dijelu bio bi vec sad prvak.. ako bayern uzme titulu bice nezasluzeno iako su mi dragi... pa nisu bili ni jednom prvi na tabeli ove sezone.. mozda jednom i to je trajalo kolo dva...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 22:06

Dobio je Wolfsburga, Schalke,a Stuttgartom igro 2:2. o čemu ti bolan ??????

Još nam sada dolaze Švabe i dobijamo 100% akoBogda.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 13 maj 2009, 22:19

Rz88 je napisao/la:Dobio je Wolfsburga, Schalke,a Stuttgartom igro 2:2. o čemu ti bolan ??????

Još nam sada dolaze Švabe i dobijamo 100% akoBogda.
sta je sa rezultatom 5:1, i sad kad ih se schalke uzeo na alianz areni... stutgart moja greska...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.