Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
e koji kreten nemogu da vjerujem
Slažem se.scudetto je napisao/la: pa on je za kakve dobre ustanove a ne za zeleni teren
HAHAHAHAHAHH NEMOGU Sebi doć, pa ponaša se ko da ima 12 godinaBosco je napisao/la:Slažem se.scudetto je napisao/la: pa on je za kakve dobre ustanove a ne za zeleni teren![]()
[youtube][/youtube]
Bosco je napisao/la:Slažem se.scudetto je napisao/la: pa on je za kakve dobre ustanove a ne za zeleni teren![]()
[youtube][/youtube]
HAHAHAHAHAHAHA, sad on govori Manciniju u svlacionici Oooooooooooooooo ManciniiiiMOZAK je napisao/la:Bosco je napisao/la:Slažem se.scudetto je napisao/la: pa on je za kakve dobre ustanove a ne za zeleni teren![]()
[youtube][/youtube]
Iako ga nevolim, ovo je vrh vrhova.Nemogu prestat da se smijem.
Pa čombe je zanjega albert anjštajn.
Ovo je ludo do bola..prvo bjeli, pa plavi..a oca mi
sta sad ocekujes, da Mancini cita ovaj forum, tvoj postTom Huddlestone je napisao/la:Nadam se da ste sretni sto ste doveli "zvijezdu" Balu-talija, placenici jedni.
Znas koliko me briga za City, ja navijama za TottenhamQUARESMA 18<<< je napisao/la:sta sad ocekujes, da Mancini cita ovaj forum, tvoj postTom Huddlestone je napisao/la:Nadam se da ste sretni sto ste doveli "zvijezdu" Balu-talija, placenici jedni.da se kaje sto ga je doveo
Jedino sto mislim da sa Mancinijem moze da potraje ta faza stvaranja velikog kluba. U svakom slucaju mislim ce prije ili kasnije mnogi puniti gace kad im City bude dolazio u posjetu.To sto City sada nema igru nije odgovornost pojedinaca pa tako ni Edina, nego kluba koji je jos u fazi stvaranja velikana Engleske. Ako izbore plasman u Ligu Prvaka, a imaju realne sanse, to ce za City biti i vise nego dovoljno. Jos nikad nisu igrali u LP (53 godine nisu bili sampioni).
Klub se u zadnjih 20 godina grcevito borio za opstanak i vise puta ispadao iz lige. Ipak je to ubjedljivo najjaca liga na svijetu i City nije jedini klub sa parama, mnogi drugi imaju pare i vec kupljene igrace, uigrane timove, podmladak, strucne ljude na klupi a i u kancelarijama..... Ne stvara se preko noci prvak Engleske, treba ipak malo vise vremena da se sve kockice posloze. Mislim da je City na dobrom putu da postane STABILAN TOP TIM u Engleskoj.
Prosle godine su bili peti i zamalo Liga Prvaka, ove godine mogu bolje a moze im se desiti da opet budu peti. Bilo kako bilo, to im je najbolji plasman u posljednjih 20 godina a mozda i vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.