harishp je napisao/la:Prodaj kartu i dva sevapa zaradi.

Ma sve ovisi od njih na terenu..odbrana i vezni treba da odg. za 9 +.
Hoceli igrati Mutu, Chivu?
Bice nezgodan onaj Marica

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
harishp je napisao/la:Prodaj kartu i dva sevapa zaradi.
Giallorossi je napisao/la:Ma sve ovisi od njih na terenu..
Hoceli igrati Mutu, Chivu?
E ako su za nas problem ta dvojica, onda ne trebamo ni ici na SP!!!!valjda nece![]()
Mene je vec od jucePrincipatus je napisao/la:Ljudi ja neznam kako je vama, ali mene polako hvata...![]()
Danas je biti ili nebiti.
neka neka ovo je neka pozitivna trema,pozitivan strah..koji ce nesumnjam ni najmanje explodirat kad zmajevi izadju na teren...samo mogu reci rumunima da dolaze u pakao...jednostavno Zenica stadion Bilino Polje je po meni drugi pakao svim protivnicima nase repke...a u to ce se i rumuni uvjerit....veceras moja prognoza jeGoalgetter je napisao/la:Mene je vec od jucePrincipatus je napisao/la:Ljudi ja neznam kako je vama, ali mene polako hvata...![]()
Danas je biti ili nebiti..
Sad treba ubiti vrijeme do 19:00 h
calcio je napisao/la:Ja sam hladan kao spricer, sto bi reko Sale Vugdalic, sigurna pobjeda nema sekirancije
Da od toga i ja malo strahujem. Ali mislim, da je to i Susicu i igracima veoma jasno. On je posebno podvlacio, da ne smije da dodje do te situacije u kojoj ostaje previse nasih igraca na njihovom dijelu terena. Isto ne treba zaboraviti, da su nam pozadi jos Rahimic i Medunjanin. Licno bih igrao sa jednim spicem, ali izgleda da se Susic boji njihovog bunkera. Rumunima bi i nerijeseno valjalo, a kod kuce da se nadaju pobjedi. No i sa jednim spicem smo mogli igrati dovoljno ofanzivno.NoName je napisao/la:Preofanzivno smo postavljeni večeras, makar prema ovome što Pape najavljuje.
Džeko, Ibišević, Misimović, Pjanić, Medunjanin, Lulić - to su sve igrači koji po vokaciji igraju uglavnom prema naprijed i ostavljaju dosta (previše) prostora nazad. Ovdje bih donekle isključio Ibiševića, koji se, ako mu se da takav zadatak, stvarno vraća nazad ali onda se previše troši i od njega nema neke prevelike koristi naprijed.
Bojim se da ćemo do 30 minute već fasovati 2 komada i to iz nekih polukontri, gdje će na protivničkoj polovini ostati po 3-4 naša igrača, koji se, zbog svojih trkačkih (ne)sposobnosti neće stići vratiti nazad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.