BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Los_Blanos2 » 26 mar 2011, 00:53

harishp je napisao/la:Prodaj kartu i dva sevapa zaradi.
:lol:
Ma sve ovisi od njih na terenu..odbrana i vezni treba da odg. za 9 +.
Hoceli igrati Mutu, Chivu?
Bice nezgodan onaj Marica :mrgreen: imam neki los predosjecaj..ali jbg.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 26 mar 2011, 00:56, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 26 mar 2011, 00:54

Ma sve ovisi od njih na terenu..
Hoceli igrati Mutu, Chivu?[/quote]

valjda nece :mrgreen: :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 mar 2011, 01:12

Giallorossi je napisao/la:Ma sve ovisi od njih na terenu..
Hoceli igrati Mutu, Chivu?
valjda nece :mrgreen: :mrgreen:
E ako su za nas problem ta dvojica, onda ne trebamo ni ici na SP!!!! :!: :!: :!: Ciro bi ovo sve sredio na vrijeme!!! Nadam se da ovaj pitaj nece sutra zejebati stvar jer su ovo takticke utakmice!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 26 mar 2011, 01:29

Ja bi licno sutra svakome ko dodje u navijackom dresu, ponese navijacki sal zabranio ulazak na stadion. Bilino Polje je najadekvatniji stadion za odigravanje utakmica BiH, na njemu je najbolja atmosfera, ali ne mogu shvatiti da se Jug crveni ? Zasto to ? Pa ne igra Celik ljudi moji, sve razumijem i ljubav prema klubu i sve, ali brate dragi pokazi kulturu i ljubav prema domovini.

Bio sam na par utakmica u Zenici, neko gore rece sta BHF uradi na utakmici u Zenici, pa jel te stid bolan, 90 minuta navijaju, jedino oni, svi posustanu, oni 90' skacu, navijaju i uzivaju.

Ne znam samo kako mozete bezze ljude blatiti, budimo realni, oni su istrajni sa ovim prozivanjem, gdje smo mi koji zivimo u BiH ? Zasto se Manijaci, Horde Zla, Robijasi ne organizuju i da odu gore pred NS ? Pa bilo je slicnih pokusaja ali brate moj ne moze se skupiti 1000 navijaca. I onda kad ovi iz dijaspore nesto pokusavaju, mi se bunimo sta mi oni imaju krojit sudbinu. A mi sjedimo skrstenih ruku i nista ne pokusavamo, pa ZASTO SAD NEKA OD NAVIJACKIH SKUPINA U BIH NE POKRENE PROTEST POVODOM TRENUTNIH DESAVANJA U SAVEZU, HOCE MALO MORGEN.

Ljudi, sutite i zahvalite se momcima sto nam osvjetljavaju obraz, trebamo biti ponosni na te momke koji bodre nasu repku u svim sportovima. Sta je ovaj decko vodja njihov pogresno rekao ? Da zeli legende BH fudbala u savezu, da zeli otjerati ove lopove, da stedi pola godine kako bi otisao na utakmicu ?
Naravno Bosnjo je kod njega prvo nasao "govornu mahanu" i samim time proglasio ga nesposobnim i sve receno zaboravio. E moj Bosnjo, dokle ces tako.

U svoje licno ime zelim se zahvaliti svim ovim navijacima koji idu i bodre BiH po cijelom svijetu, Hvala BHF, znajte da ima i razumnih ljudi, koji razumiju vase ciljeve i vase odnosno nase probleme.

Sutra razbijamo Rumune . . .

mudovište
Kontakt:

Post Postao/la mudovište » 26 mar 2011, 01:46

[youtube][/youtube]

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 26 mar 2011, 01:49

Kako prenosi Sport.ro, Chivu definitvno ne nastupa sutra.. Slabiji su za 30% odmah.

Ako ih sad ne oderemo **** nas onda :)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 mar 2011, 07:22

Jel ima neko viska ulaznicu za Jug da mi proda..... Unaprijed Zahvaljujem...

Idemo Zmajevi meni kao poklon za rodjendan pobjedite Rumune...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 26 mar 2011, 07:52

ako Bog Da veceras dobijamo, iako imam neki cudan osjecaj. Naprijed jedina nasa BIH
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 26 mar 2011, 08:20

[youtube][/youtube]
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 26 mar 2011, 09:18

Sretna našim zmajevima večeras protiv Rumuna! ....Moj tip : pobjeda na domaćem terenu, kriz u Rumoniji..

Prenos svih utakmica 24/7 (Internacionalni, Regionalni etc) na http://www.myp2p.eu...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 mar 2011, 09:20

Srce na teren veceras zlatni ljiljani !!

slika

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 mar 2011, 09:37

P.S Ostao jos 1 zapad ;) Pa ko hoce neka se javi na privatnu poruku ;)
A C A B !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 mar 2011, 09:42

Ljudi ja neznam kako je vama, ali mene polako hvata... :D
Danas je biti ili nebiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 mar 2011, 09:45

Principatus je napisao/la:Ljudi ja neznam kako je vama, ali mene polako hvata... :D
Mene je vec od juce :D .
Sad treba ubiti vrijeme do 19:00 h :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 mar 2011, 09:46

Ja sam hladan kao spricer, sto bi reko Sale Vugdalic, sigurna pobjeda nema sekirancije :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 mar 2011, 09:51

Kako pise ovaj njihov portal, Mutu je zatrazio kapitensku traku veceras.
Iako se mislilo, da ce je Rat nositi u slucaju da Chivu ne igra.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 26 mar 2011, 09:53

Preofanzivno smo postavljeni večeras, makar prema ovome što Pape najavljuje.

Džeko, Ibišević, Misimović, Pjanić, Medunjanin, Lulić - to su sve igrači koji po vokaciji igraju uglavnom prema naprijed i ostavljaju dosta (previše) prostora nazad. Ovdje bih donekle isključio Ibiševića, koji se, ako mu se da takav zadatak, stvarno vraća nazad ali onda se previše troši i od njega nema neke prevelike koristi naprijed.

Bojim se da ćemo do 30 minute već fasovati 2 komada i to iz nekih polukontri, gdje će na protivničkoj polovini ostati po 3-4 naša igrača, koji se, zbog svojih trkačkih (ne)sposobnosti neće stići vratiti nazad.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 mar 2011, 09:54

Goalgetter je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ljudi ja neznam kako je vama, ali mene polako hvata... :D
Mene je vec od juce :D .
Sad treba ubiti vrijeme do 19:00 h :lol:
neka neka ovo je neka pozitivna trema,pozitivan strah..koji ce nesumnjam ni najmanje explodirat kad zmajevi izadju na teren...samo mogu reci rumunima da dolaze u pakao...jednostavno Zenica stadion Bilino Polje je po meni drugi pakao svim protivnicima nase repke...a u to ce se i rumuni uvjerit....veceras moja prognoza je
BIH-Rumunija
3 : 1
a ko ce zabit to je najmanje vazno..iskreno volio bih da Dzeko imadne noc iz snova da unisti sam rumune,al u ovakvoj situaciji kad bi sva tri autogola bila ja sam presretan(A NEKAKO OSJECAM DA CE VEDO BRILJIRAT)...VOLIM TE BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 mar 2011, 09:56

calcio je napisao/la:Ja sam hladan kao spricer, sto bi reko Sale Vugdalic, sigurna pobjeda nema sekirancije :D
:mrgreen:

Mene se još nije pojavio onaj osjećaj u želucu. Bilo kako bilo, volio bih da pobijedimo(a ko od nas ne bi?), al' ću na kladionici odigrati 2 na Rumune. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 mar 2011, 09:59

NoName je napisao/la:Preofanzivno smo postavljeni večeras, makar prema ovome što Pape najavljuje.

Džeko, Ibišević, Misimović, Pjanić, Medunjanin, Lulić - to su sve igrači koji po vokaciji igraju uglavnom prema naprijed i ostavljaju dosta (previše) prostora nazad. Ovdje bih donekle isključio Ibiševića, koji se, ako mu se da takav zadatak, stvarno vraća nazad ali onda se previše troši i od njega nema neke prevelike koristi naprijed.

Bojim se da ćemo do 30 minute već fasovati 2 komada i to iz nekih polukontri, gdje će na protivničkoj polovini ostati po 3-4 naša igrača, koji se, zbog svojih trkačkih (ne)sposobnosti neće stići vratiti nazad.
Da od toga i ja malo strahujem. Ali mislim, da je to i Susicu i igracima veoma jasno. On je posebno podvlacio, da ne smije da dodje do te situacije u kojoj ostaje previse nasih igraca na njihovom dijelu terena. Isto ne treba zaboraviti, da su nam pozadi jos Rahimic i Medunjanin. Licno bih igrao sa jednim spicem, ali izgleda da se Susic boji njihovog bunkera. Rumunima bi i nerijeseno valjalo, a kod kuce da se nadaju pobjedi. No i sa jednim spicem smo mogli igrati dovoljno ofanzivno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.