Onda bi trebao biti dobar, ali kad u vas se nije mogao nametnut... Ne znam..Rosas7 je napisao/la:barisic vam dolazi na posudbu,nasi ga plati,
li 10 000 eura,pa cemo vidit oce li pokazat ista kod vas

Moderator/ica: GracanicaAA
Onda bi trebao biti dobar, ali kad u vas se nije mogao nametnut... Ne znam..Rosas7 je napisao/la:barisic vam dolazi na posudbu,nasi ga plati,
Nista od BarisicaLG97DM je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:barisic vam dolazi na posudbu,nasi ga plati,
Benjo X2 najbolje!!!Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako mi se neko može javiti u inbox, da se čujemo za rezultat GOŠK - Gradina u nedjelju.. bio bih mu zahvalan
LG97DM .. očekujem tebe
Dobit ces kompletan izvještaj, šanse golovi... A hoce li vas imalo doci u Gabelu?Benjo_AFC86 je napisao/la:Ako mi se neko može javiti u inbox, da se čujemo za rezultat GOŠK - Gradina u nedjelju.. bio bih mu zahvalan
LG97DM .. očekujem tebe
Ma prodat ce to netko od naših igrača 100%, bit ce isto kao i lani u ovo doba protiv Slavije.Bijeljina055 je napisao/la:Benjo X2 najbolje!!!![]()
![]()
Nema kod nas para za uzimanja utakmica..jedino ako prodaju kladionicama..LG97DM je napisao/la:Ma prodat ce to netko od naših igrača 100%, bit ce isto kao i lani u ovo doba protiv Slavije.Bijeljina055 je napisao/la:Benjo X2 najbolje!!!![]()
![]()
Brčko87 ne vuci me za jezik !Brcko87 je napisao/la:Nema kod nas para za uzimanja utakmica..jedino ako prodaju kladionicama..
Šta sam napisao loše?LG97DM je napisao/la:Brčko87 ne vuci me za jezik !Brcko87 je napisao/la:Nema kod nas para za uzimanja utakmica..jedino ako prodaju kladionicama..
Pazi da ne bih xDBijeljina055 je napisao/la: Benjo X2 najbolje!!!![]()
![]()
Slabo, očekivao sam više... Ima li su dvije prilike, jednu u prvom poluvremenu, obranio Soldo i u drugom 55-ica spustila glavom za drugog na peterac ali nas kapetan Zlatko Kojic-Koja je dobro reagiraozuka_TM je napisao/la:Kako je Gradina igrala ?
Pa logično je da ću reći objektivno. Iskreno ima svašta, ali ipak bolji u odnosu na jesen iako su nam danas falila 2 glavna stopera (ozljeđeni Helvida i Bonacin koji nije sredio papire), pa je Maksumic morao to popuniti zajedno sa Kojicem. Realizacija je losa, Jusufbasic i Ivicic su promasivali nemoguće. Evo ti pomalo o svim igračima...Bijeljina055 je napisao/la:LG97DM tvoje razmisljanje o ekipi GOSK-a u odnosu na polusezonu?Bolji,losiji .........?Kakva je igra?Objektivno a ne navijacki.
Jesenas ste vi bili nadigrani na Podavali, jest da smo mi dali gol iz penala ali vi niste 2 puta centar presli...vatreni je napisao/la:oooooooooo gabeljani,u subotu golijada,spremite kofere za Prvu ligu....jesanac vas je sudija spasio a sada ni dragi Bog.