FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la Devil » 31 maj 2011, 20:26

Kazem verovatno hoce jer 98%(da ne kazem 100%),Tagoe i Adiyiah nece ostati tako da mu ostaje upraznjeno mesto napadaca ali i stranca u ekipi.Imaju se pare,manja plata od Tagoea sto bi trebao da bude i glavni razlog prvog pika na Mphelu.
Jel' smem malo da se kurcim ovuda :mrgreen: .Napisano 28.marta,naravno i tada su me ljudi napadali,misleci da ja to gledam onako navijacki i govorili kako uvek Zvezdasi znaju sve pre Grobara o njihovom klubu,ali jbg doci ce se pameti nekada. :)

Sad i zvanicno mogu da kazem.Adiyiah najveci promasaj u novijoj istoriji ne samo Partizana,nego i citave JSL,pa pre i Meridian lige.Jednostavno za ono sto je on odigrao,mogao sam se i ja skinuti i odigrati,a masne je pare primao. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 04 jun 2011, 10:59

Lamine ubica cigana se vratio. :)
Jovančić pred promocijom :)
Stojke još dvije i po godine u svetinji. :)
Za Savića Porto nudi 7 miliona :o :lol:
U prethodne 4 godine 7 trofeja i DOMINACIJA.

P.S. A robertito i dalje priča kako njegov tim igra najbolji fudbal..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jun 2011, 13:49

Taman se ponadah jedan post od strane ovoga lika bez spominjanja Zvezda i onda puf morao nas je spomenuti u zadnjoj recenici.E moj zivote ni titulu ne znaju proslaviti bez komsija. :roll:

Nego nije to razlog mog dolaska na ovu temu. :mrgreen:
Jovanovic suspendovan 6 meseci zbog tuce na finalu kupa,dakle do decembra. :lol:
Tagoe ohladjen za 140000 eura,prisedose mu zadnji dani na Topcideru,
Svaki akter utakmice kaznjen je sa 50000 eura.
A postupak protiv Scepovica je ponovljen,tj zahtevan je specijalni postupak i mogao bi i on da se ohladi za lepu svotu novca.

Da nastavimo sa pojacanjima.
-Volkov je odlicno pojacanje,ako se neko seca dolaska Robija kada je isao da gleda utakmicu Sheriffa i onog Brazilca,ja sam mu pozelio da vidi i jednog levog beka koji se odaziva na Volkov,i to je i uradio ali nesposobna uprava nije uspela da ga dovede,i navodno je bilo sve spremno da potpise za Genk.U svakom slucaju drago mi je da je ipak dosao u Srbiju.
-Jovancic,za mene licno mnogo precenjen igrac,npr.po svemu mi njegov kompa iz Rada Kojic mnogo bolje deluje,da ne idem dalje u ligu.Da ima neke kvalitete ima,ali da je igracina nije,mnogo mu je Stojic digao cenu,i bas se pitam kakva li je klauzula u ugovoru,da li je kao kod Kaludjerovica ili je nesta drugo u pitanju.
-Dejan Babic.Reci da je dobro ili lose pojacanje u ovome trenutku je malo previse.Dosao je na poziciju gde je guzva gde su ispred njega Ilic i Vukic koji ce i sledece sezone da budu glavni igraci tu,tako da se on namece kao bespotrebno resenje u ovome trenutku,bojim se da ne bude kao sa Bogunovicem ili Branom koji su tu dovedeni samo onako da ne bi otisli u neki drugi klub u Srbiji.

Trebace Partizanu jos mnogo pojacanja da udje u LP,sa ovakvom se ekipom ne moze,pogotovo ako uzmemo da Iliev odlazi,da Raca odlazi,da je Jovanovic suspendovan...da se trebaju pokrpiti rupe iz prosle sezone,dobijamo da je pred Krstajicem jos mnogo mnogo posla u ovome prelaznom roku.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 04 jun 2011, 14:00

Trebace Partizanu jos mnogo pojacanja da udje u LP,sa ovakvom se ekipom ne moze,pogotovo ako uzmemo da Iliev odlazi,da Raca odlazi,da je Jovanovic suspendovan...da se trebaju pokrpiti rupe iz prosle sezone,dobijamo da je pred Krstajicem jos mnogo mnogo posla u ovome prelaznom roku.
Dečače dragi protiv tebe ništa nemam,al konstantno mi prebacuješ neki uvrnuti separatizam.
Pitam se prosto da li na ovom forumu ima iko pravo pisat protiv robinita iz ježevice i ostalih science fiction doctora sa topčidera?

Ja nisam osoba koja kako me oslovi ima problem sa ko zna čime,jer tim koji ja pratim punih 15 godina konstantno dominira u svim sportovima,povremeno u odbojci je loš,a u ostalim teška dominacija.

Na kraju krajeva,da li sam slagao za trećeg doktora crvene kravatae ružna lica,žute brade koji svoje glupe poteze u taktici i nikakve rezultate pravda nekom igrom,igrom koja ni na šta nije ličila,ili frajer broji utakmice sa Čukaričkim?

Reci ako sam slagao? Jednostavno smijem valjda na forumu prokomentarisat besmislene izjave smješne uprave ciganske i njihove krajnje smješne zaključke,pardon Tole je kriv za sve,ja zaboravio,jbg kriv je Tole i za rvače,hokejaše,odbojkaše,rukometaše,vaterpoliste,fudbalere,košarkaše,plivače.....
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jun 2011, 14:07

Toliki post si napisao a mogao si mnogo jednostavnije to da kazes.

Sada ja tebe pitam,ako si tako realan,a nisi to pokazao za vreme tvoga boravka na ovome forumu.
Je li mislis da Zvezda ne igra najbolji fudbal u eri Robija dakle u drugoj polusezoni,to nisam ja izmislio,to nije Robi izmislio,to su izmislili fudbalski strucnjaci koji prate fudbal u Srbiji,a mi samo pratimo te reci.Ako mislis da Zvezda ne igra najbolji fudbal,dodji na temu Zvezde i argumentovano to reci,samo nemoj mi molim te onih fraza "mi smo prvi,a gde ste vi...".Dakle u igrackom smislu,i stajanja na terenu,a ne rezultatski.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 04 jun 2011, 14:35

Devil je napisao/la:Toliki post si napisao a mogao si mnogo jednostavnije to da kazes.

Sada ja tebe pitam,ako si tako realan,a nisi to pokazao za vreme tvoga boravka na ovome forumu.
Je li mislis da Zvezda ne igra najbolji fudbal u eri Robija dakle u drugoj polusezoni,to nisam ja izmislio,to nije Robi izmislio,to su izmislili fudbalski strucnjaci koji prate fudbal u Srbiji,a mi samo pratimo te reci.Ako mislis da Zvezda ne igra najbolji fudbal,dodji na temu Zvezde i argumentovano to reci,samo nemoj mi molim te onih fraza "mi smo prvi,a gde ste vi...".Dakle u igrackom smislu,i stajanja na terenu,a ne rezultatski.
Šta znači biti realan,vrlo je relevantno. Je li se tu radi o subjektivnom prenosu objektivne situacije ili obrnuto? Složićeš se krajnje neaksiomatično,ali i nepotrebno.

Medjutim uzmimo da ja pričam ono što mislim,dakle moguća odredjena doza subjektivnosti ili antipatisanja,nisam dobar s vremenom al evo da ti odgovorim onoliko koliko smatram da je potrebno.
Ako se tvoja prva konstatacije o igri tiče,Zvezda definitivno ne igra najbolji fudbal u JSL. Na kraju krajeva diskutabilno je šta je to najbolji fudbal (da ne navodim sad filozofije fudbala i taktičke zamisli). Sam znaš da je nekima sva čar u dugim loptama i spuštanju na šesnaest,drugi opet se žele prošetat do gola sa loptom itd.
Onda naravno ne možemo ti i ja diskutovat,a zanemarivat ono osnovno to je rezultat!
Ma koliko nas dvojica navijali i voljeli klub,jednostavno mislim da ćemo više slavit titulu nego deset komada na tekmi bez titule.Svaki drugi odgovor nalaže širu analizu,nisam dobar s vremenom.
Naravno da nisi ti izmislio!Ali ko to kaže?
Lukić,predsjednik koji naravno realno gledano uz Adžića ništa nije uradio,ali ništa,ne računajmo tu priču sa Gazpromom,jer realno tu je država upetljala prste,neka je jer propast jednog sprskog tima znači propast takmičenja.Ali kažem ako su oni ti ili ti bata Djora,Dule Savić i ostali miševi koji realno samo žele u stare dane korist od Zvezde onda jbg.Ne kažem ja da je glavno mjerilo ocjena njegovor rada od strane Djurića ili nekog Grobara,već pravih stručnjaka,koliko vidim Antić,Boškov,Tumbaković,Živadinović se nisu oglašavali,ako ćemo se vadit na hrvatske i srpske sajtove koji hvale neku novu filozofiju jbg onda.
Onda fudbalski stručnjaci,dosta kompleksna i suviše rekao bih slobodna konstatacija. Veliko je pitanje kakva je njihova pozicija jesu li objektivni.Robert je budimo realni početnik u ovom poslu,a s tim da se rezultati glavni pokazatelj uspješnosti,realno on je neuspješan.O transferima neću to je pitanje sportskog sektora ako ga uopšte imate,odnosno jednog čovjeka Ramba,jer dovodjenja Mikića,Jeremića,Reljića i ostalog prosjeka su loši potezi.
Onda neću tabelu pominjat.Pomenuću klasične primjere,ili je rezultat stvarno nebitan?
Spartak,Borac,Partizan,Smederevo,Javor. Ili se sva ta fantastična robijeva postavka svodi na mečeve sa Metalcem,Čukaričkim i ovu zadnju sa Vošom ?
Eto kao što vidiš ni slova separatizma,politike,jednostavno ja mislim da je Robert prosječan stručnjak u JSL. Dakako da je Janković imao daleko veće T od njega u trenerskom poslu,ali eto marketing i ostale stvari staviše Prosinečkog.A nisam baš nešto siguran da doctor science fiction Lukić ćelavko je baš se nadao neosvajanju trofeja nijednog,te borbi za drugo mjesto,da ne pričam o nekim drugim stvarima,promaji na štoperu,rotaciji golmana,padu napadača Jevtića i Perovića,akvizicija kojih nigdje nije bilo,najveća vaša akvizicija je mali Mihajlović iz vaše škole.
Mogao bih do sutra,naravno imaš pravo da se ne slažeš,ja se ne mogu borit protiv ljudi koji su navijački prezagriženi,ni kod nas sve ne miriše,al daleko to profesionalnije izgleda,a rezultati donose pare,a posjed lopte je nebitan parametar. ;)
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jun 2011, 15:10

28TAGOE je napisao/la:
Devil je napisao/la:Toliki post si napisao a mogao si mnogo jednostavnije to da kazes.

Šta znači biti realan,vrlo je relevantno. Je li se tu radi o subjektivnom prenosu objektivne situacije ili obrnuto? Složićeš se krajnje neaksiomatično,ali i nepotrebno.

Medjutim uzmimo da ja pričam ono što mislim,dakle moguća odredjena doza subjektivnosti ili antipatisanja,nisam dobar s vremenom al evo da ti odgovorim onoliko koliko smatram da je potrebno.
Ako se tvoja prva konstatacije o igri tiče,Zvezda definitivno ne igra najbolji fudbal u JSL. Na kraju krajeva diskutabilno je šta je to najbolji fudbal (da ne navodim sad filozofije fudbala i taktičke zamisli). Sam znaš da je nekima sva čar u dugim loptama i spuštanju na šesnaest,drugi opet se žele prošetat do gola sa loptom itd.
Onda naravno ne možemo ti i ja diskutovat,a zanemarivat ono osnovno to je rezultat!
Ma koliko nas dvojica navijali i voljeli klub,jednostavno mislim da ćemo više slavit titulu nego deset komada na tekmi bez titule.Svaki drugi odgovor nalaže širu analizu,nisam dobar s vremenom.
Naravno da nisi ti izmislio!Ali ko to kaže?
Lukić,predsjednik koji naravno realno gledano uz Adžića ništa nije uradio,ali ništa,ne računajmo tu priču sa Gazpromom,jer realno tu je država upetljala prste,neka je jer propast jednog sprskog tima znači propast takmičenja.Ali kažem ako su oni ti ili ti bata Djora,Dule Savić i ostali miševi koji realno samo žele u stare dane korist od Zvezde onda jbg.Ne kažem ja da je glavno mjerilo ocjena njegovor rada od strane Djurića ili nekog Grobara,već pravih stručnjaka,koliko vidim Antić,Boškov,Tumbaković,Živadinović se nisu oglašavali,ako ćemo se vadit na hrvatske i srpske sajtove koji hvale neku novu filozofiju jbg onda.
Onda fudbalski stručnjaci,dosta kompleksna i suviše rekao bih slobodna konstatacija. Veliko je pitanje kakva je njihova pozicija jesu li objektivni.Robert je budimo realni početnik u ovom poslu,a s tim da se rezultati glavni pokazatelj uspješnosti,realno on je neuspješan.O transferima neću to je pitanje sportskog sektora ako ga uopšte imate,odnosno jednog čovjeka Ramba,jer dovodjenja Mikića,Jeremića,Reljića i ostalog prosjeka su loši potezi.
Onda neću tabelu pominjat.Pomenuću klasične primjere,ili je rezultat stvarno nebitan?
Spartak,Borac,Partizan,Smederevo,Javor. Ili se sva ta fantastična robijeva postavka svodi na mečeve sa Metalcem,Čukaričkim i ovu zadnju sa Vošom ?
Eto kao što vidiš ni slova separatizma,politike,jednostavno ja mislim da je Robert prosječan stručnjak u JSL. Dakako da je Janković imao daleko veće T od njega u trenerskom poslu,ali eto marketing i ostale stvari staviše Prosinečkog.A nisam baš nešto siguran da doctor science fiction Lukić ćelavko je baš se nadao neosvajanju trofeja nijednog,te borbi za drugo mjesto,da ne pričam o nekim drugim stvarima,promaji na štoperu,rotaciji golmana,padu napadača Jevtića i Perovića,akvizicija kojih nigdje nije bilo,najveća vaša akvizicija je mali Mihajlović iz vaše škole.
Mogao bih do sutra,naravno imaš pravo da se ne slažeš,ja se ne mogu borit protiv ljudi koji su navijački prezagriženi,ni kod nas sve ne miriše,al daleko to profesionalnije izgleda,a rezultati donose pare,a posjed lopte je nebitan parametar. ;)
Zvezda definitivno ne igra najbolji fudbal u JSL
Da vidimo ko po tebi igra,ja sam davno rekao,Vojvodina i Rad igraju najkonstantnije najbolji fudbal,nemaju previse osilacija u igri.Sa druge strane Zvezda je odigrala nazovimo odlicno drugi deo sezone,bolje nego bilo ko u ligi,dok je Partizan svoje najbolje utakmice odigrao otprilike od 6 kola pa do kraja polusezone,drugu polusezonu su igrali na principu toplo hladno,i iz toga su se i izvlacile ove "poruke" da Zvezda igra najbolji fudbal u datome trenutku,dakle drugi deo sezone,to ni utakmica protiv Spartaka,ni protiv ne znam koga ne moze oduzeti.
Na kraju krajeva diskutabilno je šta je to najbolji fudbal (da ne navodim sad filozofije fudbala i taktičke zamisli)
Naravno da je diskutabilno sta je najbolji fudbal.Na primer najbolji fudbal za mene je Barcelonin,em lep za oko em ****,iako vise cenim EPL od Primere,ali opet vrsiti usporedbe sa tim i JSL je za zatvora najmanje.
Kada govorimo o najboljem fudbalu u situaciji u kojoj se mi sada nalazimo,to znaci da je to donelo neki pomak u stanju fudbala u Srbiji,dakle da je uvedena inovacija da imas loptu u posedu 70% i da to nije mucno kotrljanje lopta sa jednog kraja na drugi,vec da u svakome trenutku znas sta ces sa loptom.To je Zvezda igrala sve dok nije povredjen Evandro,kasnije se malo usporilo ali opet da zadrzi primat najboljeg fudbala u polusezoni.
,a zanemarivat ono osnovno to je rezultat[/b

To svakako ne smemo da zanemarujemo,ali svako ko prati fudbal bitna mu je i igra njegove/protivnicke ekipe.Ja sam nedavno rekao da navijaci Partizana mogu da budu ove sezone ponosni samo na rezultate,osvojena dupla kruna,evropa,ali igrom nikako ne mogu da budu zadovoljni.Ovo je igracki najlosija sezona od sve prethodne cetiri,u mnogo utakmica je Partizan bio totalno bezidejan kao nikada do sada.Pa i za LP,ko zna kakve bi sada price bile da Partizan nije prosao tu,a mogao je vrlo lako da ne prodje.Pa i ljudi na vasem forumu pisu da je za prolaz najmanje "kriv" Stanojevic ili ostali igraci,svi su slozni u oceni da su Cleo i sreca bili najvazni faktor u mecevima protiv Anderlechta,da nije bilo nesta od to dvoje ko zna.
Onda fudbalski stručnjaci,dosta kompleksna i suviše rekao bih slobodna konstatacija. Veliko je pitanje kakva je njihova pozicija jesu li objektivni

Zoran Milinkovic,Djurdjevic,Dodic,Milovanovic,Profa Radanovic,Paunovic...svi izuzetno cenjeni ljudi u srpskom fudbalu i izuzetno kvalitetni treneri.
O transferima neću to je pitanje sportskog sektora ako ga uopšte imate,odnosno jednog čovjeka Ramba,jer dovodjenja Mikića,Jeremića,Reljića i ostalog prosjeka su loši potezi.

Transferi svakako nemaju neki bitan faktor u ovoj nasoj prici,ali ja ne znam zasto smatras Mikica promasajem,verovatno nisi odgledao utakmice Zvezde ove sezone.Momak koji je jedan od retkih koji je uvek igrao srcem za ovu ekipu.Mozda on nema zavidan fudbalski kvalitet ali svakako momak koji se treba zadrzati.Nas Johnny O'Shea.Ako cemo realno gledati mnogo vise je pokazo od svih bekova Partizana ove sezone,sa druge strane Jeremic,apsolutno nemoguce da se da ocena kakvo je pojacanje,on je nase dete prosao sve mladje kategorije,sticao iskustvo trenirajuci u Benfici,odlicne partije pruzao za ZEmun,i onda kada je dosao kod nas slomio nogu,to dodje isto kao da ocenjujemo igru Fejse u ovoj sezoni. :roll: ;)

Spartak,i ne tako losa utakmica,mnogo bolja nego sto su mnoge utakmice ostalih timova bile pa cak i Partizana.
Borac,najlosija utakmica to je rezimirano.
Partizan,ne znam zasto Partizan u svoj prici,u 2/3 utakmice Zvezda je bila bolja od Partizana,sta onda tek sa takvom konstatacijom reci za Partizan.
Smederevo,ovo je apsolutno smesna konstatacija ako pricamo o ovoj polusezoni,verovatno nisi ni gledao ovu utakmicu,da pricamo o prvoj polusezoni uredu,ali o drugoj,presmesno.
Javor,sta je problem i sa Javorom,takodje veoma dobro odigrana utakmica,verovatno je vama pokvarilo utisak to sto Bajkovic nije dobio crveni karton,i tu odbrana ispala pa onda i citava utakmica odigrana losa.
A ne spominju se utakmice protiv Slobode(verovatno najbolje poluvreme jedne ekipe u poslednje 3-4 godine),protiv Indjije,Rada,Metalca,Jagodine.Kada nesta hoce da se kaze moraju se uzeti svi faktori u obzir,a to je da je Zvezda od 17 utakmica ove polusezone 11- 12 odigrala na veoma visokom nivou za srpski fudbal.
Eto kao što vidiš ni slova separatizma,politike,jednostavno ja mislim da je Robert prosječan stručnjak u JSL.

E vidis ja ne mislim tako,a mogu ti reci ni dosta Grobara,citam forum Partizana i mogu reci da sam pozitivno iznenadjen njihovim razmisljanjem i kvalitetima Prosineckog odnosno Stanojevica,mrzi me sada da trazim tamo jedan post napisan posle derbija na Marakni u kupu,gde je lik sve rekao kako stoji.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jun 2011, 18:47

Mandic je isuvise mlad da bi zaigrao za prvi tim,tek sledece sezone priliku trebaju da pocnu vise da dobijaju Markovic,Brasanac i Trujic pa tek onda on.

tikvan
Kontakt:

Post Postao/la tikvan » 04 jun 2011, 19:27

volim_srpsku je napisao/la:Позз, ' ? " & $ вас & " & је статус ? $?

$ " ? & % $ $ $ сезоне у ? тог $ " он $ % за " " ? је % рано?
Mandić je još mlad,iako realno prevazišao je svoje godište dobrano u takmičenju.
Dat će bog da ipak taj talenat preraste i potencijal podigne na viši nivo te da dobije za koju godinu pravu šansu jer sigurno da posle Jovetića najkvalitetniji špic iz naše škole u zadnjih nekoliko godina.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 04 jun 2011, 20:51

Zoran Milinkovic,Djurdjevic,Dodic,Milovanovic,Profa Radanovic,Paunovic...svi izuzetno cenjeni ljudi u srpskom fudbalu i izuzetno kvalitetni treneri.
Za iste je Pižon pravi izbor.Za iste je Djorić legenda. Za iste je Lukić gospodin.Za iste čini mi se da su Delije. Za iste bih imao još puno toga. Medjutim ne želim na ovoj temi pridavat značaj žutom jer to nije zaslužio,džaba mu uvlačenje,za mene je on ono što u suštini i jest,iako to neki zanemaruju.

Al isto tako ja ostajem pri prvobitnom stavu,Zvezda je puno bolje djelovala u vrijeme mladog Jankovića,nije sve u posjedu,defanziva radja šampione,a to je ono što nedostaje ovoj ekipi sa Topčidera.
LARISSA RIQUELME!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 10 jun 2011, 14:38

Ponovo je u žiži priča oko angažovanja Radovića i Rnića,moram priznat daleko je lakši ovaj drugi igrač za dovodjenje.
Spominje se i povratak Laminea sa kojim imamo još godinu ugovorenu,a navodno se priča i o Glauberu brazilskom štoperu koji igra u Rapidu iz Bukurešta. Sve u svemu Krle će definitivno izvagati i odabrati ono najbolje,navodno i Rakić je bio jedna od opcija,nadam se da ipak od toga neće bit ništa i da će Mphela bit rešenje na mjestu špica uz Jovančića.
LARISSA RIQUELME!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 10 jun 2011, 14:41

A evo i nešto preuzeto sa fb stranice Partizana. :) :) :) :)

? " & - 7 трофеја у $ у $ 4 $.
? " & - 21 трофеј у " у $ 10 $.
? " & - ? " " у ? ове $.
? " & - ? у & " $ ове $.
? " & - ? " ове сезоне.
? " & - 9 $ " $ у $ 12 " у $.
? " & - % не " ' '91 " ", - " У 2011-ој !!!

DOMINACIJA!
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jun 2011, 19:42

[youtube][/youtube]

Digni me pao sam... :lol: :lol:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 15 jun 2011, 19:45

Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol: :lol:
#samoRudar #zauvijek

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jun 2011, 15:25

Стјепан " je napisao/la:Samo se vi cirkuzajte mi smo lideri regiona u svemu,tako da samo izvolite....

Inače nastavljena je kupovina perspektivnih igrača sa domaće pijace,doveden je za nekih 200-300 000 evra i Marković iz OFK Beograda.Sledeći u planu su štoperi spominju se imena Jokića,Ivanova i Glaubera.Mislim da bi za nas bilo najbolje kad bi mogli dovest ovog mladog Bugarina i nekadašnjeg mladog reprezentativca Jokića koji je kvalitetan a i iskusan,Lamine se vratio kući! :)
Sta je sada smeta i kada se ovo postavi,a kada se postavlja **** cigana,karanje ciganke i ostali takvi klipovi onda to u vama budi salvu smeha da ne mozete dva dana posle toga sebi da dodjete.E tako ne moze. ;)

Sto se tice Markovica Partizan je popravio grehe iz proslosti kada je doslovno oterao Markovica iz mladjih selekcija,mislim da je najzasluzni za to bio Trbojevic i sada im se vraca u vidu sume koja je veca od tih 300k eura.Dakle Partizan nastavlja sa starom praksom dovodjenja centralnih igraca a za strane apsolutno ih boli. :roll:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 jun 2011, 19:25

Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]

placem Amine mi :mrgreen:
nema potpisa

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 jun 2011, 12:42

Je l' potpisao gay? :mrgreen:
Gay aktivist Predrag Azdejković rekao je srpskom listu da će prestati navijati za Zvezdu i početi navijati za Partizan, ukoliko je priča istinita. "Raduje me što čujemo ovo, ali nisam najsretniji što nam dolazi gay igrač iz inozemstva. Imamo mi i svojih gayeva", rekao je Azdejković.
Hahahahaha, širi se navijačka populacija.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 18 jun 2011, 16:02

Jedan od najlepsih momenata u drugom delu sezone :)

[youtube][/youtube]

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 18 jun 2011, 17:00

[youtube][/youtube]

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 20 jun 2011, 12:32

Partizan - Skendija

Tim iz Mekedonije ali uglavnom Albanci, nije daleko, ocekujem lagane 2 pobede i puno Grobara u Makedoniji, prilika za jedno lepo gostovanje! :twisted:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.