Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Jesam, zar te to smeta? 

Ne smetaTarik14 je napisao/la:Jesam, zar te to smeta?

O cemu oni raspravljaju, c c c ! Pa meni sada kad bih stavili cijev na celo ja neznam ko je koje nacijonalnosti! A boli me i qrac za to, a od nacionalizma pocinje sve lose pa vi i dalje raspravljejte o tome!sukisp je napisao/la:aaaa po naglasku si ga prepoznaoTarik14 je napisao/la:Dario je hrvatsko ime a Damjanovic je srpsko prezime tako da neznam ni ja jeli Hrvat ili Srbin.Giancarlo je napisao/la:ja mislim da je Dario Damjanovic ipak hrvat, ne srbin
Ali, cuo sam ga kako govori i to meni vise lici na hrvatski naglasak.![]()
.................
![]()
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Mene to samo opterecuje jeli ne bih volio da imamo previse hrvata i srba koji igraju za BIH. 

E stvarno smijesno, cuj nebi volio da previse igra hrvata ili srba u reprezentaciji, i smijesno i zalosno,Tarik14 je napisao/la:Mene to samo opterecuje jeli ne bih volio da imamo previse hrvata i srba koji igraju za BIH.
ja gledam sve utakmice reorezentacije BiH i nikada mi nije palo na pamet da se zapitam koliko kojih ima nacionalnosti u reprezentaciji, boli me briga kako se on zove, samo neka igra dobro a nek mu je ime kakvo god hoce.
O tome je bezveze raspravljati.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Darko Maletic je opet saigrac Bajicu, znaci potpisao je za Koblenz, ali je se povrijedio na treningu( slomio palac )sukisp je napisao/la:Jeste izbacio je i Misimovica,,Damjanovica a pogotovo Sarabu,Vasilica......Tarik14 je napisao/la:Jeste li primijetili kako je Ciro izbacio sve Srbe iz reprezentacije (Maletic, Bajic..)????![]()
Sada ima gotovo samo Bosnjaka i Bosanskih Hrvata koji igraju za repku.
Maletic igra u drugoj ligi srbijea Bajic samo mu prezime kaze
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
tarik tebe bi stvarno trebalo banovati zauvijek....pa sta ima veze ko je koje nacionalnosti...ja gledam utakmicu i to me skroz ne interesuje...ocigledno je da imas nekoga u savezu...i to najvjerovatnije ti je colakovic nesto...posto se ti zoves tarik...Tarik14 je napisao/la:Mene to samo opterecuje jeli ne bih volio da imamo previse hrvata i srba koji igraju za BIH.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ZELJO DO GROBA je napisao/la:tarik tebe bi stvarno trebalo banovati zauvijek....pa sta ima veze ko je koje nacionalnosti...ja gledam utakmicu i to me skroz ne interesuje...ocigledno je da imas nekoga u savezu...i to najvjerovatnije ti je colakovic nesto...posto se ti zoves tarik...Tarik14 je napisao/la:Mene to samo opterecuje jeli ne bih volio da imamo previse hrvata i srba koji igraju za BIH.
HAHAH:) dobra ti je ta Memo:)
Evo izgleda da se opametio Piro što se odbrane tiče... 

sta se opametioadnan14 je napisao/la:Evo izgleda da se opametio Piro što se odbrane tiče...

Pogledaj bolje sasatav Sarabu i vasilica ostavio a Mravac koji je 100 puta bolji od njih ne zove.
Vule se nece odazvati a gledam i ovaj Mirvic igra u zakovanom zadnjem timu u Belgiji,
Jahica nema cak ni Stile,mislim definitivno ispuhava.U Belgiji ima da nas hladan tus oblije.
Jer sa ovom odbranom i Hajduka se bojim.

Ja koliko primitivnih i zalupanih ljudi majko mila.....

-
- Kontakt:
covjek je srpske nacionalnosti 100%,znam u jednom je intervjuu to spomenuo kao prepreku za prelazak u hajduk,u kojem je ipak zaigraosukisp je napisao/la:aaaa po naglasku si ga prepoznaoTarik14 je napisao/la:Dario je hrvatsko ime a Damjanovic je srpsko prezime tako da neznam ni ja jeli Hrvat ili Srbin.Giancarlo je napisao/la:ja mislim da je Dario Damjanovic ipak hrvat, ne srbin
Ali, cuo sam ga kako govori i to meni vise lici na hrvatski naglasak.![]()
.................
![]()
-
- Kontakt:
prvo gdje je Bajramović,pa poslije njega Jahić,ovo ostalo mogu razumjeti,treba isprobati nove igrace u zadnjoj liniji,mada po meni i Branimir Bajić zasluzuje poziv...a da vidite ovog Dilavera,jarane,ko da je boxer,a ne fudbaler,al haj to,nego vrijednost mu 50000 eura
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
bajramovic je povrijeden, a bajic nije kvaliteta za repku...al dobro...mirvica nisamo gledali nikad pa ne mozemo suditi, vule je dobar,a ponovo nema jahica, stile...tesko ce biti...ciro je lopov, zvao sarabu a nije jahica, saraba pobjego odavde nakon sto je igrom 20 min za repku...prodo se preko repke, a jahic dokazan, gledo sam neki dan utakmicu, jahic odlicno odigro...a nema ni adnana custovica, covjek igra u zivotnoj formi...al zato nek su tu neki kreteni, jos vasilica nije prodo pa ga je moro zvati, a neznam smo sto je zvao sarabu, pa zavrsio je svoj poso, prodo ga je...a mozda hoce da ga smjesti u neki veci klub, mozda manchetser il juve...kreten...deni_m1312 je napisao/la:prvo gdje je Bajramović,pa poslije njega Jahić,ovo ostalo mogu razumjeti,treba isprobati nove igrace u zadnjoj liniji,mada po meni i Branimir Bajić zasluzuje poziv...a da vidite ovog Dilavera,jarane,ko da je boxer,a ne fudbaler,al haj to,nego vrijednost mu 50000 eura
daj boze da ne izgubimo sad i ovu slijedecu utakmicu protiv katara ili UAE...il mozda hajduka il dinama...
Zadnja izmjena: ZELJO DO GROBA, dana/u 25 jan 2009, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
sto se tice spiska dobro je da ce pozvati trivunovica,mirvica i pandzu ali opet su tu vasilic i saraba,neznam sta hoce sa sarabom vise kad je ga vec prodo u bjelorusiju a i ovaj neki dilaver zrnanovic odkud samo njega iskopa i koji li mu ga menadzer preporuci ja za njega nikad cuo nisam
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a zaboravio sam pitati jel neko cuo za dilaver......gdje ce njega prodati..pa ne igra on u nasoj ligi..a mozda i njega hoce u juve il intera, il neke jos jace klubove poput barce...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
šuti, dobro da nije još i Mikelinija zvao 

a djulbica nije pozvao, a ni jahica, a ni stilica, a ni custovica, a ni vranjesa...

100% sportski i krajnje opušten potpis
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma upravu si jarane...dobro ovi bar igraju u inostranstvu pa bjelorusija, haj tonema veze...al samo je jedan iz nase lige...jios kad njega prodamo nece nikoga biti iz nase lige...
ovo je sranota ba...pa ko je taj dilaver ili kako se vec zove...
ovo je sranota ba...pa ko je taj dilaver ili kako se vec zove...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ima jos dobrih igraca u prvoj kantonalnoj...a ima i pofalicki znam ja jednog lika...golman..nije bas za prvu postavu, nemoze pored hasagica, al mogo bi na klupu...pa haj recite ciri da me zovne..da ga utrpamo negdje, moze druga liga poljske ili bjelorusije, a zaradu dijelimo lapo lapo...ma ako ga uspijemo utrpat dacu ja ciri i 60%...
ciro javi se...evo poso izletio...
ciro javi se...evo poso izletio...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.