Samo F.K.S !! je napisao/la:Postao/la cala dana 03 dec 2010, 20:50
jeli iko ovdje uclanjen u udruzenje navijaca?
Na temi Arsenala hahahaha
Oficijelna stranica Udruženja Navijača Arsenala - Bosna i Hercegovina
http://www.arsenal-bih.com/
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Samo F.K.S !! je napisao/la:Postao/la cala dana 03 dec 2010, 20:50
Imas udruzenje navijaca Arsenal BIH...tako da ovo nije smijesan post,smijesna (pateticna ) je tvoja neupucenost,i zelja da ti nekoga provalis i kazes,jao vidi levata,navija za Arsenal,zasto ne podrzava lokalni klub,itd. itd. .....Samo F.K.S !! je napisao/la:Postao/la cala dana 03 dec 2010, 20:50
I samo da naglasim navijači Arsenala koji su članovi udruženja u BiH mogu dobiti karte za utakmice, tako su od kluba za utakmicu protiv Partizani dobili oko 20 ulaznica koje su platiti krajnje pošteno i imaju još pogodnosti. Često naručuju stvari iz shopa i imaju popust od 20% (ja mislim) i često prave majice i članovi mislim da dobiju neki časopis GT (Glas Topnika) koji oni lično naprava. Članarina je 20 maraka godišnje.the scouser je napisao/la:Imas udruzenje navijaca Arsenal BIH...tako da ovo nije smijesan post,smijesna (pateticna ) je tvoja neupucenost,i zelja da ti nekoga provalis i kazes,jao vidi levata,navija za Arsenal,zasto ne podrzava lokalni klub,itd. itd. .....Samo F.K.S !! je napisao/la:Postao/la cala dana 03 dec 2010, 20:50
Samo F.K.S !! je napisao/la:Nije mi bila uopste namjera da ga ismijavam i znam za udruzenje "navijaca arsenala " u BiH samo me zanima sta tacno radi to udruzenje ako moze neko pojasnjenje molim vas ?
Prijatelju ja sam ti tekst pisao.onoffon je napisao/la:Evo bas gledam vase okupljanje u Zenici, Bosco ima li tebe u ovoj galeriji?
To ti je ona pitarska furka, znas ono, bratski klubovi fazoni ...onoffon je napisao/la:@ Samo FKS
Kad vec furas "SAMO FKS" i local club i te zonefa, kako to da na avataru imas grb stranog kluba?
sigurno je platio informaticara da mu postavi avataronoffon je napisao/la:@ Samo FKS
Kad vec furas "SAMO FKS" i local club i te zonefa, kako to da na avataru imas grb stranog kluba?
Bosco je napisao/la:Niko da me pohvali za tekst.
ma dobar jeBosco je napisao/la:Niko da me pohvali za tekst.
Taj sam.legenda reala je napisao/la:ma dobar jeBosco je napisao/la:Niko da me pohvali za tekst.
a ti si taj neki Nerko Bajramović jel
lukas fabianskiBosco je napisao/la:Taj sam.legenda reala je napisao/la:ma dobar jeBosco je napisao/la:Niko da me pohvali za tekst.
eto sad se znamoBosco je napisao/la:Taj sam.legenda reala je napisao/la:ma dobar jeBosco je napisao/la:Niko da me pohvali za tekst.
hahahah dobar dobarBosco je napisao/la:Da bi se upoznali moram i ja tebe znat.![]()
@legenda reala
Lukasz the man naravno.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.