FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 15 avg 2010, 01:11

Monolog je napisao/la:Ko je ovo mašio, @Devile? To je taj što nama, kladioničarima, uzima novac iz ruku :!: Helem, ako ništa, treba vas makar radovati bolja igra, golovi i bodovi će doći. Zamisli kako bi sasuli drvlje i kamenje da niste imali niti jednu izglednu priliku a prosuli bodove.
Onaj sto mi je proslu sezonu bio na avataru Aleksandar Jevtic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 avg 2010, 01:16

A vidi i na nazivu videa piše "Jevtićev promašaj". Jbg, nisam čitao samo pogledah u ne mogu da vjerujem da je ono promašio. Imam neki osjećaj da je on odradio svoj posao kada je tvoj avatar u pitanju. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 avg 2010, 01:18

Monolog je napisao/la:A vidi i na nazivu videa piše "Jevtićev promašaj". Jbg, nisam čitao samo pogledah u ne mogu da vjerujem da je ono promašio. Imam neki osjećaj da je on odradio svoj posao kada je tvoj avatar u pitanju. :mrgreen:
Pred SP sam stavio Verona za avatara tako da nije uticao ovaj promasaj na njega.A i ovaj CAdu se smesi da napusti ovo mesto predvidjeno za tu namenu.Cekam da se pojavi Andrijina slika kao ove pa da mogu njega staviti.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 avg 2010, 15:06

Sinoć u emisiji "Total soccer" na sos kanalu, jedan od gledalaca koji se uživo uključio u program, je dao najbolju definiciju iliti dijagnozu trenutnog stanja u Zvezdi. "Zvezda je veliki klub u kome radi mnogo malih ljudi".
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 avg 2010, 20:31

Lee Ady izgleda nece doci na Marakanu,iz "nekih" razloga.Jbt,Haminu Draman :evil:
Sada se sve vise okrecemo Mihajlovicu iz Jagodine. :P
Ajde bre pokrenite se i dovedite nam Savica. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 avg 2010, 16:19

Dobili smo samo 800 karata iako je na nase trazenje i uprava Indjije htela da da preko tog broja(trazeno 2000 uz dogovor da se neprodate ulaznice vrate :lol: )Na kraju ipak 800 ali mislim da je to poprilican broj mada moglo je biti i vise.

p.s. sutra ili prekosutra malo vise o samoj tekmi

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2010, 00:38

Sutra protiv Indjije u gostima u dosta okrnjenom sastavu,nema Vilotica :( ,Karleuse :P ,Koromana. :) Savia,Isaha :( .
Na kraju ipak 1000 karata obezbedjeno tako da se moze ocekivati odlicna atmosfera,u Indjiji.
Ono sto me raduje je da Mihajlovic u ponedeljak potpisuje,tako da dobijamo superkvalitetnog stopera a i Lee Ady dobio odobrenje da dodje u Zvezdu. :? Malo cudno ali odlicno.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 avg 2010, 01:13

Devil je napisao/la:Sutra protiv Indjije u gostima u dosta okrnjenom sastavu,nema Vilotica :( ,Karleuse :P ,Koromana. :) Savia,Isaha :( .
Na kraju ipak 1000 karata obezbedjeno tako da se moze ocekivati odlicna atmosfera,u Indjiji.
Ono sto me raduje je da Mihajlovic u ponedeljak potpisuje,tako da dobijamo superkvalitetnog stopera a i Lee Ady dobio odobrenje da dodje u Zvezdu. :? Malo cudno ali odlicno.
Odakle je ta ''Inđija'' :lol: , oplak'o sam kad sam ih vidio na ponudi (kladionica) protiv Partizana :mrgreen: ...To se oni tek sad ušli ??

EDIT: Lee Addy, to je onaj reprezentativac Ghane ?
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2010, 01:20

Hare_BvB je napisao/la:
Devil je napisao/la:Sutra protiv Indjije u gostima u dosta okrnjenom sastavu,nema Vilotica :( ,Karleuse :P ,Koromana. :) Savia,Isaha :( .
Odakle je ta ''Inđija'' :lol: , oplak'o sam kad sam ih vidio na ponudi (kladionica) protiv Partizana :mrgreen: ...To se oni tek sad ušli ??
IZ Indjije. :D To ti je pa negde oko pola puta Bg-Novi Sad.Da tek su usli ove godine i tu ce i ostati.

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 21 avg 2010, 13:05

Vrijeme je da gledamo pravu Zvezdu. Andrija neka krene sa serijom golova od Nedelje. Mogli smo dovesti i Marka Ljubinkovića, mada nije još kasno ako već nije potpisao za Slobodu.
ZVEZDO VOLIM TE

Inđija na nogama kao kada su dolazili RHCP-si :)
- " $...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 avg 2010, 13:01

Hoce li biti pobjeda, nemoj da zakazete danas :)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2010, 13:28

Barney Stinson je napisao/la:Hoce li biti pobjeda, nemoj da zakazete danas :)
Trebalo bi,koliko god Indjija bila nezgodna zeljna dokazivanja mi ovo moramo pobediti.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2010, 20:30

Pobeda od 1:0 na vrucem gostovanju u Indjiji gde je bila prava ludnica kako kazu.Trifunovic strelac,a za 15 minuta uputili smo 10 suteva.Naravno ovo je samo preko izvestaja jer nisam bio u prilici da gledam ali veceras ima snimak na dva kanala od 01:00 tako da cemo to da pogledamo.Na kraju bodovi za vracanje samopouzdanje i mirnije cekanje Jagodine na svetinji.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 avg 2010, 12:05

Nakon pogledanog snimka mogu samo reci igru brisi bodove pisi.Jos uvek je ova igra veoma mucna iako smo u prvih 20-25 minuta ubili Indjiju.Nekoliko odlicnih prilika pre svih Trifunovica koji je i postigao gol i imao jos dve odlicne sanse.Kaludjerovic se u prvom poluvremenu odlicno kretao te tako otvarao stranu Trifunovicu za laksi prilazak golu.Nad Andrijom nije sviran cist penal koji je juce malo pogubljeni sudija Dimitrijevic kompenzovao manjim faulovima u zoni suta kojih istina nije bilo,tek poneki.Iznenadio me Tosic na poziciji stopera,odlicna partija mada mogao je i on kiksati kada je dao loptu Jankovicu,no partija odlicna i mnogo bolje igra ovde nego na beku jer je spor za beka.Negde od oko 30.minute pocinje mucenje na terenu kada Indija igra kako i do sada(nikako)a Zvezda jos gore nego Indjija,i tako se i zavrsava to gostovanje 0:1.
Odlican fudbalski ambijent je bio 4500 dusa vecinom navijale za Zvezdu,glavna tribina pa nekih 1000 Delija,i jos ovamo gde su kamere bile smestene koliko sam video na prenosu oko 500 koji su navijali kao i prave Delije.
Uglavnom jedan lep fudbalski dan u Indjiji zavrsen nasom pobedom za mirno ccekanje Jagodine kuci.

Ono sto bi danas trebalo biti zvanicno to je da konacno potpisuju Mihajlovic,Ady je takodje veoma blizu,a najavljuje se i siguran dolazak MEtue.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 avg 2010, 13:20

jedno pitanje možda je i off topic al' jebga ima li u shopu Delija u BG-u majica Spartaka Moskve ili kakvih njihovih rekvizita? Ako je neko od vas bio skoro nek' javi ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 avg 2010, 13:46

brazzo je napisao/la:jedno pitanje možda je i off topic al' jebga ima li u shopu Delija u BG-u majica Spartaka Moskve ili kakvih njihovih rekvizita? Ako je neko od vas bio skoro nek' javi ;)
Nisam bio odavno sigurno nekih pola godine ali mislim da nema,toga imas u drugim navijackim buticima.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 avg 2010, 23:28

Kazu da nam je Chris Coleman verovatno novi trener.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 24 avg 2010, 01:22

Devil je napisao/la:Kazu da nam je Chris Coleman verovatno novi trener.
šališ se ?? :shock: :shock: :shock: :shock:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2010, 01:33

brazzo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kazu da nam je Chris Coleman verovatno novi trener.
šališ se ?? :shock: :shock: :shock: :shock:
Ne,tako sam danas procitao kazu iz bliskih izvora.
Voleo bih da on bude jer ima kvalitet,ali bojim se da na kraju nista od ovoga nece biti.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 01:48

Kleo na terenu nije pokazao da je vredan novca koji trazi, tako da smo se odrekli njegovih usluga(Ivan Adzic,sportski direktor FKCZ) :lol: :lol:
Morao sam ovo da nadjem jednostavno.I neka mi onda neko kaze da je Adzic kvalitet za svoju duznost.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.