I takvog ga onaj balvan Martial nije uspio predriblati

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
I to je tačno, makar ima konstantu igranja u klubu (koji redovno zadnjih godina učestvuje u europskim takmičenjima), kao što sam napisao nije neka klasa ali boljeg teško da imamo, kao rezervu.
Prođe ona lopta do njega na desnu strane, nigdje nikog u radijusu od 10 metara okolo, hajde reko sad centaršut, ja kad se prosu brat malo mi je falilo da suzu pustim
Ima i to smisla, ali treba kopati rukama i nogama da se nađe rješenje. Od trenutnih, na pamet mi pada jedino Nastić, ali vjerovatno je isti klinac ko i ovaj. Na drugoj strani će puno jednostavnije biti pokriti poziciju, sa Gazibegovićem i Dedićem u usponu. Tako da, desno ćemo riješiti kroz par godina, bez problema
Nastić mi je vala najbolje izgledao u onoj prijateljskoj protiv Turske, činio mi se kao kompletan bek, dobar u oba pravca, ali svaka druga tekma mimo toga je bila, pa ništa posebno u najmanju ruku.Hantraga je napisao/la: ↑02 sep 2021, 01:17Ima i to smisla, ali treba kopati rukama i nogama da se nađe rješenje. Od trenutnih, na pamet mi pada jedino Nastić, ali vjerovatno je isti klinac ko i ovaj. Na drugoj strani će puno jednostavnije biti pokriti poziciju, sa Gazibegovićem i Dedićem u usponu. Tako da, desno ćemo riješiti kroz par godina, bez problema![]()
Decko je molio Boga samo da ga ne stavi da igra i Petev ga uvodi a on bijel ko zid od straha. Vidis mu na licu grc, na tijelu grc, i kad je usao bilo je kriminalno. Tek kada je izasao Mbappe malo je otpusio.
I ne treba nam pretjerano sa boratima, nadam se da ce Rade biti spreman
A ko ce ti igrati krila ako predjes na 4-3-3?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑02 sep 2021, 00:38Majstore, WB će nam biti Ćivić i Cipetić. Imperativ je imati jos jednog veznog igrača, kontrolisati utakmicu tako što ćemo držati posjed i pokušati slomiti otpor ovih iz Kazakhstana.
Besmisleno je imati trojicu nazad a da ti napad predvode Ćivić i Cipetić.