RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Svejedno, uvezane tri ili cetiri pobjede te vracaju u borbu za Evropu, primjer Borac BL
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
KOje 3-4 pobjede, mi kad gol damo ja ljubim sve redom, ako uspijemo jednu da ga ne primimo, naudit cu sebi strah mekillafrommanilla je napisao/la: ↑30 sep 2021, 13:40Svejedno, uvezane tri ili cetiri pobjede te vracaju u borbu za Evropu, primjer Borac BL
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Ti si nasa ljubav jedina
Tebe voli RAja mostarska
Uvijek za tebe srusit cemo sve
Igraj Velez hrabro bori se
Golova Rodjeni sutra!
Tebe voli RAja mostarska
Uvijek za tebe srusit cemo sve
Igraj Velez hrabro bori se
Golova Rodjeni sutra!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Nedovodjenje kvalitetnog napadaca nam se odbija od glavu ovu sezonu i to sad placamo sa velikim kamatama.
Nadam se samo da su naucili lekciju, ako znas da ti pare od evrope dolaze ubrzo, mogla je uprava uloziti pare u napadaca i vratiti te pare od evrope nazad....sad je kasno, nego na zimu hitno nesto dovesti.
Nadam se samo da su naucili lekciju, ako znas da ti pare od evrope dolaze ubrzo, mogla je uprava uloziti pare u napadaca i vratiti te pare od evrope nazad....sad je kasno, nego na zimu hitno nesto dovesti.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pa majka mu stara, dokada palamudit da smo ovo da smo ono. Svima nam je jasno da nam je igrački kadar u ku.rcu nasprem očekivanog, ali kakav god bio nemožeš protiv mafije. RAT SAVEZU, ISTJERAT BANDU!
-
- Kontakt:
Mislim da nas čeka teška utakmica.Pogotovo što igramo pod pritiskom od rezultata.Netrebamo srljati nego što veći posjed lopte i igrati tehnički dotjerano.Bez dugi lopti i kratki pasova po mogućnosti sa što više šuteva sa 16.Oni će probati u prvi 15 min dati go.Teren je odličan i odgovara našem stilu igre.Samo tehnički odraditi.OPTIMISTA SAM☝☝☝
Smanjiti greške na najmanju moguću mjeru i rezultat neće izostati.
Posušje igra na kontre, kao i većina ekipa protiv nas. Izlete Zeljkovića naprijed zabraniti!
Igrati strpljivo, bez podcjenjivanja.
Čuvati se prekida, nepotrebnih faulova oko šesnaesterca. Zabraniti igračima da prigovaraju sudiji.
Okrenuti se terenu i samo terenu.
Posušje igra na kontre, kao i većina ekipa protiv nas. Izlete Zeljkovića naprijed zabraniti!
Igrati strpljivo, bez podcjenjivanja.
Čuvati se prekida, nepotrebnih faulova oko šesnaesterca. Zabraniti igračima da prigovaraju sudiji.
Okrenuti se terenu i samo terenu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Natrpat bunker i sacuvat bod nekako
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Taj optimizam nam je falio u ovim trenutcima.
Uz izvinjenje na upadu na vaš pdf-, mogu samo reći da ćete vi brzo ka gore na tabeli,već od Posušja.Gledo sam na Tušnju I čuli ste Musemića šta je raekao.Vi ste doživjeli jednu neviđenu gadost prtiv Borca.To valja potisnuti .Ne otvarati još jedan front.Manite se "rata protiv saveza". Neće niko stati uz vas.Svako gleda svoj interes.Utakmicu po utakmicu i prema gore.Bit će dana za mejdana.Vi ste apslutni favoriti na "Docu" i to da riješite u 1.poluvremenu.Čuvajte dobro Hasića.Sretno vam bilo.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 02 okt 2021, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala na dobronamjernim komentarima al iskreno žao mi je ljudi koji razmišljaju poput tebe, a nažalost velika većina je takva. Stanje u državi nam i jeste odron zbog takvih stavova. Ja gledam sebe a komšiji ako crkne krava ko ga j*be. Nigdje nećemo dospjeti ako budemo gledali samo sebe vjeruj mi. Bez solidarnosti klubova nema napretka. Uspjeh može postojati prividno par sezona ali dugoročno protiv mafije pojedinci se ne mogu izboriti.tuzlac je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:59Uz izvinjenje na upadu na vaš pdf-, mogus amo reći da ćete vi brzo ka gore na tabeli,već od Posušja.Gledo sam na Tušnju I čuli ste Musemića šta je raekao.Vi ste doživjeli jednu neviđenu gadost prtiv Borca.To valja potisnuti .Ne otvarati još jedan front.Manite se "rata protiv saveza". Neće niko stati uz vas.Svako geda svoj interes.Utakmicu po utakmicu i prema gore.Bit će dana za mejdana.Vi ste apslutni favoriti na "Docu" i to da riješite u 1.poluvremenu.Čuvajte dobro Hsića.Sretno vam bilo.
-
- Kontakt:
Tuzla je stala uz nas, Husic pogotovo, da smo htjeli mogli smo da ne odigramo utakmicu nikako ali nista ne bi dobili sa tim ni mi ni oni.JimmyPage je napisao/la: ↑01 okt 2021, 17:18Hvala na dobronamjernim komentarima al iskreno žao mi je ljudi koji razmišljaju poput tebe, a nažalost velika većina je takva. Stanje u državi nam i jeste odron zbog takvih stavova. Ja gledam sebe a komšiji ako crkne krava ko ga j*be. Nigdje nećemo dospjeti ako budemo gledali samo sebe vjeruj mi. Bez solidarnosti klubova nema napretka. Uspjeh može postojati prividno par sezona ali dugoročno protiv mafije pojedinci se ne mogu izboriti.tuzlac je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:59Uz izvinjenje na upadu na vaš pdf-, mogus amo reći da ćete vi brzo ka gore na tabeli,već od Posušja.Gledo sam na Tušnju I čuli ste Musemića šta je raekao.Vi ste doživjeli jednu neviđenu gadost prtiv Borca.To valja potisnuti .Ne otvarati još jedan front.Manite se "rata protiv saveza". Neće niko stati uz vas.Svako geda svoj interes.Utakmicu po utakmicu i prema gore.Bit će dana za mejdana.Vi ste apslutni favoriti na "Docu" i to da riješite u 1.poluvremenu.Čuvajte dobro Hsića.Sretno vam bilo.
-
- Kontakt:
Nema predaje, treba se boriti protiv ovakvog saveza i igrati sa 100% za svaku loptu.. Bez borbe nema ništa, a pravda na kraju pobjedi, treba biti strpljiv.. Ne treba se vraćati na šbbkbb, već gledati na sutra i pojačati se na zimu, jer sa dobrim rezultatima će se priključiti i drugi klubovi..
Ne odnosi se na pojedince naravno, Azmiru svaka čast za mnoge stvari koje radi za dobrobit lige i ostalih klubova. Ovo što kažem mislim na većinu, da je sreće davno bi udruženo bojkotovali savez zbog skandaloznog suđenja. Al eto, kakav narod takva vlastMostarskiSin je napisao/la: ↑01 okt 2021, 17:43Tuzla je stala uz nas, Husic pogotovo, da smo htjeli mogli smo da ne odigramo utakmicu nikako ali nista ne bi dobili sa tim ni mi ni oni.JimmyPage je napisao/la: ↑01 okt 2021, 17:18Hvala na dobronamjernim komentarima al iskreno žao mi je ljudi koji razmišljaju poput tebe, a nažalost velika većina je takva. Stanje u državi nam i jeste odron zbog takvih stavova. Ja gledam sebe a komšiji ako crkne krava ko ga j*be. Nigdje nećemo dospjeti ako budemo gledali samo sebe vjeruj mi. Bez solidarnosti klubova nema napretka. Uspjeh može postojati prividno par sezona ali dugoročno protiv mafije pojedinci se ne mogu izboriti.tuzlac je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:59Uz izvinjenje na upadu na vaš pdf-, mogus amo reći da ćete vi brzo ka gore na tabeli,već od Posušja.Gledo sam na Tušnju I čuli ste Musemića šta je raekao.Vi ste doživjeli jednu neviđenu gadost prtiv Borca.To valja potisnuti .Ne otvarati još jedan front.Manite se "rata protiv saveza". Neće niko stati uz vas.Svako geda svoj interes.Utakmicu po utakmicu i prema gore.Bit će dana za mejdana.Vi ste apslutni favoriti na "Docu" i to da riješite u 1.poluvremenu.Čuvajte dobro Hsića.Sretno vam bilo.
-
- Kontakt:
9 golova u 11 utakmica
Druga ekipa po broju stvorenih sansi
Najlosija ekipa po broju iskoristenih sansi
Vi ste pobjedom u Doboju istjerali Beusa iz Evrope.Oni su odmah Mladost izbacili iz Lige jer nije remizirala s vama.Beus i Vico za sad ,uz Sarajevo koje čim ga krene ne treba saveznike,već su potpisali trojni pakt.Treba ono sabirati podatke o njima i na dužu stazu voditi borbu .Ne vjerujte Sarajevu , pa oni su prodali 1.mjesto Borcu a za uzvrat osvojili kup.I Željezničar bi prosipao istu silu samo su sad malo iskočili iz Šina.Sloboda će još godinama da se bori za opstanak.I šta sad, Velež i Tuzla kao "Don Kihoti"?Ma nema šansi.Poderite Posušje i polako prema vrhu jer ,vi ste stabilni organizaciono , odlični na terenu, neka prođe vremena ko zna šta će snaćii Dodika i Vicu u narednoj godini dana.Ja sam mislio zbog M:tela da im se da titula i oni će onda pošteno.Kad ono ljudi siluju cijelu ligu.Sudije iz Banja Luke im sude......Treba vremena džaba je ,tek su u prvoj godini mandata u Savezu.Sretno Vam bio na Mokrom Docu.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 02 okt 2021, 17:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Objasnio stanje na tabeli. Ovdje su nas neki ubjedjivali da nije zbog lose transfer politike i da ce vremenom nadoci. Pustili su napadaca a doveli krilo koje moze igrati napadaca, a jedini pravi napadac je neki junior koji se uci igranja fudbala u Premijer ligi u ekipi koja je prije pocetka prvenstva vazila za jednog od favorita za Evropu.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 21:079 golova u 11 utakmica
-
- Kontakt:
Danas na golu vjerovatno Kacavenda
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Halalite rođeni na upadu, moram ovome penzioneru napacenom odgovoritituzlac je napisao/la: ↑01 okt 2021, 22:40Vi ste pobjedom u Doboju istjerali Beusa iz Evrope.Oni su odmah Mladost izbacili iz Lige jer nije remizirala s vama.Beus i Vico za sad ,uz Sarajevo koje čim ga krene ne treba saveznike,već su potpisali trojni pakt.Treba ono sabirati podatke o njima i na dužu stazu voditi borbu .Ne vjerujte Sarajevu , pa oni su prodali 1.mjesto Borcu a za uzvrat osvojili kup.I Željezničar bi prosipao istu silu samo su sad malo iskočili iz Šina.Sloboda će još godinama da se bori za opstanak.I šta sad, Velež i Tuzla kao "Don Kihoti"?Ma nema šansi.Poderite Posušje i polako prema vrhu jer ,vi ste stabilni organizaciono dlični na terenu, neka prođe vremena ko zna šta će snaćii Dodika i Vicu u narednoj godini dana.Ja sam mislio zbog Mtela da im se da titulai onioni će onda pošteno.Kad ono ljudi siluju cijelu ligu.Sudije iz Banja Luke im sude......Treba vremena džaba je ,tek su u prvoj godini mandata u Savezu.Sretno Vam bio na Mokrom Docu.
Mozes nam se samo dobro qurca napusiti

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Šef stručnog štaba Veleža Feđa Dudić pred današnji duel na posuškom Mokrom Docu ima puno problema sa igračkim kadrom. Naime, pored Samira Radovca, koji je zbog zdravstvenih problema prouzrokovanih velikim stresom i iscrpljenošću četiri dana bio u bolnici (izašao u ponedjeljak), na jednom od posljednjih treninga povrijedio se golman Slaviša Bogdanović, od ranije je povrijeđen i Dženan Zaimović, a Brandao i Nemanja Anđušić su nedovoljno oporavljeni.
Zaimovic svako malo out.
Kacavenda
Zaimovic svako malo out.
Kacavenda

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.