Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Bravo glupane.
Emery mi je zgadio Arsenal radi ovog a i on ce
Emery mi je zgadio Arsenal radi ovog a i on ce
Oprosti nam Ramsdale 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
jel igra iko uz Ricea ili lik sam treba da igra sredinu terena, ovaj Jorginho je klocina obicna
Jorginho i Odegaard ne postoje. Partey na poluvremenu mora uci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Otkud to da odegaard ne postoji..
Lik ne razumije da se treba malo spustiti da se prenese lopta.
Lik ne razumije da se treba malo spustiti da se prenese lopta.
koliko god je Raya los danas, u buildupu nema nikog da pridje da iznese loptu, fakticki se oslanjamo na stopere da to rade i svi su se mega usrali kao i uvijek
Kako bi ga mi slatko bili sa igračem manje nakon ovog starta

- baboedindzeko09
- Kontakt:
I ovaj mu oprostili hahahahhaah
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovakva neinteligencija me najvise pogadja. Glupan.
Ovaj Nketiah je glup ko qrac, još mu Odegaard govori nemoj dirati u offu si, on opet
Da je pametan Arteta da ubaci Martinellija umjesto Nketije, a gurne Jesusa u špic, al nećeš taj film gledati kad će Kita odigrati 90 minuta danas.

Da je pametan Arteta da ubaci Martinellija umjesto Nketije, a gurne Jesusa u špic, al nećeš taj film gledati kad će Kita odigrati 90 minuta danas.
Raya izgubljen slucaj u 1 pol haj Arteta ckopi radi izmjenu i golmani se mogu mjenjati zar ne ?
Nikakve ideje nemamo drzim fige samo da ne popusimo ....
Nikakve ideje nemamo drzim fige samo da ne popusimo ....
Arsenal All The Way !
Ma ovdje se i ide na remi, što je najgore mi ovako loše igramo cijelu sezonu, šanse stvaramo na kapaljku, nikakve uigrane akcije nemamo, lopta samo kruži oko 16 i onda se vrati na Salibu i Gabriela.
Daj nam Martinellija da malo Emirati zaigraju
Daj nam Martinellija da malo Emirati zaigraju

- AshburtonG
- Kontakt:
Jedina dva igraca koji zasluzuju prolaz su Saliba i Rice, a Leo makar nije mnogo grijesio i dao je 2-3 sjajne lopte Jesusu, iako se nije vidio u velikom dijelu poluvremena.
Obje ekipe znatno losije od prosle godine. Ovo nije ni blizu onog nivoa. Pogotovo se to odnosi na nas.
Obje ekipe znatno losije od prosle godine. Ovo nije ni blizu onog nivoa. Pogotovo se to odnosi na nas.
Izvari trossarda da more debil nketija ujrbat odma akciju
Idiot, **** li ga Nketija u šupak tvrdoglavi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.