A dje je to manevfudbalfudbal je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:15Aaa sto niko nije napisao danas gdje Manev

A dje je to manevfudbalfudbal je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:15Aaa sto niko nije napisao danas gdje Manev
Mostarac45 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:20A dje je to manev![]()
Sjebala raja onaj forum, izgleda sjebat ce i ovaj ovdje
Ma treba odmah na vrijeme reagovati,nisu isti uslovi.Recimo ovdje nema @kadeta koji svaku temu zayebe s glupostimaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 avg 2020, 00:16Sjebala raja onaj forum, izgleda sjebat ce i ovaj ovdje![]()
Rodjeni81 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:48Malo je glupo ovdje pisati i komentarisati Rodjeni forum i neke clanove. Ako zelite nesto reci odete tamo i fino napisite a ne ovdje.
Tamo se pokrene akcija i na forumu skupili 10.000 KM za par dana. Da hoce neko "sjebati" i ovaj forum pa da se i ovdje desi nesto slicno ne mora 10.000 dosta i 1.000.
Ako skupljaš pare iz dijaspore, ne znači da možeš pisati gluposti na svim temama iz dana u dan. Ima par pojedinaca na onom forumu zbog kojih su mnogi ljudi prestali pisati na istom, znaš i sam da je tako htio ti to priznati ili ne.Rodjeni81 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:48Malo je glupo ovdje pisati i komentarisati Rodjeni forum i neke clanove. Ako zelite nesto reci odete tamo i fino napisite a ne ovdje.
Tamo se pokrene akcija i na forumu skupili 10.000 KM za par dana. Da hoce neko "sjebati" i ovaj forum pa da se i ovdje desi nesto slicno ne mora 10.000 dosta i 1.000.
Imas i ovdje klosara koji pisu najvece bljuvotine pa pises i dalje i ne smeta ti.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 avg 2020, 12:55Ako skupljaš pare iz dijaspore, ne znači da možeš pisati gluposti na svim temama iz dana u dan. Ima par pojedinaca na onom forumu zbog kojih su mnogi ljudi prestali pisati na istom, znaš i sam da je tako htio ti to priznati ili ne.Rodjeni81 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:48Malo je glupo ovdje pisati i komentarisati Rodjeni forum i neke clanove. Ako zelite nesto reci odete tamo i fino napisite a ne ovdje.
Da si malo bolje pratio, primijetio bi da sam pisao i ovdje. Kad smo vec kod toga, kada oni krenu pisati na rodjeni forumu o raji sto pise na ss.ba forumu, sto ne napises i njima onda isto sto i nama?Rodjeni81 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 13:35Imas i ovdje klosara koji pisu najvece bljuvotine pa pises i dalje i ne smeta ti.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑05 avg 2020, 12:55Ako skupljaš pare iz dijaspore, ne znači da možeš pisati gluposti na svim temama iz dana u dan. Ima par pojedinaca na onom forumu zbog kojih su mnogi ljudi prestali pisati na istom, znaš i sam da je tako htio ti to priznati ili ne.Rodjeni81 je napisao/la: ↑05 avg 2020, 11:48Malo je glupo ovdje pisati i komentarisati Rodjeni forum i neke clanove. Ako zelite nesto reci odete tamo i fino napisite a ne ovdje.
Ne kontam potrebu da ovdje pisete o bilo cemu sa tog foruma. Stvarno ne kontam, ko je na tom forumu zna vrlo dobro sve, ali jok odo ja na ss ba pisati sranja o tom forumu kojeg vodi nas brat i na kojem pisu iskljucivo navijaci Veleza koji su dokazali svoju ljubav.
Da dok ovo pisem 30 ljudi je online na tom "sjebanom" forumu.
To je to. Vrlo rado udjem i procitam postove od recimo Jukatu-a, svaka cast momku/covjeku ali rijetki su onakvi ostaliStarmoCity je napisao/la: ↑05 avg 2020, 15:20Kadet i jos par njih sa glupim forama su sigurno dosta sjebale onaj forum. I ja sam isto na tom forumu ali u zadnjih godinu slabo sta da napisem iako sam bio ukljucen u svim diskusijama i akcijama. Doduse slabo i ovdje pisem ali tu sam svaki dan i na jednom i drugom forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.