Protiv ekipe koje bi Doboj Kakanj bio favorit u dva meca. Ah jeboteMortemHz je napisao/la:Zrinjski strašan

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Protiv ekipe koje bi Doboj Kakanj bio favorit u dva meca. Ah jeboteMortemHz je napisao/la:Zrinjski strašan
BordoSarajevo je napisao/la:Sad mi je jasno zašto je savez udaljio Zeljeznicar iz evrope, imaju izgleda cilj da poprave rejting lige.
Bravo Radnik, bravo Zrinja
https://www.****.live/radnik-bijeljin ... ava-1-liveHellas je napisao/la:Imal kakav stream za Radnik?
Kad je to Zeljo ispo u prvom pretkolu evropske lige?BordoSarajevo je napisao/la:Sad mi je jasno zašto je savez udaljio Zeljeznicar iz evrope, imaju izgleda cilj da poprave rejting lige.
Bravo Radnik, bravo Zrinja
Klub iz Bijeljine u Banja Luci. Ehronaldo99 je napisao/la:Samo je steta sto u B Luci nema vise ljudi na tribinama, mogli su vala doci podrzati Radnik ipak je europska utakmica
Ovo je tužno, realno. Zayebavati jedni druge za ove Europske predstave je apsurdno.DamirT je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Sad mi je jasno zašto je savez udaljio Zeljeznicar iz evrope, imaju izgleda cilj da poprave rejting lige.
Bravo Radnik, bravo Zrinja![]()
![]()
![]()
Plovdiv valjda?!Varg je napisao/la:na koga radnik ide dalje?
Zamisli šta bi Dženo i Asim radili ovim levatimaOsim13 je napisao/la:Ovo je tužno, realno. Zayebavati jedni druge za ove Europske predstave je apsurdno.DamirT je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Sad mi je jasno zašto je savez udaljio Zeljeznicar iz evrope, imaju izgleda cilj da poprave rejting lige.
Bravo Radnik, bravo Zrinja![]()
![]()
![]()
Lokomotiv Plodviv (Bugarska) - usli su preko Kupa ako se dobro sjecamVarg je napisao/la:na koga radnik ide dalje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.