Samo se u jednom slazem sa vama. Svaki od vas koji pise kaze sljedece, Velez je igrao, bio, imao. To je jedina istina davno proslo vrijeme. Na starim lovorikama se ne zivi. Igrao je i Dinamo Drezden Ligu prvaka a sad je ku rac na biciklu. I po Njemackoj se sprdaju sa njim.
Toga i vi morate biti svjesni "ste bili". A zadnjih 20 godina ni u jednom segmentu niste ni medu 15 klubova u BIH.
Pardon mozda po jednom jeste jedini ste "velikan" uz Borac koji je uspio ispast ne jednom vec dva puta.
To su cinjenice. Zaronice stari.
I jos na kraju kakve vi veze imate sa Mostarom kad ga vidite na TV-u ko i ostali gradani BIH.[/quote]
Bravo kralju svaka cast na gluposti koju si izvalioo, u normalnom drustvu timovi koji imaju tradiciju i rezultate nikad se ne pokusavaju omalovazavati, pogotovo ne u Njemackoj, tako date price guraj djeci u vrticu. Aston Villa je u drugoj ligi Engleskog sampionata, pa to ne znaci da nisu i dalje ime u Engleskoj. Deportivo je takoder igrao polufinale LP, igra drugu ligu, pa se ne omalovazavaju. Samo je kod nas u BiH problem jer nismo navikli da idemo naprijed u bilo cemu. Nije bitno što ja nemam, nek nema ni ovaj drugi, iako sve radi postenim putem. Koliko god vi negirali i pokusali omalovazavati Velez, on je uz Sarajevo, Zeljeznicar, Slobodu i Celik najveci bh klub. Trofeji, historija, igraci, navijaci su nesto sto vi pacenici u glavu mozete sanjati. Imali smo prije jedne od najboljih navijaca u bivsoj Jugi, imamo najbolje navijace u ovoj prcenoj ligi i bolje nego 70% klubova u PL, najvecu posjecenost na domacim utakmicama, u gostima utakmice sa najvecim brojem navijaca su utakmice kada Velez gostuje, jedini smo u historiji ove lige koji su prvi dio sezone zavrsili bez poraza, sa najboljom gol razlikom ikada u ovoj ligi. I vi nadete da omalovazavate Velez???
Ukratko receno ono sto vam hocu reci da vasi klubovi nikad nece biti ono sto je Velez (izuzev Toska i Jedinstva, to su klubovi sa dugom historijom).
Stari je izronio, a izronice i Velez u inat svim dusmanima

Hoces da ti stavim ujutro sliku Mostara sa balkona, pa da vidimo ko ima a ko nema veze sa Mostarom. Ti meni nemoj da se predstavljas da si iz Gradačca, jer smo zakljucili da nisi. Blize meni Gradacac nego tebi, eto kako ti je blizu.